راستشو بخوایین از روزی که تو این فضا دارم به نمایش میزارم بیشتر احساس رضایتمندی می کنم تا اینکه مثل روزایی که بخوام دنبال نمایشگاه ها باشم چون هر لحظه یه شخصیتی هست که ببینه و نسبت به آنها نظرشو اعلام کنه ! این به من امکان دور زدن پورسانت ها رو میده ![]()
روزتون بخیر دوستان بزرگوارم
امروز تو تعطیلی می خوام یه نقاشی از دوره ای که احساس حبس بودن در اتاق رو داشتم رو براتون به نمایش بزارم .
سبکی که بهش پرداختم برگرفته از جمله “ رویا ساختن “ یعنی ( تبدیل واقعیت به رویا و همچنین برگشتن به درد حال حاضر واقعیت ) رسم شده
به این منظور که ما اگر درون اتاقی حبس هستیم رویا می تواند به سمت بیرون سوق داده شود و در انجا حضور داشته باشد و هیچ چیزی از حال حاضر متوجه نشود و دوباره وقتی خواست برگردد از هر دو تجربه واقعی داشته باشد .
اسمش از نظر خودم “ اتاق “ بود
چند سال بعد نسخه فیزیکی تبدیل به یه نقاشیه دیگه شد
و هنوز دارمش
مسئله اینه
چون روزی که اینو کشیدم یه واقعیت تلخی در زندگیم رخ داده بود ، و چند سال بعد تصمیم گرفتم این نقاشی رو به یه اثر دیگه تبدیل کنم و از روی همین یه اثر دیگه ایجاد کردم تا موقع خیره شدن به اثر دیگه به حس اون روزا برنگردم .
3 سال پیش رسم شد
علی آقا الان تو این تاپیک نقاشی های زیبای شما رو دیدم . پس این چند سال همش پشت چارت هم نبودید . راستی منظورتان از اینکه به آخر مسیر رسیدید چی بود ؟
حسن آقا ممنونم از لطفتون باعث خرسندیه
منظور از آخر مسیر ، ساختن برنامه ای که در بازار استفاده میکنم ، هست درواقع ، و ( در قالب شناخت ساختار و محدوده های بسیار پیچیده ای که ازش استفاده میکنم بود که به آخر مسیر رسیدم ، یعنی در معامله گری به هدف ساختاری رسیدم ( نه از منظر زندگی ) زندگی کلا جریانش با هنره برام ، درواقع ، از این منظر که از لحاظ داده ای مشکلی ندارم ، بود . ادعا نمی کنم ماشینه پول ساز ساختم چون این غلطه بنظرم و اون ماشین اصلیه خودمم اما کاملا بصورت نیمه اوتوماتیک تونستم در طی این چند سال بصورت پروگرامری به هر لحظه بازار نگاه و کنترل کنم و یه ساختار پیچیده بنویسم برای خودم ، و از این منظر بود که به امیر آقا نوشتم به آخر مسیر رسیدم چون دیگه مث قبلا محدوده ای نمیبینم که در معامله سوپرایزم کنه و ندونم چه خبره ، و تمام مسیر طی شده و صرفا روی تکرار مکررات تمرین میکنم .
.
شاید سوال پیش میاد
آیا میشه این برنامه رو به اشتراک گذاشت ؟
بنظر خودم نه ، دلیلشم اینه ماشینه نه انسان و در زمانی که بازار توسعه پیدا می کنه خودشو باهاش آپدیت نکنه یعنی احتمال ضرر . به همین خاطر ازش بعنوان ابزار کمکیه نیمه اوتوماتیک در ترید استفاده می کنم .
درود خدمتتون امیدوارم روز یکشنبه زیبایی داشته باشید
امروز میخوام یه نسخه دیجیتالی از یه اثر فیزیکی باهاتون به اشتراک بزارم
این اثر برای 7 سال پیش هست صبح روزی که شانسی زنده موندم ! آسمون اون صبح عجیب ، با رنگی که رسم شده و درعین حال که احساس بسیار گرمی انتقال می داد هوا به شدت سرد بود نزدیک به -14 درجه و اینو بعد از اینکه به خودم یه استراحت دادم شروع به رسم کردم اثر فیزیکی به یکی از دوستان عزیزام یادگاری داده شد و این نسخه جی پی تی میباشد .
قشنگه ولی علی آقا ما ها هممون هر روز شانسی زنده میمونیم . ![]()
این درسته در این شکی نیست
واقعابه این موضوع در این حد نزدیک با این عمق نگاه نکرده بودم ![]()
کاش میتونستم به این جملتون نقاشی بکشم با ماهیت واقعی ، و دوست دارم بفهمم ولی نمیتونم ماهیتش رو تصویری تو ذهنم درک کنم و ببینم یا تشبیه به تصویر کنم اما کاملا متوجه اینم هستم یه ساختاری هست که اجازه نده همه چی همینجوری الکی باشه و این شاید اجازه نمیده همشم شانسی ،شانسی زنده باشیم یه همکاریه بسیار بسیار عظیمی باید وجود داشته باشه در این عالم .
من واقعیشوو دیدممم
کلی عکس اسمون دارم بفرستم ![]()
![]()
به به تو هم مث خودم ابرا رو دوست داری پس ![]()
بفرستم تاپیکت نصفش میشه عکسای من😂
سر این ابرا یه سری بجرم جاسوسی میخواستن بگیرنم:joy:![]()
وسط جنگ داشتم از ابر عکس میگرفتم بسیجیا دیدن
بعد اومدن دم خونم و گوشیمو چک کردن دیدن چیزی نبود رفتن ![]()
اتفاقا منم تو وسطای جنگ از ماه عکس می گرفتم یهو دیدن صدام کرد گوشیمو خواست منم خب تقدیم کردم و دید از ماه عکس میگیرم گوشیمم پره ابر و ماه و غروب طلوعه خندید گف مواظب باش بیرون اسیب نبینی ! ![]()
ابرا منم دقیقا همین شد😂
ولی خب
من دارم از طبیعت و ابر اجازه هست بفرستم؟؟
بله لطفا بفرستید اگه مایل هستید همه ببینن چرا که نه ! لذت می بریم از نگاهتون .![]()
بیشتر از این نزاشت
۵۱ کی سلکت کردم
ولی گفت هربار فقط ۱۵ تا😂