بررسی اعتبار و خدمات سایت فراز گلد

متاسفانه با این نت ملی نمیشه فرستاد،سعی کردم برای یکی از دوستان ارسال کنم ،ولی نت اینقدر داغونه که چندین ساعت طول کشید لوود میشد بعد ریست میشد ولی ارسال نمیشد

هیچ راه دیگه نیس؟ من ۶ سال و نیمه فارکس کار کردم با قطع نت بین المللی به مشکل خوردم . الان واقعا نمیدونم چیکار کنم. تنها شغل من بود این بازار

در بحث مدیریت سرمایه ما یکسری قوانین مدیریت سرمایه و ریسک رو داریم یکی تکنیک های مدیریت سرمایه….قوانین رو که همه دوستان می دانند می مونه تکنیک….بنا بر محیطی که شما ترید می کنید و سیستم و روش معاملاتی باید بهترین و بهینه ترین و پرسودترین تکنیک و روش پیاده سازی مدیریت سرمایه رو اعمال کنید…

سلام و عرض ادب

من چند هفته دارم با فراز گلد کار میکنم یه 20 هم در اومدع زدن برام

از این فراز بهترم هست؟؟؟ مشخصه دزدن حتی نمیکن کی تاسیس شدن و اصلا اطلاعات نمیدن

هیوا گلد بار اوله میشنوم چطوره؟؟سایت بهترم دیگه هست؟؟

فراز گلد اسپلیج داره و به شدت باگ داره به نظرم روی هیوا پرتفو ایزوله ۵۰۰ هزارتومانی با ۸۰۰ تومان سود و ضرر در خط کار کنین تست کنین نتیجه گرفتین برید روی پرتفو۱۱۵۰۰ بعد ۲۳ تومانی

سلام ،دارم مرتب ارسال میکنم توی کانل ،متأسفانه چون نت خیلی ضعیف هستش ،خطا میده ولی بازم دارم سعی میکنم،سبک من ترکیبی از پرایس اکشن و ICT و RTM هستش،در تایم فریم یک دقیقه اسکلپ میکنم

ساعت یک نصف شب از پشتیبانی فراز سوال پرسیدم هم جواب داد و هم چندین مورد اضافه رو بهم گفت نمیدونم هوش مصنوعی بود یا کارشناس در هر صورت از جوابش و سرعت و مفید بودن جوابش راضی بودم

سلام وقت بخیر

لطفا اگه ممکنه گروه داخل بله رو دو طرفه کنید تا بتونیم سوالاتمون رو بپرسیم . من دو سه روزه وارد فراز گلد شدم و با کد معرف شما ثبت نام کردم . قبلا کار کردم اما فراز تایم یک دقیقه نوسانش زیاده روی ۵ دقیقه میشه ؟

بخاطر همین که نوساناتش زیاده بهتره تو تایم یک دقیقه معامله کنید ،حتی میتونید ۴۵ ثانیه هم بررسی کنید،بیشتراز تایم دیک دقیقه ریسکش بیشتره ،و همینطور بهتره ساعاتی که نوساناتش فعلا معامله ای باز نکنید شاید سود دلچسبی بده ولی از طرف دیگه میتونه کال بشید و ۲،۳۰۰ رو حراجی بخورید ،بین ساعات ۱۳:۳۰ تا قبل سشن نیویورک یعنی ۱۶ و همینطور شیفت شب نوسانتش بهتره

فراز گلد بیشتر برای اسکلپ بدرد میخوره و بهتره ،البته روزی چند سیگنال داده میشه فعلا ،سعی کنید طبق سیگنال های ما پیش برید البته فعلا روندمون در کانال آموزش هستش طبق درخواست اعضای کانال ولی سعی کنید حتما با سیگنال ها پیش برید،

متاسفانه چون نت خیلی ضعیفه نشد ویدیو آموزشی رو آپلود کنم بخاطر همین دارم یک ویدیو آموزشی دیگه که حجمش کمتر باشه رو آماده میکنم شاید آیت یکی رو بشه آپلود کرد

سوالی داشتید پیام بدید

‎@ghasedak3392

سلام دوست عزیز، برای فست اسکلپ در طلا و مظنه داخل ایران سایت یا پلتفرم خوب سراغ داری؟

فراز گلد در کل از نظر چارت و چشم نوازی خوبه، اماتا استاپ دستی بزاری سرمایه ات به باد رفته؟

دنبال چززی هستم که بشه مثل متاتریدر با کشیدن و درگ، بتونی سریع حد سود و ضرر رو مشخص کنی

اگه اطلاعات داری ممنون میشم راهنمایی کنین

درود

من خودم از فرازگلد برداشت داشتم ولی این مشکل استاپ ست کردنش خیلی اذیتم کرد تقریبا همه جا هم همینه برای مظنه، مگر اینکه برین انس طلا ترید کنید

شما در این شرایط فعلی کشور که اینترنت بین المللی هم قطعه، چه سایت یا اپی رو برای معانله انس پیشنهاد می کنین

برای حساب ریل هیچ جا فعلا

من دو هفته هست که فراز گلد ثبت نام کردم و چند بار معامله انجام دادم و برداشت هم زدم، مشکلی نداشته، چون تازه واردم راجع به امنیتش نظری نمی تونم بدم، اما نسبت به سایت های دیگه ایران سایت و چارتش خیلی سریع باز میشه، هنگ بودن تقریبا ندیدم، طراحی سایت هم برای گوشی و هم لپ تاب زیبا و چشم نواز بود، تقریبا همه چی در دسترسه و کاربری خیلی راحتی داره، در کل از همه چیزش راضی بودم اما به دو دلیل نمی خوام ازش استفاده کنم

۱) مهم ترین دلیل این هست که فقط استاپ رو باید دستی وارد کنی و مثل متا تریدر نمی تونی با کشیدن استاپ بزاری و یا مثل خیلی از سایت های کریپتو موقع ورود نمی تونی حد ضررت رو به صورت درصد سریع قرار بدی. این نکته برای بازار مظنه که سرعت بازار بشدت بالاست و حالت اسکلپ داره ضعف بزرگی به حساب میاد.

۲) نکته دوم این که گزینه ای برای مولتی چارت یا دیدن همزمان چند تایم فریم نداره که برای اسکلپ و بازارهای سریع اینم خیلی حیاتی هست.

در نهایت اگر دوستان سایت یا اپی سراغ دارین که در شرایط فعلی کشور بتونه این دو تا ضعف رو پوشش بده حتما معرفی کنین تا منم استفاده کنم.

بنظرم فعلا ترید با پول واقعی نکنید

ممنون از شما

ولی در کل این دو سه روز بررسیش کردم هم روی دمو هم یه مقداری تستی ریختم ریل . دو سه تا سود داد دو تا ضرر سنگین . پلتفرم جالبی نیس خیلی سریع با یه پولبک میبرتت توی ضرر و سریع حراجی میخوره بالانست تا میای ست کنی استاپ رو زده رفته.

بروکرای خارجی وصل مستقیم به مارکت نیستن این که دیگه تکلیفش مشخصه فراز گلد ….

شما چطور مدریت سرمایه انجام میدین تو فراز گلا ؟
من دیروز دموشو تست کردم ، خیلی کلا سبکشون عجیب بود ، هر واحد قیمتی رو یک خط در نظر میگرفتن و میشد تنظیم کنی که هر خط ارزش 11.5 یا 23 هزار تومان داشته باشه
من رو 11.5 گذاشتم ، میانگین استاپ هایی که میذاشتم میشد بین 1 و 2 میلیون تومان حداقل (برای انجام هر معامله هم باید حداقل 2 میلیون و سی صد هزار تومان پول وسط میذاشتی)
به نظرم اگر کسی بخواد اصولی کار کنه با مدیریت سرمایه حداقل 50 میلیون باید ببره تو فراز گلد که بتونه مدیریت سرمایه داشته باشه ، تازه با این مقدار هم نمیشه خوب انجام داد ولی باز حداقل هستش

با پلتفرم های داخلی مثل فراز گلد چون نوسانات بالاس فقط باید در تایم فریم ۱ معامله کنید فقط برای اسکلپ خوبه،البته روزای اول نظر منم همین بود ولی بالاخره نحوه کار کردن رو باهاش یاد گرفتم، مهم اینه توی سشن نیویورک و لندن نوساناتش خیلی بیشتره و اون ساعت ترید نکنی بهتره ،در واقع بهترین زمان ترید در پلتفرم های داخلی ساعت ۱۴ تا قبل ۱۶ که شدن نیویورک باز میشه و شیفت شب هم نوساناتش بازم خوبه

به نظر خیلی ریسکه و دموش رو قبلش تست کنید

با سلام

دوستان من جهت تست پلتفرم هیواگلد ، مقداری پول واریز کردم و یک معامله زدم و بعدش به‌سرعت، پول رو با سودش برداشت کردم. فضای معامله عالی بود و مشکلی نداشت و فست اسکلپ تمیزی داد.

برداشت ریالش تا حدودی دیر عمل میکنه. برای من حدود ۴۸ ساعت زمان برد. این سایت خیلی جای پیشرفت داره…