تو این کار میخواستم درون سوژه رو به مفهوم سوررئالیسم رسم کنم .
یه خاطره تلخ برای اینکارم هست …
هنوز نقاشی فیزیکی اینکارو دارمش
برای 5 سال پیشه
رو اینکار 1 اتریوم ازم فیشینگ شد 4 سال پیش ، من تو سایت تو اوپن سی با باز کردن یدونه لینک تو بستر سایت ( لینک منو دعوت می کرد که خرید nft رو تایید کنم ! و با زدن دکمه sell کیف دان شد ) کل کیفم خالی شد کلا سیستم ذهنیم یجوری بهم خورد که تو بازار هم لیکوئید کردم … . من اطلاعات فیشینگ رو به ساپورت سایت گزارش دادم تمام داده ها رو ارسال کردم حتی با مشاهده تمام مدارک ارسالی دید ایرانیم بنده و کیفم رو بن کرد . دیگه nft رو گذاشتم کنار . …
هوش مصنوعی رو صرفا فقط به عنوان رفرنس نگاه کردم هرچند الان یه فایل خام بدم بهش ممکنه بهتر از رندر و نهایی من در بیاد اون کار ولی پس خلاقیت و سعیو خطا کجا قرار داره!
من اون پروسه پیشرفتو بیشتر میپسندم تا اینکه بخوام یکهو ده لول بالاتر برم با هوش مصنوعی
اتفاقا منم خیلی با هوش مصنوعی متد زدم نزدیک به ذهنیت میده . اما خوده نقاشی ورزش و نرمش ذهنیه و کاملا رها می کنه و این خیلی مهمه که بعد فشار های ذهنی بتونی اینطوری ذهن رو رها کنی که آزاد باشه .
منم گفتم این چند وقت خیلی به فکرم اومده نقاشی رو واسه همین ذهنیت و رهایی و سرگرمی حتی ای کاش از قدیم دستی داشتم و میتونستم شروع کنم و بعدش از ذهنیت شروع کردم گفتم فعلا نقاشی رو تو ذهنم بکشم ببینم چی ایده میاد، همون خودش تمرین قشنگیه،اون نقاشی بالا فرستادم رو حالا یه بار بهش نوده کن قشنگ و آهنگ سلطان قلب ها رو تو ذهنت بخون😉
من تو مبحث های کامپیوتری خیلی آدم ضعیفیم آنچنان نتونستم تخصصی کار کنم جز ترید اونم مارکت بیشتر وقتا سوپرایز داره واسمون و سخت ترین تلاشم برنامه نویسی بوده اونم چون شرایط ایجاب میکرد بفهمم و سخت بهش تلاش کنم ، رفتم دنبالش و نهایتا کمی تونستم که یه کارای دستی بکنم . اونم فول واسه ترید بکار میگیرمش ، اگه در روتینم شرایتش باشه در ادامه زندگیم دنیای بسیار زیبا و وسعت دار هست .