اندیکاتورهای پولی ارزشمند به صورت رایگان

واقعا 95 درصد جواب داده چه خوب

ببینین من کلا هر اندیکاتوری که هدفم هست دانلود میکنم در اون مورد اندیاتور های زیادی رو هم دانلود میکنم و هر کدوم رو یک روز زیر نظر دارم رفتار اندیکاتور رو و این اندیکاتور در تایم فریم یک دقیقه ای واقعا عالی بود چون من فقط تایم فریم یک دقیقه ای کار میکنم بله خیلی به ندرت اتفاق افتاد دو بار جاشو عوض کرد اما کافی صبر کنین خودش اوکی میشه . اون همه حواسم به رفتار این اندیکاتور بود و فقط یکی دوبار دیدم که استاپش خورد مثلا از هر 20 تا پوزیشن 1 دونه استاپش خورده و اکثرا تی پی 3 رو زده . من هر اندیکاتوری که با هر موضوعی دانلود کنم حداقل 20 تا اندیکاتور رو چک میکنم بعد 2 ماه تصمیم میگیرم کدومش گلچین بشه. برای همینه وقت میبینم یه اندیکاتور این همه خوب و تمیز کار میکنه میام اینجا تایید میکنم که بچه ها هم خیالشون راحت باشه

اما اینم بگم طبق تجربم که سالهست با کامپیوتر کار میکنم و جدیدا که زووم کردم به ترید رفتار اندیکاتور ها به قدرت سیستم شما و چند تا اندیکاتور همزمان نصب هستن رو هم دیگه تاثیر گذارن و اختلال ایجاد میکنن در رفتار همدیگه شاید من اشتباه میکنم اما این نتیجه تجربمه

و یه نکته ای که مهمه اینه که بستگی داره شما چجوری از اندیکاتور استفاده کنی بعضیا میگن فایده نداره و بعضیا یه ذره سود قانع هستن من خودم به شخصه از پریشب که با این سایت آشنا شدم توسط همین اندیکاتورها 30 دلار رو رسوندم به 1338 درسته دمو هستش اما در حساب واقعی هم میشه چون هر اندوکاتوری که دارم یکی دو ماه تست شده و مجموع همینا الان بهم سود میده

سایت منظورت همین اندیکاتوری که فرستادی

بله و خیلی ممنونم از آقای مهندس
حمید دولتعلی زاده

واقعا سایتی بود که سرنوشت من رو تغییر داد

سلام خسته نباشین. با زحمتهای ما آقای مهندس این ربات Forex Fury نسخه الماسشو امکانش هست پیگیر باشین ؟ چون این که دانلود کردم تنظیماتش محدوده میخواستم ببینم امکانش هست نسخه اصلی رو پیدا کنیم؟

سلام دوست عزیز این ورژن و هم چک کنید اگه اوکی بود تو پست اصلی گذاشته بشه

Forex Fury Updated MT5 EA.ex5 (30.7 کیلوبایت)

سلام جناب مهندس عزیز این همون قبلیه هستش که از سایت برداشتم دیگه. این به نظرم نسخه اصلیش نیست تنظیمات اصلی رو نداره و خیلی محدوده و حتی پنل روی چارت هم نداره نسخه اصلی طلایی و الماس هستش و طبق تحقیقاتی که انجام شد هیچ فرقی با هم ندارن و فقط تنها تفاوتشون در تعداد کاربر هستش اگه بتونیم نسخه همون گلدشو پیدا کنیم خیلی عالی میشه

تنظیمات ورژن اصلی که الان forex fury v6 هستش این شکلیه و تنظیماتش کامله اما تنظیمات این ورژنی که ما داریم Forex Fury Updated MT5 EA نسخه معمولیه و امکاناتش خیلی محدوده

اوکی پیدا کردم ارسال میکنم

خیلی ممنونم من بی صبرانه منتظرم :sweat_smile:

اندیکاتور تریدینگ-ویو

اندیکاتور اردربلاک به همراه قدرت اوردربلاک

ViperOrder Blocks.txt (11.3 کیلوبایت)

لطفا پسوورد رو ارسال بفرمایید؟این از همون سازنده اندیکاتور Lux algo هست؟

فرنود جان تو پستهای بعدی همه اون 3 اندیکاتور و ربات و بدون پسورد گذاشتم نگاه کنی - :heart:

دست خوش سلطان:+1::+1:

کار با ارزشی میکنید واقعا

مرسی

خانم آقازاده عزیز واسه چه پلتفرمی ؟ متا 4 یا 5 یا تریدینگ ویو ؟

اندیکاتور متاتریدر

اندیکاتور بسیار ارزشمند متاتریدر 5 KT Murrey Math Levels

KT Murrey Math Levels.ex5 (45.4 کیلوبایت)

استراتژی‌های پیشنهادی

منبع، سه استراتژی اصلی برای استفاده از این اندیکاتور ارائه می‌دهد

• استراتژی ۱: معامله بازگشتی در سطوح کلیدی (۲/۸، ۴/۸، ۶/۸)

• ورود خرید: برخورد قیمت به سطح ۲/۸ و مشاهده الگوی برگشتی صعودی (مثل چکش).

• ورود فروش: برخورد قیمت به سطح ۶/۸ و مشاهده الگوی برگشتی نزولی (مثل ستاره دنباله‌دار).

• استراتژی ۲: معامله شکست (Breakout)

• ورود خرید: بسته شدن کندل بالای سطح ۸/۸ و سپس شکست مجدد آن.

• ورود فروش: بسته شدن کندل زیر سطح ۰/۸ و سپس شکست مجدد آن.

• استراتژی ۳: معامله در محدوده تعادل (رنج بین ۳/۸ و ۵/۸)

• خرید از حمایت ۳/۸ و فروش از مقاومت ۵/۸ در بازارهای خنثی.

توصیه نهایی:
این اندیکاتور می‌تواند یک ابزار مکمل جذاب برای شناسایی نواحی مهم قیمتی باشد، اما به هیچ عنوان به عنوان یک سیستم معاملاتی مستقل روی آن حساب نکنید. قویاً توصیه می‌شود که:

1. حتماً نسخه آزمایشی (Demo) آن را برای مدت طولانی تست کنید.

2. آن را با پرایس اکشن (الگوهای کندلی) و یک اندیکاتور دیگر مانند RSI یا Moving Average ترکیب کنید تا سیگنال‌های تاییدشده‌تری دریافت کنید.

3. به مدیریت سرمایه و ریسک (Risk Management) پایبند باشید.

سلام آقای مهندس من این ربات رو نصب کردم فقط پوزیشن sell باز میکنه تنظیماتشم چیز خاصی پیدا نکردم

امیر جان من خیلی از این موارد و استفاده نکردم و به درخواست دوستان ارسال میکنم که خدایی نکرده هزینه نکنند

بله درسته خیلی ممنون از شما. اما اون یکی ربات forex fury v رو شدیدا منتظر پیداش کنین . هر روز که میام این سایت رو چک میکنم اولین کاری که انجام میدم چک مینم ببینم شما پیام دادین یا نه :joy: