میخوام پراپ بگیرم ، پشنهاد بدین

یک گروهی داخل تلگرام هست خیلی عضو داره و معروف به اسم پراپ چک که این گروه چندسال هست و برای پشتیبانی از تریدر ها ساخته شده اونجا که عضو بشی هرماه گروه بسته میشه به مدت یک هفته و بین تمام پراپ ها رای گیری گذاشته میشه که همیشه بالا هشتاد درصد سرمایه گذاربرتر رای میاره و همیشه اول میشه یکی این را عضو بشو یکی هم گروه تلگرام ارین منصوری که از پراپ ها اطلاعات زیادی داره و میگه که داستان از چه قرار و پراپ هایی هم که قرار اسکم بشن را خبر داره تا حدودی خودش هم ایام عید چهل چهار هزار دلار از زورا برداشت زد و رکورد زورا را شکوند

1 لایک کرده

سلام و احترام رهام جان،
اگر با فول فاند رابین سود کار کردی و قوانین رابین سود رو یاد گرفتی و باهاش مشکلی نداری. میتونی فورجامپ (4 مرحله ای) بگیری که ارزان هم هستش یا یکم بیشتر هزینه کنی و رابین هودی بگیری که سه مرحله ای هستش.
چالش های دو مرحله ای فرصت ها هم هستش که خب نسبت به جاهای دیگه ارزان تره ولی من به شخصه ترجیحم اینه شما بیشتر وقت بزاری و چالش های ارزان تر رو تهیه کنی.
اما اگر کار نکردی، توصیه ای که دارم بهت این هستش که یک ماه با فول فاند کار کنی و بعدش خرید کنی. ولی بدون تجربه اش اصلا خریدی انجام ندی واقعا :rose:

پراپکو رو من حقیقتا زیاد به چشمم خورده که نوشتن در برداشت مشکل داشتند یا یک موردی بود میگفت رفتن تو حسابم الکی پوزیشن زدن که من راست و دروغش رو نمیدونم واقعا و تصمیم رو میزارم به عهده خودت. فانددنکست هم اگر اشتباه نکنم مال خارج از کشوره و شک نکن اگر ابزار ایپی ثابت نداشته باشی برات مشکل ایجاد میشه. مابقی پراپ هارو من حقیقتا اطلاعاتی ندارم در موردشون و تاپیک هاشون رو نخوندم راستش ولی اگر میخوای هزینه کنی خلاصه یک جای معتبر فقط هزینه کن که دردسر و ریسک کمتری داشته باشه.

1 لایک کرده

رهام عزیز تا خودت کار نکنی و تجربه نکنی خیلی روی نظرات نمیشه حساب دقیق کرد چون بالاخره هر کسی تجربه خودش رو میگه و ممکنه اصلا یه سری نظرات پارادوکس داشته باشند

در مورد پرادخت سود هم کلا توی این سیستم توکلت به خدا باشه چون اگر سودی بهت ندن دستت جایی بند نیست که بخوای کار خاصی بکنی متاسفانه

2 لایک کرده

من دارم با اینوست پراپ کار میکنم. الان تخفیف خوبی گذاشته. پلتفرمش هم با اینکه اختصاصی خودشون هست خوب کار می‌کنه البته متای ۵ هم داره که با نت بین کار می‌کنه. من بخاطر ارزون بودن و تک مرحله بودنش گرفتم. تا ببینم پرداختی دارن یا نه.

1 لایک کرده

زورا معتبر هست؟ از لحاظ پرداخت و اینا ازشون راضی هستی؟

1 لایک کرده

آره من وارد سال سوم شدم. تا الان مشکلی نداشتم برخلاف بقیه پراپ ها هم قدری بیشتر تریدر رو درک می کنند (یه بار رمز پسورد اصلی حسابم رو تغییر دادم؛ پراپی کلاهبردار سر همین موضوع برداشت سودمو نداد. اما زورا بهشون توضیح دادم گفتم تغییر دادم و بعدش هم ترید نداشتم باهام کنار اومدن بدون کمترین دخالتی)

2 لایک کرده

پراپ فرم رابین سود طرح های متنوع و خوبی داره که بر اساس استراتژی خودتون میتونید انتخاب کنید، بررسی اون رو تو ایران بروکر میتونی مطالعه کنی، پلت فرم قابل قبولی هم برای معاملات داره.

3 لایک کرده

پراپ فرم زورا اف ایکس، کد تخفیفک پایین برات میذارم:

30% تخفیف روی تمامی حساب ها تا سقف 15کا
ویژه اولین خرید کاربران جدید

xyz-first_zorafx30

20% تخفیف روی تمامی حساب ها تا سقف 15کا
ویژه تمامی کاربران

xyz-start_zorafx20

1 لایک کرده

مشکلم حل شد خداروشکر
@MetiNQ
گفتن اگه پسر خوبی باشی بهت اینبارو ارفاق میکنیم

2 لایک کرده

حتما استفاده میکنم

1 لایک کرده

یک کلام ختم: بهترین فانددنکست. تمام

3 لایک کرده

به و به به سلامتی

تبریک میگم :joy:

حیف میشد خداییش اگه بنت میکرد

برو درشته ایشالا پاس کنی برداشتتو ببینیم :handshake:

2 لایک کرده

نوکرتم داداش :smiling_face_with_tear: :crown:

2 لایک کرده

عالی که هست قطعن ولی چون فقط با ایرانیا کار نمیکنه گاهن تو شرایطی مثل جن گ و… خیلی اهمیت نمیده بخواد سرور خاصی ران کنه و اینها

یکم این موضوع باعث میشه اول با ایرانیا شروع کنیم

ولی از بحث کپی ترید خیالم راحت بشه که رو ایرانیا میزنه معمولن و چالشهای فعالم پاس بشن حتمن برمیدارم ازشون

2 لایک کرده

من که راضی هستم ازش در این حدوداً سه یا چهار سال. چیزی ندیدم ازشون، هیچی.

با ایرانی‌ها هم سر حسابهای فیوچرز کار نمی کنند که در دنیا هیچ پلتفرم، شرکت ….. در فیوچرز با ما کار نمی کنه، چون تحریم هستیم.

2 لایک کرده

سلام من پراپکو داشتم اولین پراپی بود که بخاطر تبلیغاتش بهش اعتماد کردم و دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد دو روز قبل از درخواست برداشت سودم وارد حسابم شدن و دستگاه سوم ثبت کردن سودمو ندادن و اونایی که سود می کنند و پرداخت می‌کنه بیشترشان از اشنایان خودشون هستند مثلاً دوست و فامیل و .. بقیه پراپ ها رو نمی‌دونم کلا اعتمادم از پراپ های ایرانی از بین رفته ولی سرمایه گذار برتر تازه میخوام یک کا بگیرم تست کنم سودی پرداخت می‌کنه یا نه به امید خدا

1 لایک کرده

اتفاقا شنیدم اینو
بخاطر همین نگرفتم

1 لایک کرده

سلام داداش میتونی از زورا بگیری هم برای خرید لول تخفیف خوب داره هم اگه خواستی میتونی با بیمه بگیری یک بار حساب فیلد شد رایگان از همون حساب میدن

2 لایک کرده

زورا از لحاظ پلتفرم معاملاتی مشکلی نداره؟

1 لایک کرده

نه همون meta هست دیگه . هر از گاهی مشکلات جزی پیش میاد

2 لایک کرده