درود
مگه اصلا پراپی هستش که برای مظنه ی ایران فعالیت کنه؟
درود
مگه اصلا پراپی هستش که برای مظنه ی ایران فعالیت کنه؟
منظورش استفاده کردن از رباته،یه مقدار زیادی سخت میگیره ،من دقت نکردم این مورد رو بخونم،ولی با این وجود نمیشه فست اسکلپ کرد پشت سر هم ،با این وضعيتي که داریم ،اینا هم دارن ازین فرصت سوءاستفاده میکنن دیگه!!!
این دیگه نامردیه!!!
پس من که معاملاتم بیشتر زیر ۱۵ تا ۳۰ ثانیه میبندم برای برداشت مشکل پیدا میکنم. ممنون
نامردیه دیگه . اینجوری که کارمزد بیشتری میگیرن!
سلام وقت همگی بخیر در مورد فراز هیوا دوتا پرتفو داره هر خط ۲۳ هزار تومان یکی ۱۱۵۰۰ استاپ ۸۰ خط معامله حراج میشه در پرتفو ۱۱۵۰۰ روی ۱۶۰ خط اتومات حراجی میزنه عملا مدیریت سرمایه صفر یه جور قمار رسما هیچ ارزش تریدی نداره
اگر عمری باشه و برق قطع نشه این هفته این پلتفرم رو تست می کنم . اما در مورد نظر شما به نظرم اشتباهه . می تونید پرتفویی بسازید به ارزش 9.2 و یک واحد معامله کنید اینطوری به قول خودتون به جای 160 خط 640 خط مجاز هستید استاپ بگذارید البته من با این پلتفرم ترید نکردم ولی یه نگاه اجمالی انجام دادم به این نتیجه رسیدم شاید اشتباه باشه .
من با فراز گلد و آلفا گلد و هیوا گلد کارکردم سوالی بود در خدمتم
و ی نکته بهتون بگم درمورد دمو کار کردن تو این سایتا. اصلا تو ریل به این صورت تمیز و بدون تلورانس براتون بازو بسته نمیکنه. اینو در نظر بگیرین
من با حساب ریل استاپ گذاشتم ۸۰ خط خیلی شیک اومد با شادو بلند استاپ منو زد رفت در مسیر هرچی توی چارت فراز توی هیوا نگاه کردم هیچ شادویی نبود ولی فراز گلد چرا زده بود و گردنم نمیگیرن
من دوتا موضوع دارم باهاش وگرنه قطعا راهکار خوبیه در این شرایط فعلی اول مدیریت سرمایه اصولی نداره نسبت به حجم سرمایه مثلا یک واحد ۲۳۰۰ هست فرضا یه واحد وارد بشی ۸۰ خط نسبت به اون مبلغ منطق و اصول نداره
دوم اینکه داره بازی کندلی راه میندازه این خوب نیست چون در فراز در قک دقیقه دیگه واقعا باید در راس ورود کرد تی پی مورد نظر که منطقش به دلیل تایم دو هست بگیری و تمام
یه تریدر متوجه صحبت من میشه وگرنه الان چه جالب میشه این موضوعرحل بشه منم قطعا استفاده میکنم ازش ولی با رفع باگ تریدر حساب کتاب داره مگه فقط بحث نمایش کندل !
دوست عزیز ممنون جواب دادین ولی دلیل نمیشه فقط بخواین یه جوابی بدین برین این حرفا مسعولیت داره دیگران و به اشتباه میندازه گیمری شما یا ترید
یه مقدار مشخص در پرتفو فراز هست ۲۳۰۰ کل حجم معاملاتی برای مقدار اولیه اگه کسی بیاد و حتی ۶۴۰ خط استاپ بزار با پرتفوی ۹۲۰۰ چقدر میشه ؟ از مبلغ کل میزنه بالا حالا فرض میگیریم منظور شما اینه یکی باید بیاد ۱۰ تومان شارژ کنه باز موضوع حل نمیشه چون باید مثلا بزنه ۴ مقدار
منظور از مقداز همون حجمه ایا بازی با حجم مدیریت سرمایه رو وقتی حداقلیتی نداره چیه جز یه بازی اعداد در قمار !!!
تست کنین ریل پول بریزین شادوها حراجی ها رو ببنین بعد نظر بدین قطعا مام لذت میبریم دیگه ۸ سال تجربه من اینارو میگه بهم وگرنه مام دنبال راهکاریم مخصوصا کسی که داره پراپ میزنه با ۶۰ دلار پراپ ۵۰۰۰ تایی میگیره بعد استاپ بزاره ۶ میلیون روی پرتفوی ۲۳۰۰ !!!
