سلام برای اسکالپ با چه بروکری کار میکنید ؟

منظورتون abook هست؟

خب عرض کردم برای من عوکیه

با نت مبین نت

مشکلی ندارم

اره ، البته من با چارتش اکیم ، تو سرعت اجرای معاملات مشکل دارم

1 لایک کرده

رو چه نمادی معامله میکنید؟؟

الپاری محدودیت اینکه چقد پوزیشن باز باشه نداری

مدلی هم که میخوای بزنی دست خودته از این نظر خودم شخصا چون کار میکنم با الپاری رضایت دارم

داخل ایران بروکر آدرس سایت جدید رو گذاشتن با نت ملی میتونید وارد بشید

کپیتال اکستند در حال حاضر از بقیه بروکرها بهتره واریز و برداشت ریالی هم میتونی با جتاپی انجام بدی متصل ب بروکر هست

آقای کشاورز هم گفتن. بررسی کردم اما جز 3 یا 4تا نماد اسپرد بقیه بالا بود. خیلی بالا

من چند روز پیش کپیتال اکستند رو ثبت نام کردم تعریف زیاد داشت

هم اینکه بعد ثبت نام تماس گرفتند برای راهنمایی و اینا هم اینکه دسترسی و اتصال تقریبا پایداری داره

فقط اکانت دمو روی نت ملی بالا نمیاد اگر کانفینک دارید حتما اول دمو رو تست بزنید هم برای سرعت اجرای دستورات ، کمیسیون ، اسپرد و … بعد اگر اوکی بودید روی حساب اصلی دیپازیت کنید

1 لایک کرده

همون اکانت دمو رو روی نت ملی با اطلاعات پروکسی خودشون بررسی کردم. بر همون اساس میگم برای زیر 1 مین اسپردهای ماژورش زیاده برای من.

بله توی سبک های مختلف ممکنه میزان تاثیر روی عملکرد متغییر باشه طبیعتا

اگه اینترنت بین الملل دارید فقط fxpro… داخل ایران بروکر هم معرفیش هست و رگوله هاش و هم حسای ecn داره برای اسکالپ هم متا ۴ و ۵ هم وب هم Ctrader من حدود یکساله کار میکنم راضی هستم داوجونز و طلا کار میکنم

با چیز متصل میشید؟

نه اینترنت پرو متاتریدر ولی اپلیکیشن موبایل و سایت fxpro.com از ق ش البته مهم نیست ق ش فری هم با اینترنت پرو سریع وصل میشه

2 لایک کرده

شما با پرو بدن دیلی وصل هستید ؟