میخوام پراپ بگیرم ، پشنهاد بدین

از لحاظ پرداختی سود مشکلی نداشتی تا الان؟

1 لایک کرده

نه پرداخت سود مشکل نداره

2 لایک کرده

میخواستم یه حساب مستقیم ازشون بگیرم. شرایطش جذاب هست هیچ قانون دست پاگیری ندارن تخفیف هم گذاشته.

1 لایک کرده

تمام قوانین رو با دقت بخون اکی بودی بگیر دیگه

1 لایک کرده

آره دیگه،باید همه چیز عالی و خوب بنظر بیاد تا دوست عزیزی مثل شما پول پرداخت کنه.:smirking_face::smiling_face_with_sunglasses:

سرمایه کافی برای ترید نداری

وقت کافی برای کارکردن نداری

فقط چند قدم تا ثروت

درآمد دلاری

تیم پشتیبانی سریع و قوی

تخفیف برای خرید چالش ها

۸۰ درصد سود برای شما

برداشت در لحظه

و….

دیگه بهتر از این چی میخوای.

برات آرزوی موفقیت میکنم چون خیلی بهش نیاز داری.

1 لایک کرده

نه دیگه تا این اندازه. هزینه اش یک کم بالا هست که ریسک داره و ریسک کلیشه ۵درصدبیشتر نیس.

1 لایک کرده

یه کار بلد که خودش داره با سرمایه گذار برتر کار میکنه این قسمت رو برا من توضیح میده

یعنی هر هفته باید 5 ترید بزنیم؟ یا کلا تو کل دوره فقط 5 ترید لازمه؟

1 لایک کرده

درود و ارادت . هر مرحله چالش پنج روز روی پلن A سه روز پلن B

2 لایک کرده

پس تو یکماه کلا 5 ترید میزنیم حداقل؟

یعنی اینکه اگه توی یک روز چالش رو قبول شدی بهت اکانت ریل نمیدن باید ۴ روز دیگه هم معامله داشته باشی مثال

الان من توی دو روز تونستم ۱۵ درصد سود کنم و چالش رو قبول شدم نمیان بهم اکانت ریل بدن چون ۳ روزش مونده بنابر این من میام توی اون ۳ روز حداقل ترین حجم رو یعنی ۰.۰۱ لات معامله باز میکنم روی کمترین نماد ریسکی مثل یورو یو اس دی

روز اول ۰.۰۱ دوم هم ۰.۰۱ و سوم هم ۰.۰۱

و مهم نیست حجم بالا بزنی چون از قبل تو ۱۵ درصد سود رو گرفتی و اون ۳ روز رو باید پر کنی که در کل ۵ روز معامله کرده باشی و بعد میان بهت اکانت ریل رو تحویل میدن

1 لایک کرده

پلن اِی زمان داره

یک ماه فرصت میده بهت تا ۸ درصد اول رو بتونی سود کنی یعنی ۳۰ روز و بعد اینکه سود کردی بهت ۲ ماه زمان میده تا ۴ درصد دوم رو بتونی سود کنی یعنی ۶۰ روز

ولی پلن بی زمان دار نیست

تا هرچقدر دوست داری میتونی طبق سبکت پیش بری ممکنه ۱۰ درصد سود اول رو توی ۶۰ ماه در بیاری و ۵ درصد سود دوم رو توی ۳۰ ماه

کلا از نظر زمانی محدود نیستی و ازادی داری

ولی پلن اِی اگه نتونی توی ۳۰ روز ۸ درصد رو رو بدست بیاری اون حسابت از دست میره

1 لایک کرده