اندیکاتورهای پولی ارزشمند به صورت رایگان

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی عزیزان

چند سالی هست که در بازار فارکس شروع به کار کردم و از ابتدای این کار هر راهی و رفتم و هر کاری کردم و تو این مسیر هم خیلی هزینه ها کردم واسه اندیکاتورهای مختلف و ربات و … همه چی

تو این شرایط اقتصادی که سخته هزینه کردن تصمیم گرفتم که در حد توانم اندیکاتور های کمیاب پولی و کدهای تریدینگ ویو که در خیلی از سایتهای خارجی و ایرانی با هزینه های بالایی به فروش میرسونن رو رایگان تقدیم دوستان کنم

عزیزان اگه اسم خاصی از اندیکاتور یا کد تریدینگ ویو مد نظر دارید بگید در صورت موجود بودن زودتر می‌زارم

در غیر اینصورت روزانه ۱ یا ۲ تا واستون میزارم

امیدوارم موفق باشید و ازین ابزارهای واسه سهولت در ترید خود استفاده کنید نه اینکه فکر کنید این ابزارها واسه شما جادو می‌کنند

:100: دوستان عزیز هزار بار تاکید میکنم که از این ابزار به عنوان ابزار جادویی استفاده نکنید و اگه این تاپیک و زدم چون میدونم خیلی از دوستان به دلیل نداشتن اطلاعات و تکیه کردن به این ابزار هزینه میکنند اینجا میزارم تا عملکردشون و ببینید و هزینه نکنید ( لطفا حرفهای بنده رو به عنوان برادر قبول کنید ) با تشکر

به این موضوع لطفا توجه کنید

بصورت نرمال، این تاپیک غیرقانونی و اسپم محسوب میشه. این فرهنگ اشتباه رو ترویج ندین.

قوانین کامیونیتی مطالعه کنید. این تاپیک خلاف قوانین هست.

نرم افزار کرکی یا ویندوز غیرقانونی اکتیو می کنید امثال اینا, این اشتباهه ما این راهو رفتیم جوون بودیم و گرم متوجه نمیشدیم. شما دیگه نرید. متاسفانه با بالارفتن سنتون اینارو متوجه میشید…

الانکه همه چی Demo/Trial داره. چک کنید ببینید بدردتون خورد اون موقع اقدام به خریدشون کنید. اینجوری ارزش داره.

@Vipers_Trader

اندیکاتور غیر رایگان بزارید شما رو ریپورت و به سازنده/نویسنده هم گزارش میکنم از شما شکایت بشه.

@support کجای تشریف دارین

اولا ایران قانون کپی رایت جهانی نداره و فقط داخلی هست یعنی کالا یا خدمات، کتاب و … ایرانی شامل کپی رایت هست.

اندیکاتورهای داخلی هم تمامااااا یا کرک شده خارجی هستند یا ری پینت و کلاهبرداری که روش لایسنس گذاشتند (مثل قالب ها و پلاگین هایی که در راستچین و ژاکت برای وردپرس به فروش میرسه)

دوما الان ویندوز شمارو باز کنند به احتمال زیاد از صفرتاصدش‌ کرکیه . کالا هایی که میخرید های کپی و فیک هم توش هست ، موزیک هایی که گوش میدید بابت همش پرداخت انجام ندادید ، فیلم هایی که میبینید و‌یا حتی در تلویزیون ایران مشاهده کردید

(تبلیغ ایرانسل میندازن وسط چمن الکلاسیکو😂)

سوما کپی رایت خارجی معنایی نداره وقتی تحریمیم. تحریمو بردارند تا بتونیم پرداختشونو انجام بدیم.

دوست عزیز اندیکاتورهایی که بنده در اختیار دوستان گفتم می‌زارم هیچکدوم ایرانی نیستش.

