درود
به این نوع تصاویر و فیلم ها چی میگن؟
یه ویژوآلیزیشن خیلی جالب ومتفاوتی هستش برام. امکان داره توضیح بدی کمی راجع بهش؟
تصاویر خیلی زنده هستن انگار.
درود
به این نوع تصاویر و فیلم ها چی میگن؟
یه ویژوآلیزیشن خیلی جالب ومتفاوتی هستش برام. امکان داره توضیح بدی کمی راجع بهش؟
تصاویر خیلی زنده هستن انگار.
سلام عزیز.
انمیشن ارت هست ولی کاملا به صورت ۳ بعدی.
معمولا برای نمایش اون ارت این نوع انمیشن استفاده میشه و مفهومی هست.
ترکیبی از سورئال و خلق افکار به واقعیت دیجیتال.
صابرم، از منطق و شعر باز جدا؟
کیست که گفته.. اینا هستن جدا؟!
علمو هنر، در مشت دارد.. بشر
علم به وقتو… هنرم باز جدا
بسیار عالی
موفق باشی
عهههه
خودشه دقیقا
دوستان توجه داشته باشید با رنگ روغن کشیدنه این نقاشی از نظر خودم میتونه ترکیب هایپر رئالیسم طبیعی برای توصیف قالب سوررئالیسم باشه .
بیا اینجا به موسیقی گوش کن از نقاشیا لذت ببر ذهنت رو آروم کن مهم ، نیست داره چه اتفاقی میفته وقتی رها بودن در آخر مسیر منتظر ماست
امروز هم داره تموم میشه ، خسته نباشید بزرگوارانم
درود
میشه در مورد این اثر زیباتون کمی صحبت کنید؟ ( الگوبرداری شده؟ چه تکنیکی کار شده؟)
درود خدمتتون
بنده الگوی نقاشیم فقط طرز فکرمه ، الگو از درون ذهنم میاد ، از کسی بیزارم الگو برداری کنم مگر اینکه یک نقاش معاصر باشه که در اون حالت هم از نقاش کپی نمی کنم بلکه دنبال ظرز فکرش هنگام نقاشی هستم
در این نقاشی سبک سوررئالیسم بکار گرفتم و با استفاده از تکنیک دید معکوس طبیعی ، یا همان سراب ذهنی رسم کردم ، با توجه به کانون هایی که ایجاد کردم از تکنیک دید طبیعی چشمی نقاط زیبایی شناسی استفاده کردم ، و ذهن شما نقاط تمرکزی که دوست داره رو میبینه در این نقاشیم نه چیزی که به چشم شما تحمیل بشه .( یک الگویی از بی نهایت )
به نقاشی با این موسیقی نگاه کنین ( درک بهتری از نقاشی بهتون خواهد داد ) ، این موسیقی تنها درمانم برای زمانی که درد ذهنم غالب بر آگاهیم بود . صدایی که خواننده در این بکار می گیره فوق العاده در سطح بالایی قرار دارد … که ترکیب صدای خواننده با صدای کلارینت ترکیبی ماورایی ایجاد می کند ، هارمونی که که در وسط موسیقی با اضافه شدن درامز معادلاتش کلا عوض میشه و شور شوق بسیار قدرتمندی ضاهر میشه …
در نقاشی حتی تنالیته هایی که در اون لحظه ایجاد میشه متخص به اون انرژی هست ( بخاطر همینه رباط عاجز از درک این الگوریتم ها هست ) که در ذهن جریان داره تا تخلیه بشه ، معمولا توسط انسان این نوع انرژی های ذهنی چون نمیتونه به کلام تبدیل بشه یا صدایی خالص به وجود میاد که نشانگر خالص بودن جریان انرژی ذهنیست که برای آزاد شدن تلاش دارد یا جریان تصویری ایجاد می کند که برای درک ماهیت خودش کمک می کند . و ذهن خودش را رها می کند . اینم ماهیت هنر هست بنظرم فراتر از هر چیزی در دنیا .
شما آثارتون میتونه نمایشگاهی بشه یکم در موردش تحقیق کنید نمایشگاهایی که تو ترکیه برگزار میشن… چون کاراتون کاملا خلاقانه است واقعا عالیه
درود خدمتتون ، روزتون بخیر و شادی
اول از همه من از شما بسیار تشکر میکنم همچنین نظری دارین .
درموردش خیلی تحقیق کردم ، و همیشه به دوتا مشکل خوردم و باعث شده بیخیالش بشم
یکی اینه یا نمایشگاهی نمیتونستم پیدا کنم یا برای برگزاری نمایشگاه ، برای نقاشیام ، هزینه خیلی سنگین باید برای اجراش جدا می کردم
دوم اینکه هیچوقت شخص معتبر از لحاظ کاربردی برای اجرای نمایشگاه تو این صنف ندیدم یا نتونستم پیدا کنم و صرفا اکثریت اونایی که صحبت کردم برام اینکارو بکنن فقط دنبال پورسانت بودن و از صحبتاشون صرفا متوجه می شدم براشون مهم نیست اثری بفروش بره مهم جیب خودشونه و از این رو شد که کلا به نمایشگاه فکر نمی کنم . ونهایتا کاری که کردم اینکه سفارش بگیرم و نقاشی کنم . و تا امروز هم یک شخصیت حرفه ای نتونستم پیدا کنم که از دیدش برای فروش اثار در نمایشگاه استفاده کنم ! همش از دیدی که دارن برای دریافت مانی استفاده میکنن ! عجیبه کلا . و اینجور تجربه ها باعث شده نتیجه نگیرم برای اجرای نمایشگاه و زیادم بهش فک نکنم
درود روزتون بخیر. بله کاملا قابل درکه. متاسفم واسه اینطورتجربه ها به هرحال به امید موفقیت بیشتر برای شما
خیلی ممنون از لطف و حمایتتون واقعا باعث افتخارم هست چنین نظری دارین
![]()