اره دیگه فکر کردی به این پلتفورم باید بگی پراپ ؟رابین سود مثل مقایسه روبیکا با تلگرام میمونه شما خودت مقایسه کنی با بقیه پراپ ها متوجه حرف بنده میشی😂
باووو پلتفرم درسته، نه پلتفورم.
عجبااا
رابین سود مشکلی براتون پیش آمده ؟ اونا پشتیبانی حضوری هم دارن حضوری برو مشکلتو بگو من یکبار حضوری رفتم مشکلم برطرف شد البته که قبلش تلفنی خیلیییی صحبت کردیم
فاند نکست و که تو گروه ها تعریفی ازش نمیشه
لطفاً روزا رو نزار این پراپ اسکم شده
زورا اسکمه سمتش نرو اینا که تبلیغشو میکنن از طرف خودشونن
خیر اسکمه زورا اینا از طرف خودشونن نخر
میدونی پراپ ها چکار میکنند؟
یه پولی ازت میگیرند و با یه سری قوانین من درآوردی که مدام اونم تغییرش میدن یه حساب دمو بهت میدن.
خب شما که حساب دمو را رایگان داری دیگه چرا میخوای بابتش پول بدی !!!
همون قوانین پراپ را روی حساب دمو اجرا کن. نتیجه را هم خودت بررسی کن. خودت اگه خودت را قبول داشته باشی دیگه مدرک پراپ را میخوای چیکار؟!
من تحت تاثیر تبلیغات اینجا رفتم دنبال پراپ . پراپ رابین سود که چالش رایگان داشت و انتخاب کردم (فول فاند) که کاملا مزخرف بود. دلایلشم قبلا گفتم .
نشستم دوباره با خودم فکر کردم نظرم عوض شد.
پراپ ها بوجود نیامدند که یه سرمایه مفت به شما بدند تا شما ۸۰درصد سود کنی و خودشون ۲۰درصد. گرگ تر از این حرفان…
سلام دوست عزیز تجربه خوبی نداشتید متاسفم اما دلیل نمیشه ک مسیر اشتباه رو ب دیگران بگید دوستان زیادی و خود بنده از پراپ برداشت داشتیم و بسیار خوشحال کنندن چون با یه اکانت ارزان میتونیدد برداشتای زیادی رو انجام بدید همه سرمایه سنگین ندارن ک وارد این مارکت بشن
درود. از دید شما اشتباست نه اینکه اشتباست!
من مثل آب خوردن هر پراپی را که بگی پاس میکنم شما این تضمین را به من میدی که پولم را بده؟
اصلا اصل بوجود اومدن پراپ واسه تریدر هایی است که سرمایه ندارند. خب اون چه جور تریدری که کار را بلده ولی پول نداره؟!
حالا چرا پراپ بابت تست از اون تریدری که سرمایه نداره، داره ازش پول میگیره ؟ مگه نمیگن که پول از ما کار ازشما😏
آقا حامد عزیز چرا یه آمار دقیق از تریدر های موفق در پراپ نمیدی؟
که این بنده خدا هم بدونه چقدر شانس موفقیت داره.
استاد عزیز من ک امار دقیق ندارم ولی خب چند نفری از دوستان خودم و خود بنده برداشت داشتیم و خدایی تا امروز مشکلی نداشتم از اینده خبر ندارم ولی تا این لحظه من مشکلی نداشتم
مشالله افرین ک مثل اب خوردن پاس میکنید درود بر شما ک تریدر خوبی هستید میشه چند تا از سرتیفیکیت های پاس کردن رو بفرستید ک ما لذت ببریم و دلیل پول ندادن پراپ ب شما
فحش پاکتی میدی
تجربه ی خوبی نداشتیم از زورا البته پولامونو نداد دیگه اسکمه متاسفانه پراپای خوب هستند قطعا
من برای بار اوله که یک حساب 1 کا از سرمایه گذار برتر گرفتم و چالش اول و 8 درصد توی سودم . هدفم از گرفتن این حساب پایداری شخصیت معامله گریمه . بخاطر قوانین پراپ میتونم خودم رو قانونمند و با برنامه تر کنم . خرید پراپ برای هر شخصی یک دلیل داره که میتونه متفاوت باشه . البته اینکه به سود و برداشت منجر بشه میتونه حکم جایزه داشته باشه برام ![]()
احسنت بهترین تفکر همینه افرین بر شما
کپشنت از دور عینه اون تبلیغه که میگه میخوام سالاد درست کنم سالاده چی
![]()
سرمایه گذار برتر در مدت جنگ حرکتی که انجام داد دله منو خیلی لرزوند که نکنه بشه پراپیه دومی حتی سوده ما قبلیارو نداد چون نت قطع وصل نبود خیلی نگررانم نشه پراپی کلی رو این اکانتا ادم روانشو میزاره
پایدار شدن شخصیت معامله گری با پراپ؟
قانون مند شدن و با برنامه تر شدن با پراپ؟
اگه ۱۷ دلاری که برای پراپ دادی تونستی یکماه در معاملات فارکس نگه داری اون موقع شاید به پایداری و قانون مند شدن نزدیک شده باشی.
البته راه دومی هست که خیلی بهتر نتیجه میگیری،یه اکانت ۲۰۰ کا بخری با پرداخت ۱۰۰۰ دلار.اینجوری خیلی بهتر و سریعتر به سمت پایدار شدن و قانون مند شدن پیش میری.