اندیکاتورهای پولی ارزشمند به صورت رایگان

آقای مهندس شرمنده مجدد مزاحم میشم .اندیکاتوری هست که سیگنال ورود بای و سل بدون ریپینت صادر کنه؟

این اندیکاتور رو 6 میلیون به من فروختن روز اول شروع ترید :face_with_thermometer:

بله هستش - ولی پولیه و رایگان تو بازار ندیدم

سلام جناب دولتعلی زاده و تشکر بابت کار بسیااار ارزشمندتون ممنون میشم پسورد هر دو اندیکاتور رو برای بنده هم محبت کنید ارسال کنید

سلام دوست عزیز تو پست های قبلی بدون پسورد گذاشته شده

متاسفانه با فروختن اندیکاتور های مزخرف جیب خودشون پر می کنند

دوستان عزیز روز اول که این تاپیک و زدم - دوست عزیزی اومد و یه حرفهایی زد انگار که من اینجارو راه انداختم اندیکاتور به کسی بفروشم

باور کنید من تو 8 سال گذشته که تو بازار بودم خودم بیش از 2 هزار دلار پول اندیکاتور دادم و از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم و تنها نیتی هم که داشتم این بود جوونای مملکتم تو این شرایط سخت اجتماعی که تمام امیدشون و واسه آینده از دست دادن و به هر دری میزنن تا چه آینده خودشون چه خانواده و چه خرج و مخارج زندگی و تامین کنند مجبور میشن هزار راه نرفته رو امتحان کنند واسه یه شبه پولدار شدن و با خودم گفتم من که این همه تو زندگی ضرر کردم بتونم حداقل جلوی ضرر شما عزیزان و بگیرم و قبل خرید اگه موردی که قصد تهیه آن را داشتید بتوانم رایگان در احتیار شما بگذارم تا متوجه شوید که این اندیکاتور ها تخم طلایی نیستند که باعث خوشبختی شما شود

لطفا لطفا لطفا به این اندیکاتورها و ربات های معامله گری دل نبندید و سعی کنید از اندیکاتورها به عنوان ابزاری کمکی در راستای استراتژی شخصی خودتان کمک بگیرید

مثل ( استفاده از اندیکاتور اوردربلاک یا FVG و گرفتن تاییدیه پس از آن و ورود به معامله )

موفق و پرسود باشید

آقای مهندس از اندیکاتور های پولی میشناسین که ریپنت نداشته باشه؟

دوست عزیز دنبال اندیکاتوری نباش که سیگنال خرید و فروش بده - حتی اگه ریپینت هم نباشه دقیق نیستن و نمیتونی سود کسب کنی

لطفا دنبال استراتژی باش تا اندیکاتور

سلام اقا حمید منظورم شما نیستی اینکه گفتم با فروختن اندیکاتور های مزخرف جیب خودشون پر میکنند مخاطب شما نبودی اصلا شما که داری اندیکاتور های پولی با قیمت بالا رو رایگان میزارید که برن تست کنند بدونن این اندیکاتور با توجه به اون تعریفی که ازش می کنند اش دهن سوزی نیست منظورم شما نبودی همین خارجیا همین اندیکاتور های ضعیف رو با قیمت بالا میفروشن یا ربات ها

نه دوست عزیز منم مخاطبم شما نبودید :heart:

سلام آقای مهندس عزیز این اندیکاتور رایگانشو میشه پیدا کرد ؟ لینکش میفرستم

Auto Multi Positions Executer

Multiple Position Opening MT5

سلام دوستان عزیز یک اندیکاتوری پیدا کردم واقعا عالی بود از دیشب رو تایم فریم یک دقیقه ای چارت طلا تست شده تا الان ندیدم خطا بده خودش نقطه ورود باز میکنه و تیپی گذاری میکنه و بای و سل سیگنال میده همون لحظه لینک سایتشو میذارم حتما تستش کنین به نظر من عالی بود البته نمیدونم که مجاز هستم لینکی بفرستم یا نه اگر کارم اشتباهه آقای مهندس حتما اخطار بدن رعایت میکنمKN - Smart TP SL Signals

هدف این بود بچه ها استفاده کنن و ضرر هاشون کمتر بشه

دوست عزیز این اندیکاتور ریپینت هست و در لحظه تصمیماتش عوض میشه - جهت اطمینان تایم 1 دقیقه بررسی کن متوجه میشی

آقای مهندس من از دیروز تا الان بیدارم و این اندیکاتور داره کار میکنه البته 2 تا از این اندکاتور ها پیدا کردم که جفتشونم عالی بودن من همش زیر نظر دارم رفتار این اندیکاتور رو و خودم تعجب کردم که زود به زود معامله باز میکنه و همشم درست انجام میشه منتظرم این تاییدیه بگیره برم اون یکی اندیکاتور رو هم یه روز کامل تست کنم و کلا رو تایم فریم 1 دقیقه ای من کار میکنم

درود و احترام دوستان دنبال اندیکاتوری میگرم که بتونم high , low روزانه، هفتگی و ماهانه رو روی چارتم داشته باشم.. برای بک تست نیاز دارم…

این اندیکاتور فرستادی ریپنت داره بعدش اینکه هر لحظه ممکنه سینگال عوض کنه یا پاک کنه اونوقت اون لحظه ای که سینگال بای یا سل صادر میکنه شمام باهاش واردمیشی یک دفعه میبنی سینگال پاک میکنه اونوقت مجبوری باهاش معامله ببندی و میره ضرر درکل اگرم باهاش سود میکنی مراقب باش چون اطمنیانی نیست

سلام ممنونم از محبتتون .بله حواسم هست اما 95 درصد خوب بوده

واقعا 95 درصد جواب داده چه خوب

ببینین من کلا هر اندیکاتوری که هدفم هست دانلود میکنم در اون مورد اندیاتور های زیادی رو هم دانلود میکنم و هر کدوم رو یک روز زیر نظر دارم رفتار اندیکاتور رو و این اندیکاتور در تایم فریم یک دقیقه ای واقعا عالی بود چون من فقط تایم فریم یک دقیقه ای کار میکنم بله خیلی به ندرت اتفاق افتاد دو بار جاشو عوض کرد اما کافی صبر کنین خودش اوکی میشه . اون همه حواسم به رفتار این اندیکاتور بود و فقط یکی دوبار دیدم که استاپش خورد مثلا از هر 20 تا پوزیشن 1 دونه استاپش خورده و اکثرا تی پی 3 رو زده . من هر اندیکاتوری که با هر موضوعی دانلود کنم حداقل 20 تا اندیکاتور رو چک میکنم بعد 2 ماه تصمیم میگیرم کدومش گلچین بشه. برای همینه وقت میبینم یه اندیکاتور این همه خوب و تمیز کار میکنه میام اینجا تایید میکنم که بچه ها هم خیالشون راحت باشه

اما اینم بگم طبق تجربم که سالهست با کامپیوتر کار میکنم و جدیدا که زووم کردم به ترید رفتار اندیکاتور ها به قدرت سیستم شما و چند تا اندیکاتور همزمان نصب هستن رو هم دیگه تاثیر گذارن و اختلال ایجاد میکنن در رفتار همدیگه شاید من اشتباه میکنم اما این نتیجه تجربمه