از یک تا پنج به پراپ فرم سرمایه گذرای برترامتیاز بدین

چون ۸۵ عدد مهمی هست :grin::grin::grin:. اون ۱۵ صدم بخاطر اینکه خیلی دست دست کردن برای اومدن روی نت ملی . چرا ؟؟ چون من پیام دادم که چرا روی نت ملی نمی یاین.گفتن توجیه اقتصادی نداره برای ما اما خب در اخر اومدن . پس معلومه تریدراشون این ۳ ماه با پول ماها تریداشونو کردن و سوداشونو خوردن حسابی . حالا اومدن پرداخت کنن . البته نطر منه امید وارم که اشتباه باشه

1 لایک کرده

خب تا یه جایی منطقیه مثلا اگه فک کنی اولش قراره قطعی ۱ ماه ۴۰ روز باشه شاید بصرفه نباشه اومدن روی نت ملی ولی وقتی میبینیم که این اوضاع داره ادامه دار میشه خب چاره ای نمیمونه جز اینکه یه حرکتی انجام بشه

1 لایک کرده

کاش یکم تخفیف خوب بزاره . اخه با ۱۵درصد تخفیف من چیکار کنم :laughing:

1 لایک کرده

من ندیدم بیشتر از این sgb معمولا تخفیف بذاره.

معمولا 10 تا 15 می‌ذاره.

1 لایک کرده

اره . ولی یبار عید من تخفیف ۹۰درصدی شو گرفته بودم :grinning_face_with_smiling_eyes: غیر اون همیشه کم میده تخفیف

1 لایک کرده

واقعا؟ منظورتون چه سالی هست؟

عید سال پیش بود فکر کنم . کلا دویست هزار تومن شده بود هزینه ام . اما یک کا بودا😄

1 لایک کرده

شما از این فرصت برای تهیه پراپ 1k اقدام کردید؟

کاش بازم بذاره از این تخفیفات.

ولی به شخصه همیشه از پراپی که تخفیف های عجیب می‌ذاره میترسم

۳ تا برداشت داشتم تا الان و پشتیبانی به شدت خوبی داره . در حال حاظر بهترین پراپ فرم ایرانه

من بهشون صفر میدم چراشو خودتون خواهید فهمید

فکر کنم برا حسابای بزرگتر نبود این تخفیف. بعد اونموقع پاس هم نتونستم بکنم😆

قرار نیست کسی برنده از پراپ بیرون بیاد :smirking_face::smiling_face_with_sunglasses:

ماهیت پراپ چیه؟؟؟ برای معامله گرانی که سرمایه کافی ندارن میتونن با مبلغی تعیین شده در چالش های پراپ شرکت کنن و بعد از پاس کردن چالش ها به سرمایه اصلی برای ترید برسن.

حالا چرا یک شرکت پراپ باید به یک معامله گر مبتدی که حتی حساب بانکی خودشم نمیتونه مدیریت کنه باید اینقدر سرمایه بده، مگه خودشون فلج هستن یا تریدر و تحلیل گر ندارن؟

اصلا از کجا معلوم حسابی که میدن واقعی باشه نه دمو؟

و سوال اصلی اینه که سود یک پراپ از کجا بدست میاد؟؟

:warning:از سود کردن یک تریدر یا ضرر کردن اون؟:warning:

کندل سازی،شدوسازی،زدن حد ضرر،قوانین سخت گیرانه و محدودیت در معاملات،قطع شدن سرور،دستکاری بازار،ربات های معامله‌گری و……. همه اینا بخاطر این هست که کسی نباید برنده بیرون بیاد.

حالا پیدا کنید پرتقال فروش را !

1 لایک کرده

کد های تخفیف معرکه اش رو هر سال توی سالگرد گشایی شرکت میزنه ببینید چه روزیه اماده باشید البته کانال هاش داشته باشید میگه

شما نخر استفاده نکن وقتی اینقدر واقعا مخالفشون هستی دمت هم گرم نخر

تخفیف سالگرد افتتاح شرکت شون بودااا (لبته گشایش) نه برا عید .اشتباه میکنم من ؟

چرا فکر کردی قراره من بخرم؟:smirking_face::smirking_face:

من وارد بازی یک سر برد نمیشم رفیق!

حالا فک کردی ترید و اتصال به بروکر و ترید رو حساب خودت دو سر برده؟

آره چرا نباشه؟؟

وقتی یک بروکر خوب انتخاب کنی.

وقتی ورود،خروج،حدسود و ضرر خودت مدیریت کنی.

وقتی مدیریت ریسک و سرمایه درست اجرا کنی.

سود بروکر در درصد خیلی کمی کمیسیون و اسپرد معاملاتی هست.

3 میدم ،چون پراپ فرمی با این همه تریدر ک خودش بقول تو سایتش زده ،بالای 150هزار محیط کاربری ساده و خوبی نداره…حرفه ای نیست ،پراپ های ک ادعا ندارن محیط حرفه ای تری دارین و دومین. .بروکر خیلییی در خور اسمش نداره…….باید بروکر اسپرد…وو…اوکی باشه

خب هیمنا رو واسه پراپ هم انجام بده،مشکلش چیه پس برا شما؟ناراحتی که چرا سود پراپ از اون عدد خیلی کم هست که شما پرداخت میکنی؟خب به سطحی از ترید برس که بتونی با کمترین درصد خطا و پراپ از دست دادن بتونی کار کنی اون موثع ک پولت رو نمیگیره پول اولی که هم دادی رو بهت برمیگردونه.بروکر اینکارو میکنه؟مقایسه اشتباهی هستاا ولی چون خودت اینجوری داری نگاه میکنی از دید خودت میگم. پراپ شما سودده باش پاس کن ریفاند همون پول خودت رو هم بهت میده بازم دو سر باخته؟