علاوه بر اینکه به رشته تحصیلی تون و ترید نگاه کنید،خودتون رو یک آدمی فرض کنید که از لحاظ پولی اشباح شده است و شغلی که خیلی خیلی دوست داره رو میخواد انجام بده ،اون شغل براتون چی بوده ؟
ممکنه اون شغل رو هم توی بچگی خیلی دوسش داشتید یا الان اگر پول و بازار کار و استقلال مالی نبود میرفتید اون شغل ؟
بزارید برای مثال خودمو بگم:من دوست داشتم کتاب فروشی بزنم یا ورزش حرفه ای.
(این تاپیک برای فارغ شدن از چارت و آرام سازی و استراحت ذهن هست ،همونطور که ترید کردن یاد گرفتیم ،ترید نکردن و آزاد سازی مغز هم یاد بگیریم)
راحت باشید و از ایده آل زندگیتون برای آینده ایی که دوست داشتید بگید (آینده که میخواید برسید یا نرسیدید اما دوسش داشتید )
من خیلی دوست دارم یه کارآفرین بشم چنتا کسب و کار راه بندازم مدیریتشون کنم کافه رستوران هتل شهر بازی برج سازی و املاک شرکت های تولیدی لباس مواد غذایی همه چیز😂
(چون از اول خیلی گیمای مدیریتی بازی میکردم🤷🏻♂️) در کنارش تجارتم خیلی دوست دارم رشتمم مدیریت بازرگانیه شاید یه تاجر بزرگ میشدم ولی خب خداروشکر ترید هست و بنظرم میتونم با ترید بهشون برسم🍀
قطعا یه گالری هنر لوکس هستش(میتونه با یه کافه در کنارش
نه در داخلش (چون سابقه کافه داری خیلی تخصصی خیلی ساله دارم و خیلی توش موفق بودم تا اینکه تورم های پی در پی و کرونا به من فهموند که اون درآمدی که میخام دگ این شغل نمیتونه بهم بده کنار گذاشتمش) ، یه سری هنرمند خاص پیدا کنم باهاشون کار کنم، یه سری ایده های هنری که خودم دارم رو بگم اجرا کنن، چون خودم دستام هنرمند نیست و نشدن متاسفانه از ذهن هنریم بتونم استفاده کنم و ایده های خودم رو بدم که تبدیل به هنر بشه و ماندگار
این سئوال شما یک نکته خوبی داره . ترید با هر کیفیتی به عنوان یک شغل چیز خوبی نیست و بدون تعارف انسان رو از چنبه های دیگه زندگی عقب می اندازه ولی اگر بلد باشی بهترین روش برای کسب درآمده . باید بپرسیم اگر از ترید در آمد کسب کنید در چه بیزینسی سرمایه گذاری میکنید ؟ این سئوال حتی به ما انگیزه میده که برای رسیدن به بیزنس مورد علاقمون تلاش بیشتر بکنیم .
من در طول زندگی و کسب حرفه ای خودم از این بازار غافل بودم و چند سالی هست که بصورت جدی ترید میکنم و احساس میکنم اگر به این حوزه بیشتر اهمیت میدادم توی شغل اصلی خودم هم رشد میکردم .
من سرمایه گذاری روی بورس و املاک رو میپسندم و برنامه ام برای سود ترید همینه .
پرورش پرندگان زینتی علاقه دارم چون صدای آوازشون یا رسیدگی بهشون آرامش بخشه و باعث میشه بجای وقت گذرونی با یکسری دوروبری هام وقت بزارم برای اونها یا کشاورزی مثل فروچو لامبورگینی پرورش انگور تو تاکستانم و شراب سازی مثل فیلم لامبورگینی آزاد تنها و خوش بدون خانواده
مرسی از موضوع و ایده تاپیک خیلی عالیه شما گفتی علاقه و گرنه بیزینس و کارهای دیگه هست ولی عشق بازی یه چیز دیگه هست پرورش انواع پرنده
من در حال حاضر مشغول فعالیت در خرید و فروش خودرو ( داخلی)هستم اما داخل بورس ایران هم به دید بلند مدت سهام دارم و اکثرا سود حاصل از ترید رو سهام میخرم ولی به ترید خیلی علاقه دارم و اگر بتونم درامد ثابت پیدا کنم حتما شغل خودرو رو کنار میزارم
من احتمالا میرفتم دنبال دیجیتال مارکتینگ و سئو
کلا ترید هیچوقت تنها شغل نمیتونه باشه(نظر شخصی) چون مغز آدم ذاتا نیاز به دوپامین داره، یکی از موارد دریافت دوپامین انجام کارای مفید و دیدن نتیجه مثبته… وقتی تنها شغل ترید باشه دوپامین نرمال حذف میشه و مغز ناخوداگاه توی معاملات دنبال دوپامین میگرده… یعنی معامله میگیره نه بخاطر قوانین و اصول بلکه به امید این که سود بشه و اون سود باعث دوپامین بشه…