سلام دوستان . برخی از تریدرهایی که روی پلتفورم نت ملی سرمایه گذار برتر ترید رو شروع کردند. از اسپرد واید این سرور گلایه دارند. به خصوص روی اونس . ایا شما هم تجربه ی مشابهی دارید. من به شخصه با تریدرز کامبت کا ر میکنم و قصد دارم یک حساب هم از سرمایه گذار برتر بگیرم. اگر کسی تجربه ای داره محبت کنه در اختیار بقیه هم قرار بده. هر روز زندگیتون کندلهای سبز فول بادی
درود و روز بخیر
بله به نسب گذشته (قبل قطعی) کمی اسپرد ها افزایشی بوده متاسفانه روی انس هم همین طوره عده ای ازعزیزان هم در تاپیک های مختلف این رو عنوان کردند
به نظرم حسابای بالای ۲۵ کا باز بشه اونم درست بشه
فعلا منتظریم هنوز زمان دقیق اعلام نشده ولی فک نمیکنم این دو موضوع تاثیری روی هم بزارن
شما اطلاعی از زمان باز شدن فاند های بالاتر دارید ؟
نمونه هایی از اسلیپیج هایه وحشتناک که فقط موقع حد ضرر خوردن اتفاق میوفته یدونه از عکسام معامله یورو دلار بوده که واقعا تعجب کردم که با چنین اسلیپیجی تو حد ضرر بسته شد همه ما میدونیم جفت ارز یورو دلار نوسان کم داره و چنین اسلیپیجی موقع حد ضرر خوردن طبیعی نیست.تیکت ثبت کردم درباره این موضوع و جواب قانع کننده ای نگرفتم و تا زمانی که این مشکل مهم برطرف نشه رو اکانت هاش ترید نمیکنم
خدا لعنت کند سرمایه گذار برتر را دزد حرفه ای بازار فارکس، اسپرد به شدت وحشت ناک .امیدوارم روزی برسه بتونیم تو بذوکرهایی مثل اوندا و اف ایکس کار کنیم و منت این شرکتهای پراپ به درد نخور بی مصرف ایرانی مثل سرمایه گذار برتر رو نکشیم
29 پوینت اسلیپیج ؟
شما سبک تون چیه جناب حسنی عزیز ؟
سلام و درود
مگه فرقی هم داره وقتی اسکلپر باشی و این اسپرد اجازه ورود نمیده و جایی که باید با ریوارد خارج شی برات معامله باز میشه
میخواستم ببینم تایم بالا هم اذیت کننده است
و در ادامه نظری که با عکس توضیح دادم اسلیپیج موقع حد ضرر خوردن اینم در نظر بگیرین معامله ای که سود بده بهتون و حد سودتونو تاچ کنی به هیچوجه اسلیپیج نمیندازه دقیقه دقیق همون حد سودتو تاچ میکنه اینم معامله ۱۰دقیقه پیشم که حد سود تاچ شد
فقط اسلیپیج حد ضرر خوردن و حد سود خوردنو که عکساشونو فرستادم با هم چک کنید به عمق فاجعه می رسین
جالب نیس؟؟؟؟؟؟؟
بله ۲۹پیپت که با حجم۲لات معامله زدم میشه نزدیک۶۰دلار ضرر اضافه تر
نتیجه پیگیری چطور شد ؟ نگفتن از چه زمانی این درست میشه ؟
نه جالب اینجاست بهم گفتن تو حد سودم اتفاق میفته اسلیپیج و رفتن چهارتا معامله منو که حد سود خوردرو آوردن واسم بعدش من رفتم حساب کردم کل این چهار معاملات جمعش ۴۴ پیپت اسلیپیج خورده رو حد سودا😂و با یدونه معامله ای که حد ضرر خورده هم نمیشه این ۴معامله سودو مقایسه کرد چون تو حد ضرر ها بوده برام تا۹۵پیپت اسلیپیج خورده تو یدونه معامله رو طلا.بهشون گفتم ۱۰۰کا رییل دارم با این شرایط ترید نمیزنم درخواست پوله خرید چالش و ریفاند ۱۲۰ شدم که اگه بدن حسابو میگیرن خوب رییل ۱۰۰کا من یدونه ترید بزنم ۱ درصد سودش۱۰۰۰دلاره.این تیکتم هنوز جواب ندادن در کل دیگه اعتمادی به بروکر اختصاصی خودشون ندارم و بهتره رو حساب هایه خودم رو بروکر ترید کنم
انقدر تحت فشارت گذاشته که داری روی 100کا ریله ریسک میکنی ؟
من تحت فشار نیستم و خیلی از این پول چالش ها برداشت داشتم ازش من فقط پراپ کار نمیکنم رو حساب شخصیم تو بروکر امارکتم کار میکنم.واقعیت اینه وقتی من همزمان دارم دو تا اکانتو ساپورت میکنم یه مشکل یه فضایه سمی از طرف اس جی بی باعث میشه نا خود آگاه رو تریدم حساب شخصیم اثر بد میزاره واسه همین دندون کرم خورده رو میکشم میندازم دور…و پیشبینی میکنم صنعت پراپ تو ایران رو به افوله و خیلی از تریدرها متوجه میشن این شرکت ها به نفع خودشون هزار کثافط کاری انجام میدن.من تو ده ساله سابقم چنین اسلیپیجی که فقط رو حد ضرر خوردن اتفاق بیفته رو هیچ کجا ندیدم.بهتره از این فضا دوری کنم و تمرکزمو بزارم رو حساب شخصیم👍
آرزوی موفقیت میکنم براتون عزیز جان بله خب لزوما تاثر فقط روی همون حساب نیست روی روی کل عملکرد میتونه اثر مخرب داشته باشه
پس حتی اگه سرمایه کم داریم بنظرم بهتره همون حساب بروکر رو باز کنیم و کار کنیم تا اینکه زمانمونو بزاریم پای این چیزا ![]()
درسته منم از اول پول زیاد نداشتم و سرمایه تریدمو از پراپ ها بدست آوردم.هر چند تو این ده سال من تا دوسال پیشم سال۴۰۳ کار شرکتی مشغول بودم اما با این شرایط اسپرد و اسلیپیج من هیچوقت برای خرید اکانت چالش پول نمیدم…نباید به خاطر رفع کردن مشکل(نداشتن سرمایه) وارد خوده اون مشکل (اسپردو اسلیپیج و حیله پراپ ها) بشی
اینم فرمایش درستیه خیلی از عزیزان رو من میشناسم که خب از طریق پراپ سرمایه حساب شخصی خودشون رو بدست اوردن و بعد هم از پزاپ خارج شدند