اسپرد وحشتناک طلا در پراپ سرمایه گذار برتر روی نت ملی

سلام

کسی یادش هست که اسپرد و کمیسیون طلا تو سرمایه گذار برتر حدودا چقدر بود؟

سلام دوستان این هفته که سرمایه گذار برتر رو نت ملی کارشو شروع کرده چون خودم اکانت بالایه ۱۰هزار داشتم نمیتونستم ترید کنم یه اکانت جدید ۱۰هزار دلاری خریدم با شروع ترید به دو نکته مهم رسیدم اینکه اول اسپرد رو طلا وحشتناک بالاست بین۴۰تا۶۵پیپت شناور در حالی که قبلا زیر۳۵پیپت بوده و دوم اینکه معامله هایه دارایه حد ضرر خیلی بیشتر از اون نقطه حد ضررتون بسته میشه و فقطم رو استاپ ها چنین موضوعی پیش میاد.من تیکت ثبت کردم امروز رو ۳تا معاملم این اتفاق افتاد و اختلاف چشمگیری رو معاملاتم انداخته واقعا مدیریت سرمایه با این اتفاق ها سخت میشه برای تریدر.تیکتو پشتیبان جواب داد اینجا به اشتراک میزارم.نظراتتونم در مورد این موضوع خوشحال میشم بگین.با تشکر

یدونه مثال بخام بزنم رو این اتفاقات

اکانت ۱۰هزار دلاری هر معامله من ۱۰۰دلار ریسک میکنم ۱درصد استاپش رو۱۶۰دلار فعال میشه و معامله با۱۶۰دلار ضرر بسته میشه

مجموع این اختلافات بین حد ضرر و تاچ شدنش تو ۳ معامله برای من امروز بیش از ۱۵۰ دلار بوده یعنی ۱.۵درصد و من عملا امروز با۳.۵درصد درودان روزانه داشتم کار میکردم.وقعا افتصاحه این کار

نتیجه رو بگو بعدا
دلمون خوش بود سگب برگشته،اینطور باشه واقعا اذیت میشیم

جواب دادن چشم حتما میزارم هرچند جوابشون از پیش میشه حدس زد اسپلیجو این داستان ها

ولی رو چارت یورو دلار که نوسان کمی داره چرا باید۳۰پیپت بیشتر از حدضررم تو معامله بای بسته شه خوب طلا قابل درکه اما جفت ارز یورو دلار خیلی نوسان کم داره

دقیقا من روی پوند این مشکل دارم با یورو نمیدونم چرا اسپرد اینقدر رفته بالا قبل این اتفاق اینطور نبوده لامصب 15پیپ تا 30پیپ گاهی اوقات میره بشون تیکت زدم گفتن هنوز چیزی گزارش نشده و همه چیز طبق روال عادی درحال انجامه. حس میکنم میخان حساب فیل کنن تا از دوباره یه نقدینگی بزرگی جمع کنن

اسپرد جاهای دیگه چنده خب ؟ با بقیه مقایسه کن داداش چون اسپردها معمولا تو سگب کم بوده تا جایی که یادمه

دقیقا همینطوره . من از روز اول که وصل شد متوجه این موضوع شده بودم و هر روز هم دارم چارت رو بررسی میکنم. اسپرد طلا به شدت افزایش پیدا کرده و قابل اسکلپ نیست.

مشکل اسلیپیج نامناسب و عمدی از قدیم روی سرور SGB بود و با اینکه انتقادات زیادی بهش وارد بود ولی باهاش سر میکردیم ولی قبل از این اتفاقات اسپرد مناسب بود .

الان به این اسلیپیج عمدی ُ اسپرد خیلی وحشتناک هم اضافه شده که عملا اسکلپ در یک دقیقه رو غیر ممکن میکنه . ریسک به ریوارد اصلا درست در نمیاد و استاپها خیلی بیشتر از چیزی هست که تنظیم میشه .