اگه فکر میکنید که این کار خوب نیست مشکلی نیست و همینجا این کار و شروع نکرده تموم میکنیم

هدف کمک هستش نه اینکه بخواهیم درگیری درست کنیم

من اونقدر وقت ندارم که بخوام با این حرفها خودم و درگیر کنم و نیتم کمک بود مثل اینکه نباشه بهتره

ربات کوانتوم کویین - به درخواست یکی از دوستان عزیز که پی وی ازم خواسته بودن به صورت عموم عرضه میشه

لطفا مراقب استفاده ازین ربات ها باشید - سوهای بسیار فضایی میده و اما احتمال اینکه یه دفعه حساب کال بشه هستش

Quantum Queen EA MT5 v3.52.rar (380.3 کیلوبایت)

قابل توجه دوستان عزیز که فایل پسورد گذاشتم که دوستانی که راضی نیستن یه وقت وسوسه نشن استفاده کنند - هر کدوم از شما عزیزان دوست داشتید استفاده کنید پیام بدید پسورد تقدیمتون میشه

آقا حمید خیلی ممنون از اینکه سعی دارین کمک حال دوستان باشین. عزیزانه میلیادری هم که پول پارو میکنن و به فکر کپی رایتن خب برن 2000 دلار بدن بخرن عذاب وجدان نگیرن. آقا حمید با قدرت ادامه بده

اقا ساسان عزیز

حتما دمو تست کنید و در جریان باشید فقط روی طلا باید باشه - اعداد اعشار بعد طلا در برکر شما 2 رقمی باشه

حداقل 300 دلار باید داشته باشی تا پوزیشن باز کنه - یا حساب سنت باز کن که ریسک کمی کنی

لینک سرور ها باید تو متاتریدر بحش ادوایزر اضافه شه

طبق آموزش عمل کن تا مشکل نخوری

Simple Algo اندیکاتور سیمپل الگو

اندیکاتور سیمپل الگو

اندیکاتور سیمپل الگو یک ابزار پیشرفته معاملاتی است که برای کمک به سودآوری معامله گران طراحی شده است . این اندیکاتور، هوش مصنوعی را با الگوریتم‌های معاملاتی پیچیده ترکیب می‌کند تا دقیق‌ترین سیگنال‌های خرید و فروش را تشکیل دهد که می‌تواند در هر بازاری از جمله استاک، ارز دیجیتال و فارکس استفاده شود. به کمک سیمپل الگو میتوانید هوشمندی خود را در معاملات تا حد زیادی افزایش دهید .

ویژگی های سیمپل الگو

• چارت خود را ساده کنید : سیمپل الگو به گونه ای طراحی شده است که برای مبتدیان بسیار مناسب می باشد، همچنین ظاهر گرافیکی جذاب اندیکاتور میتواند به عنوان یک ابزار کمکی به تمامی معامله گران کمک کند .

• سود خود را افزایش دهید : ابزار معاملاتی اختصاصی هوش مصنوعی سیمپل الگو می‌تواند به شما کمک کند تا با سیگنال‌های خرید و فروش دقیق و حد ضرر و تیک پروفیت، سود خود را افزایش دهید و در عین حال ریسک خود را به حداقل برسانید.

• معامله در هر بازار، هر زمان : سیمپل الگو در تمام بازه های زمانی، همه بازارها و همه دستگاه ها از جمله موبایل و دسکتاپ کار می کند.

• simple algo v3-1.rar (2.4 کیلوبایت)

• فایل دارای پسورد میباشد - پس از ثبت درخواست در این تاپیک پسورد را پی وی دریافت کنید

لایو بیت تایم 3 دقیقه با سیمپل الگو

لایو ریپل تایم 3 دقیقه با سیمپل الگو

لایو اتریوم تایم 3 دقیقه با سیمپل الگو

سلام حمید اقا ممنون از این کار با ارزشتون.

تو این شرایط سخت اقتصادی خیلی میتونه کمک کنه به دوستان در جهت بهبود معاملاتشون.

حتما به این کار ادامه بدید در جهت کمک به دوستان

با تشکر🙏

خیلی عالی و ممنون از شما، پسورد لطف میکنید

پی وی ارسال شد دوست عزیز :heart:

ممنون بابت ساخت تاپیک. امیدوارم اندیکاتور های بیشتری برامون بفرستید
پسورد این فایل رو برای منم بفرستید ممنون :heart:

اندیکاتور های پر فروش کامیونیتی MQL5 هم میتونه خوب باشه بفرستید

سلام با تشکر از شما لطفا پسورد را برای من ارسال کنید

سلام دوست عزیز - کدوم قایل و میخواید ریپلای کنید تا واستون ارسال کنم

محبت کنید این را بفرستید