چند سالی هست که در بازار فارکس شروع به کار کردم و از ابتدای این کار هر راهی و رفتم و هر کاری کردم و تو این مسیر هم خیلی هزینه ها کردم واسه اندیکاتورهای مختلف و ربات و … همه چی
تو این شرایط اقتصادی که سخته هزینه کردن تصمیم گرفتم که در حد توانم اندیکاتور های کمیاب پولی و کدهای تریدینگ ویو که در خیلی از سایتهای خارجی و ایرانی با هزینه های بالایی به فروش میرسونن رو رایگان تقدیم دوستان کنم
عزیزان اگه اسم خاصی از اندیکاتور یا کد تریدینگ ویو مد نظر دارید بگید در صورت موجود بودن زودتر میزارم
در غیر اینصورت روزانه ۱ یا ۲ تا واستون میزارم
امیدوارم موفق باشید و ازین ابزارهای واسه سهولت در ترید خود استفاده کنید نه اینکه فکر کنید این ابزارها واسه شما جادو میکنند
دوستان عزیز هزار بار تاکید میکنم که از این ابزار به عنوان ابزار جادویی استفاده نکنید و اگه این تاپیک و زدم چون میدونم خیلی از دوستان به دلیل نداشتن اطلاعات و تکیه کردن به این ابزار هزینه میکنند اینجا میزارم تا عملکردشون و ببینید و هزینه نکنید ( لطفا حرفهای بنده رو به عنوان برادر قبول کنید ) با تشکر
نرم افزار کرکی یا ویندوز غیرقانونی اکتیو می کنید امثال اینا, این اشتباهه ما این راهو رفتیم جوون بودیم و گرم متوجه نمیشدیم. شما دیگه نرید. متاسفانه با بالارفتن سنتون اینارو متوجه میشید…
الانکه همه چی Demo/Trial داره. چک کنید ببینید بدردتون خورد اون موقع اقدام به خریدشون کنید. اینجوری ارزش داره.
اولا ایران قانون کپی رایت جهانی نداره و فقط داخلی هست یعنی کالا یا خدمات، کتاب و … ایرانی شامل کپی رایت هست.
اندیکاتورهای داخلی هم تمامااااا یا کرک شده خارجی هستند یا ری پینت و کلاهبرداری که روش لایسنس گذاشتند (مثل قالب ها و پلاگین هایی که در راستچین و ژاکت برای وردپرس به فروش میرسه)
دوما الان ویندوز شمارو باز کنند به احتمال زیاد از صفرتاصدش کرکیه . کالا هایی که میخرید های کپی و فیک هم توش هست ، موزیک هایی که گوش میدید بابت همش پرداخت انجام ندادید ، فیلم هایی که میبینید ویا حتی در تلویزیون ایران مشاهده کردید
(تبلیغ ایرانسل میندازن وسط چمن الکلاسیکو😂)
سوما کپی رایت خارجی معنایی نداره وقتی تحریمیم. تحریمو بردارند تا بتونیم پرداختشونو انجام بدیم.
قابل توجه دوستان عزیز که فایل پسورد گذاشتم که دوستانی که راضی نیستن یه وقت وسوسه نشن استفاده کنند - هر کدوم از شما عزیزان دوست داشتید استفاده کنید پیام بدید پسورد تقدیمتون میشه
آقا حمید خیلی ممنون از اینکه سعی دارین کمک حال دوستان باشین. عزیزانه میلیادری هم که پول پارو میکنن و به فکر کپی رایتن خب برن 2000 دلار بدن بخرن عذاب وجدان نگیرن. آقا حمید با قدرت ادامه بده
اندیکاتور سیمپل الگو یک ابزار پیشرفته معاملاتی است که برای کمک به سودآوری معامله گران طراحی شده است . این اندیکاتور، هوش مصنوعی را با الگوریتمهای معاملاتی پیچیده ترکیب میکند تا دقیقترین سیگنالهای خرید و فروش را تشکیل دهد که میتواند در هر بازاری از جمله استاک، ارز دیجیتال و فارکس استفاده شود. به کمک سیمپل الگو میتوانید هوشمندی خود را در معاملات تا حد زیادی افزایش دهید .
ویژگی های سیمپل الگو
چارت خود را ساده کنید : سیمپل الگو به گونه ای طراحی شده است که برای مبتدیان بسیار مناسب می باشد، همچنین ظاهر گرافیکی جذاب اندیکاتور میتواند به عنوان یک ابزار کمکی به تمامی معامله گران کمک کند .
سود خود را افزایش دهید : ابزار معاملاتی اختصاصی هوش مصنوعی سیمپل الگو میتواند به شما کمک کند تا با سیگنالهای خرید و فروش دقیق و حد ضرر و تیک پروفیت، سود خود را افزایش دهید و در عین حال ریسک خود را به حداقل برسانید.
معامله در هر بازار، هر زمان : سیمپل الگو در تمام بازه های زمانی، همه بازارها و همه دستگاه ها از جمله موبایل و دسکتاپ کار می کند.