سلام دوستان الان فراز لد میشه معامله کرد سیگنال کسی نیست بده یا بگه نزولی هست یا…
درود و احترام میتونید از حساب انس جهانی هیوا استفاده کنید که معیار هر خطش 800 تومن و در حساب سنتی 80 تومن است.در مورد چارت هم همونطور که میدونید خیلی بروکرا مثه الپاری یا … چارتشون فرق میکنه اینا هم مثه همونن هیچ کدوم از پلتفرم ها چارتشون مثه همدیگه نیست.فارکس تریدر و پراپ تریدرم که باشید میدونید اسلیپیج و این شدو زدنا رو بروکر ها و پراپ ها هم گردن نمیگیرن چه برسه این پلتفرم های داخلی که حجم بازار کمی دارند و نوپا هستند
ترندو داره ازین موقعیت ما سوءاستفاده میکنه دیگه ،من خیلی وقته فقط دارم با دمو کار میکنم ولی هنوز حساب ریل رو شارژ نکردم
توی فراز گلد من بارها در عرض ۱۰ ثانیه چند معامله باز و بسته کردم خیلی بهتره ،هرچند فراز گلد هم مثل بقیه ی ایراد هایی داره ولی سرجمع بازم ارزش معامله کردن رو داره
کد تخفیفی که فراز تمدید کرده یک بار قابل استفاده هست متاسفانه من یک ماهه گرفتم باید سه ماه می گرفتم با کد تخفیف
احسنت ممنون از اگاهی که دادین عالی ![]()
![]()
خب شما استاپ تون رو با توجه به حد ضرری که میتونید تحمل کنید قرار بدید. دقیقا مثل فارکس است اون ۸۰ و ۱۶۰ خط ما کال شدن هستش که نباید بزارین اونقدر تو ضرر برین.
نه جایی نمیرم , بله گیمرم , اما شما که تریدری باید بدونی که :
در فارکس ما LOT داریم که در بازار ارز هریک LOT برابر ۱۰۰ هزار واحده ( دیگه نمی گم در بعضی از جفت ها فرق میکنه تا ریپلای کنید و ایراد بگیرید و در نهایت خوشحال بشید
)
در فراز ما واحد داریم که هر واحد دو حالت داره که هر واحد اینجا 2.300.000 برابر با 80 خط یا در حالت 11.500 برابر با 160 خط است و حداقل لات یک واحده . حداقل حجم
حالا فرض کنید در فارکس حداقل لات مثل فرازگلد ۱ لات یا یک واحد باشه . من روی EURUSD می خوام بفروشم در قیمت 1.15129 و قیمت استاپ من 1.14890 یعنی 23.9 پیپ .
حالا موجودی اکانت من 100 دلار است یعنی قیمت اگر 10 پیپ خلاف پوزیشن من حرکت کنه ( نمی گم ۸ پیپ تا دوباره ایراد بگیرید و خوشحال بشید – بگید استاپ اوت بروکر رو در نظر نگرفتی
) معامله ی من بسته میشه چراکه بالانس من توانایی تحمل 23.9 پیپ ضرر رو ندارشته . یعنی اصلا میزان سرمایه من اجازه ی باز کردن این معامله را نمیده چون به قول شما منطقی نیست با بالانس صد دلاری بخوای استاپ 200 دلاری بزاری حالا شما می خوای در فراز با 2.300.000 حد ضرر یک …
حالا در فراز من در قیمت 78.000 یک واحد یا یک لات که حداقل لاته و برابر با 2.300.000 معامله ی خرید باز کردم و حد ضرر من 77.280 یعنی 280 خط ( شما تریدری اینجا پیپ درنظر بگیر حساب کتابت قاطی نشه ) یعنی
در حالت پرتفوی 11.500 باید موجودی پرتفوی من ( بالانس ) بیشتر از 3.864.000 باشه .
حالا من باید نسبت به بالانس , ارزش هر خط و حداقل لات بیام نسبت به استاپ لاس میزان واحد رو محاسبه کنم قبول دارم که انعطاف پذیری پلتفرم های دیگه رو نداره و به گرد پاشون هم نمیرسه .
حالا ارزش هر خط و حداقل لات و … به روحیات شما نمی خوره یا منطقی نیست دیگه به خود شما مربوطه .
خیلی سادست اینا بحث مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه از اصول فعالیت بازار هاست . منی که گیمرم این بازی ها رو خوب بلدم شما که گفتید هشت ساله تریدرید و … دیگه استاد هستید .
البته ادعای ما ایرانی ها چیز خر رو پاره می کنه .
