نه عید نوروز بود
نه خب تو مهر ماه هم گذاشت 90 درضد تخفیف رو.نزدیکترین تخفیف اس جی بی همون مهرماهه. که نمیصرفد تا اون موقع صب کنییی
من که دارم دوتا حساب ازش ولی حتی اگ اصفانی باشی و بخای صب بکونی تا اون موقع نمیصرفدد. بخریید بخرید با خیال راحت
اوایل مهر میشه
فکرکنم هفته ی اول مهر
۹۰ درصد نمیذاره
پارسال برای حساب اولی ها ۵۰ درصد
برای حسابهای ۱ تا ۱۰ کا ۳۵ درصد
۱۵به بالا ۲۵ درصد
روزی که ملت نخوان همو قانع کنن و بذارن بقیه خودشون تصمیم بگیرن عید منه ![]()
مدام داریم سعی میکنیم بگیم این خوبه و اون بد و تو داری اشتباه میکنی
آقا خیلی ها با پراپ اوکی ان و دارن کار میکنن و سود خوبی هم کسب میکنن
خیلی ها بسیار هم تریدرهای توانایی هستن ولی خب اصلن با پراپ حال نمیکنن
کسانی که سودده نشدن هم خب میبخشید ولی اشتباه میکنن پراپ تهیه میکنن وقتی هنوز به ثبات و تسلط کافی نرسیده
شمایی که میای پراپ تهیه میکنی و فیل میکنی بخاطر عدم تواناییت بوده و مقصر خود شمایی عزیز دل
و اینکه شما انقد مخالفت داری با پراپفرم نمیدونم الان اینجا تو تاپیکی که درمورد یه شرکت پراپ پرسیده شده چیکار داری اصلن ![]()
قطعن رو سرمایه شخصی کار کردن مزیت هایی داره که پراپ نداره
ولی خب ربطش به این تاپیک چیه که بیان کردید نمیدونم
موفق باشی
نسبت به قبل جن گ یکممم شاید افت کرده باشه از لحاظ پشتیبانی سایت و پنل آنالیز
من شاخص ترید میکنم خیلی افت محسوسی نداشته
بابت اعتراضاتی که برای اسپرد طلا دارن دوستان ۴/۵ فکر کنم خوب باشه ![]()
همونم عالییه ،هرچی سرمایه گذار برتر تخفیف داد، بایدکد تخفیف رو ببوسی بزاری رو پیشونیت و بگی خدارووووشکر
موافقم باهات !!!
۵۰ میدم چون واقعا کارشون بینظیره
گل و پسندیده گفتی عزیز جان
والا آخه ![]()
هر تاپیکی رو باز میکنی دوستان دارن مبارزه میکنن و پی اثبات خودشونن
درصورتی که نمیدونن با خودشون چندچندن
شما خودتو اول به خودت ثابت کن بعد
یه تاپیک میخوام بزنم به اسم رینگ
بیان اونجا بجنگن با هم تاپیک بقیه رو خراب نکنن ![]()
![]()
ایده تاپیک رینگ عالی بود و برگدیم هرکی تو کامنیوتی نیومده نرسیده بحث داشت رو اددش کنیم تو تاپیک و بزاریمش در برابر یه رقیب مخالفش بگیم اینجا بجنگید ![]()
امتیاز من ۵ هست.
من از سه شنبه هفته ی قبل تا جمعه ترید زدم
حسابم برای قبل از جنگ بود سه شنبه اوکی شد تا جمعه ترید زدم
من مارکت وارد معامله میشم و قبل از باز کردن اول استاپ رو ست میکنم بعد از باز شدن تی پی۲ ثابت
از نظر من اوکیه دقیقا مثل قبل پایدار و ثابت هست
امتیاز من ۵ هست
دقیقا یه تاپیک بزنند اونجا با همه بجنگند ![]()
محمد عزیز شما روی استاپ ها مشکلی نداشتید ؟
خیر کاملا اوکی بود
خیلی هم خوب احتمالا دارن روش کار میکنند اخه توی این چند روز من بین نوشته های عزیزان دیدم که خیلی اشاره کرده بودند که استاپ ها با اختلاف (اسلیپیج) فعال میشند
این کلمه رو برا این استفاده میکنن، که خودشون رو گول بزنن که ما تریدمون اوکی بوده و اگر اسلیپیج نمیشد ما استاپ نمیخوردیم، و به بقیه هم بگن همین رو هم خودشون رو گول میزنن هم میخان بقیه رو ،و هنوز نتونستن به مرحله ای برسن که بازار استاپ داره، چیزی قرار نیست صد درصدی باشه و استاپ خوردن یه چیز خیلیییی ساده ای هست و طبیعی
یه سری عزیزان گفته بودند مثلا استاپ گذاشتند ۵۰ پیپ ( مثلا ۱۰۰ دلار ) وقتی بسته شده مثلا با ۵۵ پیپ بسته و ضرر ۱۱۰ دلاری منظورم این مورد بود
کسی که حسابش بخاطر اینقدر پیپ از دست بده، یعنی حسابش، مدیریتش تو شرایط خوبی نبوده و ترید آخرش بوده دگ این هم، حالا 5 دلار هم براش میموند چه تریدی میتونست بزنه؟ترید بعدی 5 پیپ میرفت تو ضرر باز حساب از دست میداده، و کلا این مقدار لغزش و اسلیپجش طبیعیه،چون بحث دیل تو طرفه هست و اون مقدار حجمی که شما میخواهید باید طرف مقابل هم اون مقدار ترید باشه که دیل بشه دگ،اگ نباشه قیمت با مقداری کمی بیشتر صورت میگیره، اگر به اوردر بای میزاریم روی یه قیمت، باید همون میزان اوردر سل هم باشه روی همان قیمت، اگر استاپ میزاریم روی اون قیمت، باید تیپی به اندازه همون حجم روی اون قیمت باشه، متوجه شدید منظورم کدوم و چی هست، بحث اوردر بوک مارکت