سلام وقت بخیر .. برای متا۴ این قابلیت چجوریه؟
سلام دوست عزیز این کد برای تریدینگ ویو هستش
اگه بخواید برای متاتریدر استفاده کنید باید با یه برنامه نویس صحبت کنید تا براتون تبدیل کنن و هزینه داره
درود .. ممنونم از پاسخ تون و تاپیک خوبی که ایجاد کردید
مهندس این اندیکاتور توی متا 5 هم هست ؟
سلام حسن جان
این مدل دقیقا نه - اما نمونه های smc هستش در مارکت
سلام اینو تستش کردم رو کداش ارور داد
سلام دوست عزیز همین الان کد را چک کردم هیچگونه مشکلی نداره احتمالا یا قسمتی از کد حذف شده یا پس از جایگذاری در قسمت ادیتور سریع کامپایل کردید و ممکن قسمتی از کد به درستی بارگزاری نشده است .این موضوع بدلیل سرعت نت بسیار شایع است.اقای دولتعلی زاده از شما هم بابت این کار ارزشمندتون سپاسگزارم.این سعادت را داشتم 3 سال ساکن شیراز بودم و جز خوبی و محبت چیزی ندیدم.موفق باشید.
سلام. ببخشید دیروز نت خیلی ضعیف بو قط میشد به خاطر اون بوده بعدش چک کردم درست شد
به درخواست دوست عزیزمون این ربات ارسال شد
لطفا دوستان که اندیکاتور و ربات ها رو چک میکنند و استفاده میکنند نظراتشون و بزارن تا دوستان دیگه هم بهره مند بشن و چه بسا حتی بعضی از این موارد ارزش چک کردن هم ندارن و با این کار کمک میکنیم به همدیگه - با تشکر
با تشکرات فراوان ![]()
من به زودی تمام ربات ها و اندیکاتور ها رو که نتیجه گرفتم رو با آموزشش به اشتراک میذارم
دوستان عزیز . من علاقه شدیدی دارم که رفتار اندیکاتور ها و اکسپرت ها و ربات ها رو زیر نظر بگیرم و ببینم کدامشون با ریپنت کمتر و خروجی قابل قبول داشته باشن.چون دقیقا هر کدومشن که خوب باشه خودم استفاده میکنم برای همین با شما هم آموزششو به اشتراک میذارم که برای شما هم سود ده باشه البته آقای مهندس هم خیلی کمکمون کردن در این مورد امیدوارم به زودی نتایج خوبی رو به اشتراک بذاریم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن و به سود برسن
[quote=“حمید دولتعلی زاده, post:180, topic:13649, username:Vipers_Trader”]
اندیکاتور متاتریدرربات Waka Waka EA متاتریدر 4waka-waka-ea-screen-3314-preview960×540 149 KBWaka Waka EA_4.59_fix.zip (487.2 کیلوبایت)
[/quote]سلام. این ربات تست شد کارایی نداره
سلام و وقت بخیر اندیکاتور fvg برای متا۵ بزارید تشکر
اندیکاتور پیشرفته Smart Money Concepts (SMC) متاتریدر 5
Smart Money Concepts.ex5 (153.2 کیلوبایت)
سلام بی رحمت پسورد رو لطف کنید. ممنون
سلام دوست عزیز پست های قبلی تمامی اندیکاتور ها بدون پسورد گذاشته شده
داداش خیلی عالیه کارت هنره