نقاشی واسه کامیونیتی . خسته شدی بیا اینجا ذهنتو آروم کن

تو این کار میخواستم درون سوژه رو به مفهوم سوررئالیسم رسم کنم .

یه خاطره تلخ برای اینکارم هست …

هنوز نقاشی فیزیکی اینکارو دارمش

برای 5 سال پیشه

رو اینکار 1 اتریوم ازم فیشینگ شد 4 سال پیش ، من تو سایت تو اوپن سی با باز کردن یدونه لینک تو بستر سایت ( لینک منو دعوت می کرد که خرید nft رو تایید کنم ! و با زدن دکمه sell کیف دان شد ) کل کیفم خالی شد کلا سیستم ذهنیم یجوری بهم خورد که تو بازار هم لیکوئید کردم … . من اطلاعات فیشینگ رو به ساپورت سایت گزارش دادم تمام داده ها رو ارسال کردم حتی با مشاهده تمام مدارک ارسالی دید ایرانیم بنده و کیفم رو بن کرد . دیگه nft رو گذاشتم کنار . …

درسته فیشینگ تو فضای NFT زیاد بود و اوپن سی هم بخاطر تحریم ها مجبور شد ایرانی ها رو بن کنه

من یادمه سر این موضوع خیلیا ضرر کردن

این کارت منو یاد این کار خودم انداخت اتفاقا دلیل بوجود امدن این کار من هم یه ترومای بزرگی تو زندگیم بود

جالب بود.

کارات زیباست موفق باشی.

خیلی ممنونم ازت :heart:

کار شما هم بسیار زیباست لذت بردم ، ترکیب خلاقیت شما با هوش مصنوعی هم خروجی خوبی میده

ممنون عزیز.

هوش مصنوعی رو صرفا فقط به عنوان رفرنس نگاه کردم هرچند الان یه فایل خام بدم بهش ممکنه بهتر از رندر و نهایی من در بیاد اون کار ولی پس خلاقیت و سعیو خطا کجا قرار داره!

من اون پروسه پیشرفتو بیشتر میپسندم تا اینکه بخوام یکهو ده لول بالاتر برم با هوش مصنوعی

Wowwwwww,This is wonderful

من خیلی میونه خوبی با هنر ندارم ذهنم بیشتر منطقی و ریاضی طوره اما واقعا حالم خوب شد با نقاشیات خسته نباشی :heart::heart::heart:

دقیقا . با دیدن تصویر دومیه انگار یه لحظه ساکت میشه همه چی

واو

واقعا باورم نمیشه ،تک تکتون هنرمند و خفن

فکر نمیتونم کنم از وقتی این نقاشی هارو دیدم هم هنرمند هم خفن هم تریدر دیگه چی میخوایدددد

واقعا بهتون افتخار میکنم و تحسینتون میکنم ،شماها حیف شدید توی ایران .

برای همتون موفقیت و قله های فتح شده ی زیادددد می‌خوام💙

سالوادور دالی تریدر باااشه

اتفاقا منم این چند روز به نقاشی فکر میکردم ولی اصلا تجربه ای ندارم، خیلی سال پیش حداقل کمی خوشنویسی تجربه دارم در حد مبتدی

بعد گفتم فعلا نمیتونم نقاشی کنم،ولی ذهنم میتونه نقاشی کنه ک..

بعد داشتم به یه اهنگ فکر میکردم، همون رو با هوش غیر انسانی (:cross_mark: هوش مصنوعی) تبدیلش کردم به همون چیزی که تو ذهنم بود. نقاشی داستان دار

با گپجیبیتی نقاشی ساختم ،با ذهنم نقاشی میکردم تا با دستام و به هوش مصنوعی خر حالی میکردم که بفهم چی میخام نفهم.

برای بعدا که یا خودم یاد بگیرم یا توی گالری ها یه پارتنر نقاش پیدا کنم، قبلیا کم هنرمند بودن :grinning_face_with_smiling_eyes:

اوووو

من پس پوزش میطلبم . اگه دستی تو سطح کار می کنید بسیار عالییست

من از لطف و مهر شما نهایت تشکر رو دارم :heart: :heart_eyes:

همچنین برای شما و همه دوستان بهترین قله های دنیا رو آرزو می کنم

یه چیزی بگم اوایل واقعا نمیتونستم کنار بیام :joy: :ok_hand:

اتفاقا منم خیلی با هوش مصنوعی متد زدم نزدیک به ذهنیت میده . اما خوده نقاشی ورزش و نرمش ذهنیه و کاملا رها می کنه و این خیلی مهمه که بعد فشار های ذهنی بتونی اینطوری ذهن رو رها کنی که آزاد باشه .

همشون کار دسته (قلم نوری)

اصلا خوشم نمیاد با هوش مصنوعی بخوام کار بزنم.

حتی انمیشن ها رو فریم به فریم انیمیت کردم با نرم افزارای مخصوصش

منم گفتم این چند وقت خیلی به فکرم اومده نقاشی رو واسه همین ذهنیت و رهایی و سرگرمی حتی ای کاش از قدیم دستی داشتم و میتونستم شروع کنم و بعدش از ذهنیت شروع کردم گفتم فعلا نقاشی رو تو ذهنم بکشم ببینم چی ایده میاد، همون خودش تمرین قشنگیه،اون نقاشی بالا فرستادم رو حالا یه بار بهش نوده کن قشنگ و آهنگ سلطان قلب ها رو تو ذهنت بخون😉

من تو مبحث های کامپیوتری خیلی آدم ضعیفیم آنچنان نتونستم تخصصی کار کنم جز ترید اونم مارکت بیشتر وقتا سوپرایز داره واسمون و سخت ترین تلاشم برنامه نویسی بوده اونم چون شرایط ایجاب میکرد بفهمم و سخت بهش تلاش کنم ، رفتم دنبالش و نهایتا کمی تونستم که یه کارای دستی بکنم . اونم فول واسه ترید بکار میگیرمش ، اگه در روتینم شرایتش باشه در ادامه زندگیم دنیای بسیار زیبا و وسعت دار هست .

کلا طراحی تو بحث ۳ بعدی یه دنیای دیگست

خلاقیت و صبر بسیار میخواد

من چون خودم اصلا دوست نداشتم از فایل هایی که تو اینترنت هست و امادست استفاده کنم ساعت ها وقت میزاشتم برای اموزش و سعی و خطا

هزاران پروژه میتونم بگم به نتیجه نرسید و پاک کردم از اول شروع کردم

حتی برای یه لباس هم ساعت ها و روزا ها وقت میزاشتم تا طراحی الگو و نرم افزار های صنعتیشو یاد بگیرم تا بتونم خودم اون چیزی که تو ذهنم هستو بوجود بیارم

این عکس رو دقیقا یادمه بعد از یک هفته سرو‌کله زدن و خراب کردن کلی پروژه تونستم لباس رو طراحی کنم تو مانیتور سمت چپی الگو هاش هست

در کل کلید موفقیت در استمرار هست و یاد گیری از اشتباهات.

خیلی ممنونم از لطفتون :heart:

منم همینو می خوام یه حس خوب و یه ذهن آروم برای شما دوستان :ok_hand: