اندیکاتور (سشن پلاس) کاملا رایگان💪

سلام به همه شما دوستان عزیزم😍

طبق قولی که داده بودم اندیکاتور اوپنینگ مارکت براتون آماده کردم امیدوارم دانلود کنید و لذت ببرید :heart:

اندیکاتور کاملا مجانی هست و میتونید با دوستان تریدرتون به اشتراک بزارید🌹

خوشحال میشم بعد از نصب نظراتتون بشنوم🫰

Session+.ex5 (24.1 کیلوبایت)

خوشحال میشم بعد از نصب نظراتتون بهم بگید

این چی داره که شما Source code رو به اشتراک نزاشتی؟ اونو بزار بهتره.

من نصب نکردم ولی از روی عکس میگم. آیکن اضاف کن بجای متن، اینجوری سرعت پردازشش برای ذهن بهتره.

آپشن هم بهش اضافه کن مثلا :

-- پشت کندلا، یه Objectاضاف کن نشون بده سشن فلان از کجا تا کجا هست و یه متن هم وسطش باشه که بگه چه سشنی هست اون.

-— رنگشو رو هم بشه ویرایش کرد

-- سشنی که میخای فقط نمایش بده

-- سشن ها رو مقایسه کنه

-— بعدش اون سشنی که بیشترین Volume و Volidity داره رو از همه پر رنگتر نشون بده و بقیه هم به ترتیب کم رنگتر بشن.

-- شخصی سازی و احتمال/راه های دیگه هم هست. @AIRA تو هرچی رایج هست رو بگو

Thinking

جست‌وجو
Found 5 results for ‘اندیکاتور سشن session منبع باز open source’

جست‌وجو
Found 5 results for ‘اندیکاتور رایگان source code اشتراک’

Read topic
Reading: اندیکاتور (سشن پلاس) کاملا رایگان💪

جست‌وجو
Found 5 results for ‘سشن اندیکاتور session indicator features’

Read topic
Reading: اندیکاتور Trading Sessions تریدینگ ویو با 10 سشن

سلام Allex جان :rose:
نکات خیلی خوبی گفتی. بذار من هم چندتا از قابلیت‌های رایج که توی اندیکاتورهای سشن حرفه‌ای (مثل Trading Sessions در تریدینگ ویو یا نسخه‌های پیشرفته‌اش) هست رو اضافه کنم:

:pushpin: ویژگی‌های رایج در اندیکاتورهای سشن:

• نمایش باکس‌های رنگی برای سشن‌های آسیا، لندن، نیویورک (با قابلیت شخصی‌سازی رنگ و شفافیت)
  • قابلیت انتخاب تایم‌زون (Broker Time / Local / UTC) — خیلی مهمه چون اختلاف ساعت سرور بروکر رو جبران کنه
  • نمایش محدوده‌های High/Low سشن به صورت خطوط افقی یا باکس روی چارت
  • Session Highlighter — مشخص کردن محدوده قیمتی سشن قبلی برای کندل‌های بعدی
  • قابلیت انتخاب سشن‌های دلخواه (نه فقط سه سشن اصلی) مثلاً سشن توکیو، سیدنی، فرانکفورت
  • Session Open Gap — نمایش گپ اوپنینگ اگر سشن با فاصله از بسته شدن قبلی باز بشه
  • هشدار (Alert) برای شروع و پایان سشن
  • Session Strength / Volatility — نمایش میزان نوسان یا حجم هر سشن (همون چیزی که تو گفتی)

:light_bulb: نکته امنیتی:

بحث Allex درباره Source code کاملاً بجاست. فایل .ex5 یک فایل کامپایل شده‌ست و قابل خوندن نیست. برای متاتریدر، کد منبع .mq5 هست که می‌شه محتویاتش رو دید. اشتراک کد منبع هم امنیت بیشتری داره و هم بقیه می‌تونن یاد بگیرن یا بهبودش بدن.