سلام وقت بخیر من از توضیحات شما ممنونم بنده هیچ ادعایی ندارم تعصبیم ندارم دنبال مسخره کردن شما و برداشت تیکه و این حرفا نیستم من مشکلات این پلتفرم و عرض کردم شما شاید با زاویه نگاه کردین بحث من این بود اگه من ۲۳۰۰ بزارم وسط کاری ندارم به میزان بالاتر سرمایه یه واحد معادل ۲۳۰۰ میشه که اگه پرتفوی ۲۳۰۰۰ تومانی با ۸۰ خط که توی۷۰ خط میزنه البته میشه استاپ ۱۶۱۰ من کاری به توان مالی فرد و ذهنی ندارم اصل موضوع و شمام پس به عنوان تریدر دریافت کردین چی میگم گفتم اصول مدیریت سرمایه اش ترید رو به قمار و به سمت و سو باخت میبره نمیدونم واضح توضیح دادم یا نه من که شخض شمارو نمیشناسم دنبال خر و تیکه و اینا نیستم دارم تو مسیر حق صحبت میکنم نه باطل
موضوع بعدی من قبل جنگ با این پلتفرم اشنا شدم برام جالب شد اون تایم مظنه باز بود همجهت بود با انس ولی چارت انس نبود بعد ۲۳۰۰۰ تومان خط رو اومدن ارتقا دادن به معامله ۵۰ گرمی شد ۱۱۵۰۰ کی اینکارو کردن چند روز پیش پیامشم دارم باز شرایط بهتر شد نسبت به حدداقل مبلغ حالا فرض کن شما مثلا میگم عددرو ول کن شما ۲۳۰۰ بجای یه لات یه مقدار مثلا یه صدم میزدیم به نظر شما مدیریت سرمایه اش درست میشد یا نه این تغییر توی میزان مقدار که حداقل ۱ هست دست تریدر و میبنده
اگه واسه صد دلار دو درصد ریسک کنیم دراودان میخوره حتی اگه واسه ۱۰۰ هزار دلارم دو درصد ریسک کنیم داره پس حرف من راجع به مقدار وسرمایه نیست
حالا شما به عنوان همکار من که جفتمون کارمون ترید باید دست در دست هم فکر در فکر هم باهم همدلی کنیم راهشو دربیاریم بتونیم گذران زندگی کنیم همو حمایت کنیم من شاگرد شمام هیچ استادیم ندارم ملت ایرانم همیشه فروتنی خودشونو ثابت کردن به نظرم با اینکه باهوشترین تریدرهای جهان ایرانیان در بدترین شرایط با تمام تحریم ها با هزینه های سنگین متغیر دلار این همه تریدر خفن در ایران من به همشون افتخار میکنم اگه ادعاییم دارن بازم کیفشو میبرم که هموطنم انقدر خفنه
حالا من امروز رفتم هیوا توی قسمت راهنمایی قسمت قوانیت طلا متوجه شدم دارن منعطف میکنن استاپ روبه ۸۰۰ تومان و حداقل سرمایه هم گذاشتن اینجوری اگه یه مقدار مساوی ۲۳۰۰ باشه ولی حداقل سرمایه بشه ۵۰۰ قصه تغییر میکنه استاپ بشه ۸۰۰ تومان یا ۸۰ تومان دیگه میره توفاز تغییر در مقدار لات منعطف تر میشه اینجاست که میشه ۲۳ میلیون هم گذاشت حالا بررسی کنین منم بررسی میکنم باهم با احترام بی قیض و کنایه همدلی میکنیم راهی پیدا کنیم شاید شرایط به این زودی تغییر نکنه مام همین کارو بلدیم کجا بریم سرکار باید کنار هم بمونیم هدایت بشیم با نیت الهی نه با دعوا و طعنه زدن
میتونید توی قسمت پرتفوی گزینه معمولی رو به پیشرفته تغییر بدید ،مثل این میمونه که ایزوله رو به کراس تغییر بدید،
بله مدیریت سرمایه یکی از مهمترین پارامترهایی هستش که یک تریدر باید بهش دقت کنه ،من خودم در فراز گلد همیشه ۳۰ خط استاپ میذارم ،هدفم از این تکرار ۳۰ خط استاپ فقط اینه که توی ذهنم تثبیت بشه ،و هربار تغییرش ندم ،چون یکی دیگه از پارامترهاي مهم داشتن نظمه اینکه من هربار استاپ رو تغییر بدم بعد برآیند معاملاتیم رو که میبینم میشه منفی،اینکه به اون استراتژی پایبند باشی،البته توی سبک فست اسکلپی که با فراز گلد معامله میکنم فقط به این صورت پیش میرم ،ولی بعد وقتی برایندت مثبت شد ،میتونی بر اساس همون قدرت ریسک رو بیشتر کنی ،
و اما در مورد این قمار ،ترید رو نمیشه با قمار یکی کرد ،که اگه قرار باشه با قمار مقایسه کرد ،پس کل زندگی ما میشه قمار،
اونی که یه مغازه راه میندازه قمار میکنه هرچند اون ۲۵ در احتمال سود آوریش هست ،ولی یک تریدر وقتی یک تحلیلی رو انجام میده ۶۰ به ۴۰ تحلیلش درست از آب در میاد ،پس برد با اون تریدر بیشتره ،یا حتی کسی که ازدواج میکنه احتمال خوشبختیش ۵۰ درصده، پس زندگی ما همش ریسکه ،قماره !
سلام وقت بخیر
ببخشید من داخل سایت مطلبی رو راجع به معاملات طلای آبشده در فراز گلد دیدم به یکی از دوستان فرمودید داخل بله با آی دی @ghasedak 3392 پیام بدید آموزشش رو میفرستید من نتونستم پیداتون کنم با این آی دی
لطفا راهنمایی میکنید. سپاس از شما