اگر این داستان اسپرد تا هفته دیگه درست نشه و به حالت قبل برنگرده ُ من ازشون اکانت جدید نمیخرم تا درست بشه …..

من امروز طبق حد ضرر هایی که برای معاملاتم گذاشتم اگر دقیق تاچ میشد ۳درصد ضرر روزانه میرفت حسابم درحالی کلا ۴درصد تو سود بوده حساب . نه اینکه الان فقط۳ دلار فاصله هست به عدد درودان روزانم یعنی حدود۱/۵درصد این اسپلیجو این داستانا بهم ضرر زده جدا از اسپردو کمیسیون که کم میشه همیشه

چرا باید با جای دیگه مقایسه کنیم مثلا بخای با آلپاری مقایسش کنی نمیشه چنین چیزی.بهتره اسپرد SGBرو قبل جنگ و بعد جنگ مقایسه کنی.موضوع اصلی اینکه حد ضررت دقیق تاچ نمیسه و باعث میشه بیشتر متضرر بشی

والله دوست عزیز من توی این هفته حساب 10k رو هم مرحله اول رو پاس کردم هم مرحله دوم فقط روز های معاملاتی مونده

روی داوجونز هم معامله کردم اسپرد داوجونز به نظر من خوب بود

من تایم 1m هم تمام معاملاتم رو زدم

بالانس ابتدایی امروز و اکوئیتی که فقط۳ دلار میخاست درودان روزانم تاچ بشه

شانس آوردی

خب یکم ریسکت رو کمتر کن

اول اینکه تبریک میگم برای پاس کردن حساب چالش

اما اگه مثل همه ماها رو طلا ترید میکردی واست چنین چیزی پیش میومد عنوان تایپک هم هست اسپرد طلا اما بازم ممنون بابت توجهت❤️

در روز دو یا سه تا معامله باز میکنم با ریسک ۱درصد در هر معامله اونم تو فاز چالش فقط مدیریت سرمایه من دقیقه اگه این عکسو میبینی باعث اتفاقش موضوعی که عرض کردمه. وگرنه امروز با سه معامله و سه تا استاپ باید میشدم ۳-درصد نه اینکه الان با درودان روزانه این فاصلم باشه

سلام و درود

واقعا سرمایه گذار برتر شورشو دراورده با این اسپرد طلا تمامی محاسابتمون رو به هم ریخته نمونه تازه من درسشن فرانکفورت کار میکنم که اسپرد در اون تایم باید صفر باشه .کندل کجا بازی میکنه و خط قیمتی کجاست و مدام همینطوره و هیچ تایمی درست نمیشه نمونه بارز دزدی پیام هم که میدی میگن سگب با مشکلات بروکر کاری نداره باید خودتون از قبل مقایسه میکردین،پس چرا سرور اختصاصی دارید

بله متوجه هستم ولی این زیاد بودن اسپرد اتفاقیه که افتاده و میشه باتوجه به این اتفاق مثلا ریسک ۱ درصد رو بکنی ۰.۷ درصد که اگه سه تا استاپ هم خوردی همچین اتفاقی نیوفته

خوب شما که این حسابو پاس شده بدون.کلا مدیریت سرمایه سخت گیرانه ای دارم و در فاز رییل میرسه ریسکم به نیم یا حتی ۲۵صدم درصد مخصوصا رو اکانت هایه بالا. خودم ۱۰۰kرو رییل حساب دارم از sgbکه رو اون زیر نیم درصد وارد معامله میشم اولین برداشتمم سود ۳/۵درصدی بوده رو ۱۰۰k

همیشه مدیریت سرمایه جوابه

امکان نداره کسی مدیریت سرمایه رو رعایت کنه و ضررده باشه

اینم جواب پشتیبان به تیکتی که ثبت کردم.پیشبینی میشد یک متنو کپی کنه بفرسته برام

همین متنو تو تیکت هایه چند وقت پیشم قبل جنگ واسم فرستاده بود