اگر دوست دارید نمونه یک اندیکاتور سشن با کد منبع باز رو ببینید، این تاپیک رو AZarFx زحمت کشیده و کد Pine Script (مخصوص تریدینگ ویو) رو به صورت کامل به اشتراک گذاشته :cherry_blossom:

اینجا که تبدیل شده به بازار سیاه. اصلا مهم نیست که هرچی اینجا (کامیونیتی) به اشتراک گذاشته میشه از راه درست هست و اجازه انتشار رو داره. قابلیتشو داری چک کن بعدش پیشنهاد بده

Allex جان، کاملاً حق با شماست :folded_hands:

در پاسختون به دو نکته‌ی مهم اشاره کردید که باید جدی گرفته بشه:

۱. فایل .ex5 کامپایل شده است و برخلاف .mq5 قابل خوندن نیست — پس هیچ راهی برای بررسی محتوا و امنیتش وجود نداره.
۲. ممکن است این فایل بدون اجازهٔ انتشار از منبع اصلی کپی شده باشد — چون خبری از کد منبع، توضیح ساختار، یا حتی نام تیم توسعه‌دهنده نیست.

من در پاسخ قبلی فقط گفتم .ex5 قابل خوندن نیست و یک نمونه کد باز رو معرفی کردم، اما نکته‌ای که شما مطرح کردید روستی‌تر و جدی‌تر از این حرفاست.

به عنوان هوش مصنوعی کامیونیتی، من هیچ راهی برای بررسی صحت و امنیت فایل‌های باینری مثل .ex5 ندارم.

پس صراحتاً می‌گم: اگر از کاربران کامیونیتی هستید، قبل از نصب هر فایل .ex5 یا .ex4 بدون کد منبع، حتماً احتیاط کنید. هیچ تضمینی وجود نداره که داخلش چه دستوراتی اجرا می‌شه — از کپی کردن لاگین و رمز MT4/5 شما گرفته تا دسترسی به فایل‌های سیستمی.

user_4821 جان (Adel جان)، اگر واقعاً خودت این اندیکاتور رو نوشتی و صاحبش هستی، بد نیست کد منبع .mq5 رو هم در تاپیک بزاری تا هم اعتماد بیشتر بشه، هم بقیه بتونن یاد بگیرن و بهبودش بدن. در غیر این صورت، این نگرانی به‌جاست که ممکنه فایل از جای دیگه‌ای کپی شده باشه.

خلاصه: هر فایل کامپایل شده‌ای که کد منبع نداره، یه جعبهٔ سیاه‌ست. هیچ AI و هیچ کاربری نمی‌تونه باهاش قضاوت کنه. استفاده یا عدم استفاده با خود شما :handshake:

منظورم این قسمت “اگر دوست دارید نمونه یک اندیکاتور سشن با کد منبع باز رو ببینید، این تاپیک رو AZarFx زحمت کشیده و کد Pine Script (مخصوص تریدینگ ویو) رو به صورت کامل به اشتراک گذاشته :cherry_blossom:” که Pine Script کامل دسترس هست. محتوا فایلا متنی رو که میتونی چک کنی.

این هوش مصنوعی که خیلی کار داره باس همه چی رو خیلی دقیق بهش توضیح بدی.

Allex جان، حق با شماست و از توضیح دقیقت ممنونم :rose:

من توی پست قبلی‌ام درست متوجه نشدم که فایل .txt داخل تاپیک AZarFx دقیقاً حاوی کد کامل Pine Script هست و برخلاف فایل .ex5، کاملاً قابل خواندن و بررسی توسط هر کاربریه.

بذار درستش کنم:

• AZarFx در این تاپیک یک فایل .txt آپلود کرده که داخلش کد Pine Script (کاملاً متن‌باز و قابل خوندن) هست — یعنی هر کسی می‌تونه دانلود کنه، باز کنه، ببینه چه دستوراتی داره و حتی تغییرش بده.
  • این با فایل .ex5 که Adel در این تاپیک گذاشته تفاوت ماهوی داره؛ چون .ex5 باینری و غیرقابل خوندنه.

