اگر تریدر نبودید ، چیکاره میشدید؟!

علاوه بر اینکه به رشته تحصیلی تون و ترید نگاه کنید،خودتون رو یک آدمی فرض کنید که از لحاظ پولی اشباح شده است و شغلی که خیلی خیلی دوست داره رو میخواد انجام بده ،اون شغل براتون چی بوده ؟

ممکنه اون شغل رو هم توی بچگی خیلی دوسش داشتید یا الان اگر پول و بازار کار و استقلال مالی نبود می‌رفتید اون شغل ؟

بزارید برای مثال خودمو بگم:من دوست داشتم کتاب فروشی بزنم یا ورزش حرفه ای.

(این تاپیک برای فارغ شدن از چارت و آرام سازی و استراحت ذهن هست ،همونطور که ترید کردن یاد گرفتیم ،ترید نکردن و آزاد سازی مغز هم یاد بگیریم)

راحت باشید و از ایده آل زندگیتون برای آینده ایی که دوست داشتید بگید (آینده که میخواید برسید یا نرسیدید اما دوسش داشتید )

2 لایک کرده

من خیلی دوست دارم یه کارآفرین بشم چنتا کسب و کار راه بندازم مدیریتشون کنم کافه رستوران هتل شهر بازی برج سازی و املاک شرکت های تولیدی لباس مواد غذایی همه چیز😂
(چون از اول خیلی گیمای مدیریتی بازی میکردم🤷🏻‍♂️) در کنارش تجارتم خیلی دوست دارم رشتمم مدیریت بازرگانیه شاید یه تاجر بزرگ میشدم ولی خب خداروشکر ترید هست و بنظرم میتونم با ترید بهشون برسم🍀

4 لایک کرده

فروشنده و تاجر صادرات و واردات خودرو

3 لایک کرده

شاید بهتر بود این سئوال رو میپرسیدید: چکاره هستید که میخواهید تریدر بشوید ؟

5 لایک کرده

خب شما پاسخ تون چی بود؟

آخه بعضی ها بخاطر یکسری دلایل نمیتونن شغل موردعلاقشون رو بزنن و در حسرتشن دوست دارم بدونم .

ولی شما پاسخ بدید جناب فرقانی عزیز به سوال خودتون

1 لایک کرده

میتونید بهش برسید بنظر خودتون ؟

پدر بنده صادرات چرم داره ، و توی سن بالا این کار رو انجام داد و از چرم خیلی خوشش میومد ،همیشهه و این کار رو انجام داد.

3 لایک کرده

در آینده اگر عمری بود تو فکرش هستم

خدا سایش رو براتون نگه داره رزق و روزیش بیشتر کنه

1 لایک کرده

جسارتا میتونم بپرسم چند سالتونه ؟

من هدف بعدیم بعد اینکه از ترید به اشباع رسیدم،

قطعا یه گالری هنر لوکس هستش(میتونه با یه کافه در کنارش

نه در داخلش (چون سابقه کافه داری خیلی تخصصی خیلی ساله دارم و خیلی توش موفق بودم تا اینکه تورم های پی در پی و کرونا به من فهموند که اون درآمدی که میخام دگ این شغل نمیتونه بهم بده کنار گذاشتمش) ، یه سری هنرمند خاص پیدا کنم باهاشون کار کنم، یه سری ایده های هنری که خودم دارم رو بگم اجرا کنن، چون خودم دستام هنرمند نیست و نشدن متاسفانه از ذهن هنریم بتونم استفاده کنم و ایده های خودم رو بدم که تبدیل به هنر بشه و ماندگار

5 لایک کرده

خیلی زیبا و عالی

امیدوارم برسید به این خواسته تون

1 لایک کرده

خیلی بزرگ نیستم کوچیک شمام😂 21سالمه

ممنون، کتاب فروشی شما هم خیلی قشنگ بود، دوست داشتم و امیدورام تو هم زود بهش برسی، یه فیلم هم هست بهت معرفی میکنم ببینم همونه، میفرستم دایرکت برات

1 لایک کرده

نه آقا این چه حرفیه

خب خیلی پس وقت دارید ،امیدوارم به مراد قلبی تون برسید.

1 لایک کرده

این سئوال شما یک نکته خوبی داره . ترید با هر کیفیتی به عنوان یک شغل چیز خوبی نیست و بدون تعارف انسان رو از چنبه های دیگه زندگی عقب می اندازه ولی اگر بلد باشی بهترین روش برای کسب درآمده . باید بپرسیم اگر از ترید در آمد کسب کنید در چه بیزینسی سرمایه گذاری میکنید ؟ این سئوال حتی به ما انگیزه میده که برای رسیدن به بیزنس مورد علاقمون تلاش بیشتر بکنیم .
من در طول زندگی و کسب حرفه ای خودم از این بازار غافل بودم و چند سالی هست که بصورت جدی ترید میکنم و احساس میکنم اگر به این حوزه بیشتر اهمیت میدادم توی شغل اصلی خودم هم رشد میکردم .
من سرمایه گذاری روی بورس و املاک رو میپسندم و برنامه ام برای سود ترید همینه .

2 لایک کرده

پرورش پرندگان زینتی علاقه دارم چون صدای آوازشون یا رسیدگی بهشون آرامش بخشه و باعث میشه بجای وقت گذرونی با یکسری دوروبری هام وقت بزارم برای اونها یا کشاورزی مثل فروچو لامبورگینی پرورش انگور تو تاکستانم و شراب سازی مثل فیلم لامبورگینی آزاد تنها و خوش بدون خانواده

مرسی از موضوع و ایده تاپیک خیلی عالیه شما گفتی علاقه و گرنه بیزینس و کارهای دیگه هست ولی عشق بازی یه چیز دیگه هست پرورش انواع پرنده

2 لایک کرده

من در حال حاضر مشغول فعالیت در خرید و فروش خودرو ( داخلی)هستم اما داخل بورس ایران هم به دید بلند مدت سهام دارم و اکثرا سود حاصل از ترید رو سهام میخرم ولی به ترید خیلی علاقه دارم و اگر بتونم درامد ثابت پیدا کنم حتما شغل خودرو رو کنار میزارم

3 لایک کرده

شراب سازیه فوق العاده بود ،تاحالا به فکرم نرسیده بود خیلی عالیی

من احتمالا میرفتم دنبال دیجیتال مارکتینگ و سئو
کلا ترید هیچوقت تنها شغل نمیتونه باشه(نظر شخصی) چون مغز آدم ذاتا نیاز به دوپامین داره، یکی از موارد دریافت دوپامین انجام کارای مفید و دیدن نتیجه مثبته… وقتی تنها شغل ترید باشه دوپامین نرمال حذف میشه و مغز ناخوداگاه توی معاملات دنبال دوپامین میگرده… یعنی معامله میگیره نه بخاطر قوانین و اصول بلکه به امید این که سود بشه و اون سود باعث دوپامین بشه…

2 لایک کرده

اون شغل واسه من انیماتور بود. ولی خب دیگه …:face_with_diagonal_mouth:

5 لایک کرده

لاسستییک فررروش

1 لایک کرده