میخوام پراپ بگیرم ، پشنهاد بدین

سلام و درود،
واقعا اصلا پراپ با ریل کار کردن تو فارکس خیلی فرق میکنه. پراپ شما صرفا باید به فکر تارگت و پول درآوردن باشی و میتونی کلی سبک مسخره و ترفند های عجیب بزنی تا به یک تارگتی برسی ولی تو فارکس شما اینطوری نیستی. با استراتژی خودت میری جلو.
در اصل تو پراپ شما مجبوری استراتژی مطابق با قوانین هر شرکتی درست بکنی.
من خودم جدا تنها چیزی که از پراپ ها یاد گرفتم فقط فقط مدیریت کردن سرمایه اس که واقعا اون فول فاند عادتم داد برنامه ریزی داشته باشم و الکی ترید نزنم.
خلاصه واقعا پراپ رو کسانی به نظرم باید برن سمتش که هیچ جوره سرمایه اولیه درست ندارن و مطمئن هستند تمام عقب ماندگیشون به خاطر نبود سرمایه است. وگرنه اگر کسی سرمایه داشته باشه، بهترین کار همون ریل کار کردن هستش.

در حال حاضر سرمایه گذار راحت مث قبل کسایی که ترید میکنن ازش راضی هستید؟ چون من خیلی جاها میخونم که میگن قطع و وصلش روی متاتریدر زیاد شده

سلام و درود، سرمایه گذار برتر قطع و وصلی میگن زیاد داره و درست میگی، ولی خب به نظرم یه مقدار جو هم هستش. یه زمانی اکثرا همه اشون قطعی داشتند، الان فکر کنم بهتر شده باشند. تو تاپیک هاشون باز بپرسی بهتر جواب میگیری خلاصه

من بعد از جنگ پراپ سرمایه گذار برتر گرفتم و ابتدا یسری قطع و وصلی داشت اما الانا خوبه و مشکلی ندیدم . اما دوستان هستن میگن اسپرد توی طلا و جفت ارز ها نسبت به قبل از جنگ بیشتر شده اما من روی داوجونز هستم و اسپرد توی داو جونز خوبه و مشکلی ندارم باهاش :folded_hands:

رابین سود در مجموع فعلا با ثبات تر شده از همه اشون
تست کن شاید حال کردی
ارزان قیمت هم زیاد داره

قشنگ توضیح دادی نیماجان. من دیر به دیر میام و فقط چت هارو میخونم ولی واقعا هر وقت میام یه چیزی ازت یاد میگیرم واقعا

برداشت ها از پراپ ها و شرکت ها کلا اشتباهه و زمین تا آسمون با ریل واقعی فرق داره. کاملا درست میگید

متاسفانه حیف که هنوز یک سری آدم ها همچنان تو ایران بروکر هستند که بخوان از هر موقعیتی یک سو استفاده ای بکنند

شما وقتت رو با امثال این افراد هدر نده لطفا

اتفاقا منم حس میکنم اسپرد طلا روی سرمایه گذار برتر زیاده. دوستانت راهکاری برا این مشکل پیدا نکردن؟ پراپ دیگه‌ای سراغ نداری اسپرد روی طلاش کمتر باشه؟

بیشتر اختلاف اسپرد روی انس بوده داوجونز ثابت مونده تقریبا

سلام من هم شنیدم . البته من قبل از جنگ نمیدونم چجوری بود چون نداشتم .

برای تایم بالا شاید خیلی مهم نباشه ولی برای اسکلپ این حجم تغییر مخصوصا کسایی که تایم پایین میزنن یکم چالش برانگیزه

من الان با بروکری که ریل کار میکنم هم مقایسه کردم بروکرWM markets توی بروکر اسپرد ۳پوینته اما توی سرمایه گذار برتر تقریبا ۲پوینته

سرمایه گذار برتر اسپردش بیش از حد متغیره و در تایم هایی که اخبار نیست که ناگهان اسپرد بالا میره متاسفانه و در اسکلپ نابود کننده هست این موضوع

وقت بخیر همگی

ببخشید کسی از پراپ فرم فانددگیت تاحالا خرید داشته

مونتا

فارکسیو

چون ایرانی بی در و پیکر نیست شرکت زدنشون حداقل

داداش اینایی که گفتی رو خدایی یبارم نشنیدماااا

ولی در مورد اون شرکت های ایرانی که میگی هم تا یه حدی موافقم

سرچ بزن همین مونتا ببین حتی فارکسیو.نشنیدی دال بر این نیست که پرلاپ دگ ای نباید باشه که مثلا پراپ e8 هم شما نشنیدی پس گیم چون نشنیدیم خوب نیست>حالال هرچند به ایرانیا خدمات نمیده کلا یا فاندپیپس به ایرانیا خدمات داد محشر بود بعد متوقف کرد دگ و کسایی ک حساب دارن از قبل هنوز کار میکنه.مونت هم همین چند وقت بخاطر شرایط جنگی و منطقه ای امارات مجبور شد ولی دوباره خدمات داره میده

مونتا بروکر هست

فکر کنم کم کم بروکرهای مختلف هم شروع کنند به ارائه پراپ واسه سود بیشتر گرفتن

نهههههه داداش من منظوری نداشتم

صرفا نشنیده بودم وگرنه من اصلا در مورد خوب و بد بودنشون چیزی نگفتم

مونتا فاندد ، پراپ بروکر مونتا هست