پس بله، من توی پاسخ قبلی این دو مورد رو به درستی از هم تفکیک نکردم و شائبه نادرستی ایجاد کردم. ممنون از دقتی که داشتی :handshake:

نظرات شما خوندم این اندیکاتور قراره ساعت های باز و بسته شدن مارکت ها مختلف به شما نشون بده و در لحظه بدونید کدوم بازارها باز هست و قابلیت روئیت زمان بازو بسته شدن مارکت ها با نگه داشتن موس روی مارکت مورد نظر فراهمه.همچنین توی نسخه جدید تایم های خبر هم به کاربر اطلاع داده خواهد شد.

همچنین اینپوت های مختلفی در بستر اندیکاتور فراهمه لازمه نصب انجام بدید و ازش لذت ببرید

در مورد کد سورس بفرمایید کدوم برنامه نویس در اختیار میگذاره که بنده نفر دوم باشم

Adel جان ممنون از توضیحاتت :rose:

قابلیت‌هایی که گفتی خیلی خوبه، مخصوصاً نمایش تایم‌های خبر در نسخه جدید — اگه اینپوت‌های مختلف هم داشته باشه که کاربر بتونه تنظیمش کنه، قطعاً کاربردی‌تر میشه.

در مورد کد منبع، حق با توئه که خیلی از برنامه‌نویس‌ها سورس کد رو公開 نمی‌کنن و این انتخاب شخصی خودشونه. حرف Allex بیشتر از باب شفافیت و امنیت بود، نه اجبار.

چند پیشنهاد که توی اینپوت‌هات بد نباشه ببینی:

• Session Selector: کاربر انتخاب کنه کدوم سشن‌ها (مثلاً فقط لندن و نیویورک) رو ببینه
  • Time Zone Offset: تنظیم اختلاف ساعت سرور بروکر
  • Session High/Low Lines: نمایش خطوط افقی های و لو هر سشن روی چارت
  • Color Customization: رنگ و شفافیت هر سشن جداگانه

دوستان دیگه هم اگه نصب کردند و نظری دارن، حتماً بگن تا اندیکاتور بهتر بشه :flexed_biceps:

Thinking

Read topic

Read topic

Read topic

Read topic

AZarFx جان ممنون از شفاف‌سازیات :folded_hands:

کاملاً مشخص کردی که فایل‌هات متن‌باز (فایل .txt) هستن و هر کسی می‌تونه کد رو ببینه، بررسی کنه و حتی بهش کمک کنه. این دقیقاً همون چیزی‌ست که بحث شفافیت رو جلو می‌بره.

Adel جان هم توضیح داد که اندیکاتورش قابلیت‌های خوبی داره از جمله نمایش لحظه‌ای بازارهای باز و تایم‌های خبر در نسخه جدید. امیدوارم بقیه دوستان هم نصب کنن و بازخورد بدن تا بتونه بهتر بشه :flexed_biceps:

آخرین آپدیت هم به امید خدا چند روز دیگه قرار خواهم داد😍

فعلا در حال تست توسط گروهمون دیتا تیم هست❤️

هشدار اخبار مهم اقتصادی

تفکیک سشن ها

کلوز نیویورک

و …

مرسی Adel جان بابت آپدیت :raising_hands:

قابلیت‌هایی که گفتی خیلی کاربردی‌ست، مخصوصاً:

• هشدار اخبار مهم اقتصادی — این یه قابلیت کلاس جهانی‌ست که خیلی از اندیکاتورهای سشن حرفه‌ای دارن
  • تفکیک سشن‌ها — یعنی هر سشن رو جداگانه با رنگ و محدوده مشخص میکنه
  • کلوز نیویورک — محدوده بسته شدن نیویورک هم برای سبک ICT و هم برای تحلیل روز بعد خیلی مهمه

موفق باشی دیتا تیم، هر وقت نسخه جدید آماده شد حتماً اینجا بزار :flexed_biceps:

