از یک تا پنج به پراپ فرم سرمایه گذرای برترامتیاز بدین

دل چرکین شدم به همه . تازه قیمتام رفته بالا ادم جونش درمیاد بخره😆 سرمایه هم نداریم . چه کنیم اخه🙆🏼‍♀️

دیگه برای چلنج گرفتن باید وام بگیریم :joy:

پراپ ها هم باید مثل این اسنپ و … یه «پی» بزنند :joy:

«سرمایه گذاربرتر پِی» «رابین سود پِی» :man_shrugging:

هعی

فقط اینا نیس . همه چیزای نامعتبر نصیب ما شده . اصلا یکی که سرمایه داره چطوری کار کنه

از دیروز باز اینا افتاده به فکرم و ازارم میده . با نت ملی و بعضی بروکرها یا پراپ ها . هزاران هزارتا مشکل کنار کاری که ذاتا خودش فشار روانی داره

«فشار روانی» برای ما دیگه جزو موارد همیشگی زندگی مون شده متاسفانه هر چی هم میریم جلو برعکس بجای بهبود وضعیت همه چیز تیره تر میشه :expressionless_face:

پرداخت در چهار قسط

میبینی هفت تا پراپ نتونستی پاس کنی هنوز زیر قسطی . میری خونه خالت میخوابی که نیان بگیرنت بابت بدهیات😆

اینم حرفیه دیگه :grin: دیگه ایشالا همون اولی پاس بشه دیگه در غیر اینصورت که باید متواری شد

بعد فکرشو بکن اون خارجیه با یه دو سه روز کار کردن و بگو اصلا دو هفته پس انداز کردن راحت یه حساب ‌50 کا میتونه بخره، ک کل حقوقش رو پاس بکنه براش در میاره ولی اینجا ما اون دویست سیصد دلار هعی

اینجا طرف یک ماه میره و‌میاد کلی زحمت مثلا حقوقش ۱۵۰ دلاره :expressionless_face: خجالت میکشه آدم واقعا

اصلا احتیاج دارن که ترید کنن؟قبلش باید این سوالو بپرسیم

طبعا دارن فقط احتیاجات اونا احتمالا مثل ماها نیازهای اولیه و حقوق اولیه شون شاید نباشه

امتیاز من به سگب 4 هست

نقاط قوت: پرداخت سود، پشتیبانی مناسب، مشتری زیاد، قوانین معقولانه

نقاط ضعف: اسپرد بالا (38 برای طلا) و قیمت بالای چالش ها

اینکه برخی دوستان توجیح میکنن اسپرد FTMO و فانددنکست هم بالاست مغالطه هست. زمانی این ادعا معتبر هست که شرایط زیر هم محیا باشه:

• اولا تمام پراپ های معروف اسپرد بالا ندارن بطور مثال Fundingpips یا Alpha capital اسپرد کمتر از 20پوینت دارن
  • تنوع پلن ها در شرکت های بزرگ اعم از CFD و مخصوصا Futures قابل توجهه که طیف های مختلف تریدر با سبک های متفاوت رو پوشش میده.
  • خیلی از شرکت‌های بزرگ سیستم تشخیص Abuse اتوماتیک دارن؛ اگر مشکلی توی ترید باشه همون موقع هشدار میدن، نه اینکه بذارن تریدر سود کنه و موقع برداشت بگن فلان قانون رو نقض کردی.
  • و مهم ترین نکته: اگر تریدر واقعا مستمر سودده بود چی؟ مدل کسب‌وکار پراپ باید طوری طراحی شده باشه که شرکت از تریدر سودده هم نفع ببره، اگر شرکت فقط از Fail شدن چالش ها درآمد داشته باشه، منافع شرکت و تریدر در تضاد هستن.
    و شواهدی وجود داره که نشون میده برخی ازین شرکتهای بزرگ مانند Topstep تریدر رو به سرمایه واقعی وصل میکنن.

اگه بخوام به سگب قبل جنگ امتیاز بدم 10 میدم.
ولی سگب بعد جنگ واقعا امتیازش 0 عه.
تقصیری هم نداره ها چون اون چند ماه تعطیلی یه کاری کرد باهاش که پلنش رو ببنده رو اینکه سود نده و چالش بفروشه تا هزینه های اون چند ماه رو ساپورت کنه.
تعارف هم نداریم. هزینه سرور اختصاصی، برداشت سودهایی که عقب افتاده بودن و …
همه اینا باعث شد پیچ اسپرد و اسلیپیج شل بشه تا دیگه کسی به برداشت نرسه و پول چالش ها بره برای جبران اون هزینه ها.
به شخصه معتقدم سگب نباید تو اون دوره کار رو تعطیل می کرد و به زور پروکسی و… فعالیتش رو ادامه میداد.
امیدوارم بتونه دوباره مثل قبل بشه.
فعلا با این وضع اسپرد و سرور اختصاصیش انتخاب من نیست.

سگ خـ.ـر است

خـ.ـر سگ است

سگب سگ نیست

خبر خر نیست

امتیاز 5 اونم به علت خرابکاری ها پشت سره هم و مهره های بی ادبی که در این محیط داره

دادا جون خودت رمزی حرف نزن

من همینجوریشم فرق سگب با سگ نمیدونستم تازه فهمیدم

بیا بریم بخوابیم دیگه تو اینجایی هی میخوام بخوابم حواسم به تو پرته بیام جوابتو بدم :joy:

اوکی داداش

من برم ملاتونین بخورم خاموشی بزنم

شب بخیر مشتی خوابای خوب خوب ببینی :rofl:

شب خوش…خوابای چارتی و تولباکس با پرافیت آبی ببینی