ینی چی سودم
مگه خودشون انتخاب میکنن چقدر واستون واریز کنن؟؟
ینی چی سودم
مگه خودشون انتخاب میکنن چقدر واستون واریز کنن؟؟
باید درخواست برداشت بدین، اکثر جاها ممکنه اگر تخلفی کرده باشین سود رو ندن خب
میدونم باید درخواست برداشت بزنی واست واریز کنن
شما گفتی سودم رو واریز کردن متوجه نشدم ینی چی سودم؟؟
بعدشم مگه میشه تخلف کرد؟؟![]()
اول از سایتش از خروج بیرون برو مرورگر رو ببند و دوباره باز کن و ببین وارد میتونی بشی یا نه اگر نشد کش مرورگر رو پاک کن پنج شش بار امتحان که می کردم وارد میشدم
سود من منظورم بود، سودی که کردم دیگه ![]()
![]()
اره قوانینش رو از سایتش بخونید
ممنون.همون موقع درست شد بعد از ده دقیقه
در چارت یکی از پراپهای نت ملی در قسمت نیوزش توضیح داده که امروز شاخصها زودتر بسته میشدم و نفت و طلا هم تعطیل بوده
قسمت اعتبارشو بخون!!! این سایت مرتب میگه مجوز داریم ولی تا الان هیچ مجوزی ارائه نداده حتی پستیبانشونم جواب نمیده جواب هم بده مث ربات حرف میزنه
دلیلش رو نگفته ؟
امروز چرا تعطیل بود ؟
امروز مناسبت جمعه نیک بود!
عزیز دیدم تو بخش چت انلاین سوال داشتین از بقیه
خواستم بگم اگر سوالی داشتین اینجا بپرسین جواب میدم بهتون
سلام
من خودم تریدرم فارکس هستم،نزدیک 10روز هستش با این پلتفرم کار میکنم،واریز و برداشتش عالیه،اولاش میترسیدم اما همه سودهایی که از معاملات داشتم برام واریز شده و پشتیبانی هم جواب میده اگه سوالی داشتید.
ببخشید متوجه نشدم؟!
اینکه در راهنمای سایت در مورد معاملات آربیتراژ نوشته کاربرانی که در مدت زمان کم تعداد معاملات زیادی انجام داده و معاملات ان ها مشابه با ربات های اربیتراژ بوده یا اربیتراژ انجام داده اند حساب کابری ان ها غیر فعال شده و معاملات ان ها باطل خواهد شد.
منظور از تعداد معاملات زیاد در زمان کم چیه؟ از پشتیبانی هم پرسیدم جواب کاملی ندادند .
برای من فراز روی نماد us30 fxcmحدود 10 ثانیه تا گاها 30 ثانیه تاخیر داره.
کسی تجربه مشابه داره؟ راه حلی هست؟
ممکنه دلیلش سنگین شدن چارت به دلیل اضافه کردن object باشه؟
تو سایت فراز شروع روز کاری مظنه ابشده طلا مشخصه مثلا ساعت ۱۱ اینا مشخصه میتونی روند بازار رو مشخص کنی که نزولی یا صعودی هستش
ولی تو فراز گلد میگه ساعت شروع کاری۱۰:۱۵ هستش ولی نمودار پشت همه ساعت شروع کاری فراز گلد رو نمیدونم چجوری مشخص کنم
برای من هم روی نزدک و شاخصها حداقل ۱۰ ثانیه تاخیر داره ضمنا چارت رابنسون سود تاخیرش در تصویر کندلهااز فراز بیشتره ولی کندلاش ۱۰ ثانیه از فراز زودتر بسته میشه
اگه به فست اسکلپ گیر نده عالیه. دوستان گفتن گیر نداده تا حالا
در شرایط نت ملی این هم یه امکانی هست که نقاط ضعف و قوت خودش رو داره البته نقطه قوتش اینه که تنها پراپی هست که رد شرایط نت ملی پراپ رایگان و تا چهار مرحله ای داره که ارزونترن ولی در مورد واریزیهاش اطلاعی ندارم
سلام . من سه ماه هست دارم با فراز گلد کار میکنم . تا الان هم مشکل نداشته .
فقط چون سرمایه خود آدم درگیره به کم تحت فشاری تا سرمایه پراپ فرم
اگر راهنمایی خواستید یا کمکی از دست من برمیاد در خدمتم .
روبیکا : Ho3einkhdemian
میزان سودی که میشه ازش گرفت نجومی هست اما فقط برای تریدری که سابقه ترید زیاد با پول خودش رو داشته باشه .
به اندازه ۱۰ استاپ پشت هم پول شارژ کنی میشه کار کرد.
اما اگر سابقه ترید فقط با حساب پراپ دارین توصیه نمیکنم