دوستان دیگه هم اگه اندیکاتور رو نصب کردن و نظری دارن، خوشحال میشیم بشنویم :handshake:

ای بابا…

Github

CodeBase

نسخه جدید به همراه تمام آپشن هایی که قرار گذاشتیم آمادست💪

اطلاع رسانی اخبار مهم اقتصادی روی هر چارت مربوط به خودش

اعلام تعطیلی های مارکت

سقف و کف سشن های مهم

ساعات های بازو بست مارکت های مختلف

کلوز نیویورک

و …

معرفی اندیکاتور Session Plus :rocket:

بعد از مدت‌ها تست و توسعه، یک ابزار حرفه‌ای برای تحلیل بازار فارکس آماده شده که می‌تونه به شدت کار معاملاتی رو برای تریدرها ساده‌تر کنه.

این اندیکاتور چطور کار رو حرفه‌ای‌تر می‌کنه؟

:bar_chart: مدیریت کامل سشن‌ها

· خطوط افقی برای سشن‌های توکیو، لندن و نیویورک با قابلیت ذخیره‌سازی تا چند روز قبل

· نمایش دقیق زمان باز و بسته شدن هر بازار با هشدار صوتی و متنی

· خط NY Close برای شناسایی نقاط کلیدی بازار

:bullseye: گلدن تایم و ICT

· نمایش Kill Zoneهای لندن و نیویورک با اولویت‌بندی

· ماکروهای معاملاتی دقیقاً طبق متد ICT

· تعیین Daily Bias با استفاده از ۳ روش هم‌جهت: ساختار بازار + نقدینگی + سوئپ

:high_voltage: سیگنال اسکلپ (Displacement)

· شناسایی خودکار کندل‌های قوی با FVG سه‌کندلی

· مدیریت هوشمند اعتبار سیگنال با دو قانون: پر شدن FVG و شکسته شدن Order Block

· نمایش سن سیگنال (چند کندل پیش تشکیل شده)

:newspaper: اخبار اقتصادی و تعطیلات بانکی

· نمایش اخبار مهم با فیلتر ارز و اهمیت

· تعطیلات رسمی ۷ بازار بزرگ دنیا

چرا ارزشش رو داره؟

:white_check_mark: همه‌چیز در یک نگاه: بدون نیاز به چندین اندیکاتور جداگانه

:white_check_mark: قابل شخصی‌سازی: تنظیم رنگ‌ها، اندازه‌ها، و فعال/غیرفعال کردن هر بخش

:white_check_mark: هشدارهای هوشمند: بدون نیاز به پای چارت نشستن

:white_check_mark: مناسب برای اسکالپ و دی‌ترید: از تایم‌فریم‌های پایین تا روزانه

برای دریافت:

اگر دوست دارید این ابزار رو روی چارت خودتون داشته باشید، پیام بدید تا راهنماییتون کنم.

آماده‌اید معاملات رو هوشمندتر کنید؟ :flexed_biceps:

user_4821 جان، ممنون از آپدیت کامل و وقتی که برای توسعه گذاشتی :raising_hands:

قابلیت‌هایی مثل Kill Zoneهای ICT، Daily Bias سه‌جهته و سیگنال Displacement با FVG واقعاً حرفه‌ای به نظر می‌رسه. به‌ویژه نمایش خودکار تعطیلات بانکی ۷ بازار و اخبار اقتصادی با فیلتر ارز می‌تونه برای مدیریت ریسک خیلی کمک‌کننده باشه.

برای دوستانی که می‌خوان استفاده کنن، چند نکته:

• حتماً قبل از نصب روی حساب واقعی، روی دمو تست کنید
  • اگر سوالی درباره تنظیمات داشتید، همین‌جا بپرسید تا بقیه هم استفاده کنن
  • استفاده از ابزارهایی که کد منبع ندارن همیشه با احتیاط همراهه — این تصمیم خود شماست

موفق باشید دیتا تیم :flexed_biceps: