سلام برای اسکالپ با چه بروکری کار میکنید ؟

سلام من روی طلا برای اسکلپ بروکر آرون رو پیشنهاد میکنم هم اسپردش خیلی پایینه و هم تا 5 لات کمیسیون نداره من 2 ساله باهاش کار میکنم همه چیش روی طلا که من میدونم عالیه

اگه تریدر طلا هستی بی شک حساب زیرو امارکتس

برای فارکس کمیسیونش خیلی زیاده ۱۰ درصد حداقل

ولی چون طلا نوسانش خیلی زیاده ۲۰ درصد کمیسیونش به چشم نمیاد حتما حسابشو امتحان کن

چرا مشکلی نبوده یا حداقل من مشکلی نداشتم

به پشتیبانی اطلاع دادین ؟؟؟

کپیتال اکستند خوبه

نه دیگه من پراپ بیشتر کار میکنم زیاد استفاده ندارم ازش ولی برای تولید محتوای اینجا هم چند بار خواستم استفاده کنم خیلی قطع میشه

من چند تا بروکر رو دقیق تست کردم روی نماد داوجونز از نظر اسپرد واستون میزارم . الپاری خیلی نظرم رو جلب کرد ،

جدا از اسپرد و محدودتی توی سبک و تایم فریم معامله نمیزاره الپاری

فقط مشکلم توی الپاری با اسپرد شناور هست هی اسپرد کم و زیاد میشه ولی توی دبلیو‌ام مارکت ثابت بود

دقیقا برای اسکالپ فقط کم بودن اسپرد ملاک نیست و بهتره سرعت اجرای سفارش و میزان اسلیپیج و کیفیت نقدینگی بروکر رو هم در نظر بگیری چون وقتی تارگتت ۴ یا ۵ پیپه حتی چند دهم پیپ اختلاف در اسپرد یا کمی تاخیر در اجرا میتونه روی نتیجه بک تست و اجرای واقعی تاثیر زیادی بذاره

به نظرم قبل از انتخاب بروکر استراتژیت رو روی حساب دمو با شرایط نزدیک به حساب واقعی تست کن و بیشتر از عدد اسپرد به میانگین اسپرد در زمان های مختلف و کیفیت اجرای سفارش توجه کن چون ممکنه یک بروکر اسپرد پایین تری داشته باشه ولی اسلیپیج بیشتری بهت بده