منظورتون abook هست؟
خب عرض کردم برای من عوکیه
با نت مبین نت
مشکلی ندارم
اره ، البته من با چارتش اکیم ، تو سرعت اجرای معاملات مشکل دارم
داخل ایران بروکر آدرس سایت جدید رو گذاشتن با نت ملی میتونید وارد بشید
کپیتال اکستند در حال حاضر از بقیه بروکرها بهتره واریز و برداشت ریالی هم میتونی با جتاپی انجام بدی متصل ب بروکر هست
آقای کشاورز هم گفتن. بررسی کردم اما جز 3 یا 4تا نماد اسپرد بقیه بالا بود. خیلی بالا
من چند روز پیش کپیتال اکستند رو ثبت نام کردم تعریف زیاد داشت
هم اینکه بعد ثبت نام تماس گرفتند برای راهنمایی و اینا هم اینکه دسترسی و اتصال تقریبا پایداری داره
فقط اکانت دمو روی نت ملی بالا نمیاد اگر کانفینک دارید حتما اول دمو رو تست بزنید هم برای سرعت اجرای دستورات ، کمیسیون ، اسپرد و … بعد اگر اوکی بودید روی حساب اصلی دیپازیت کنید
همون اکانت دمو رو روی نت ملی با اطلاعات پروکسی خودشون بررسی کردم. بر همون اساس میگم برای زیر 1 مین اسپردهای ماژورش زیاده برای من.
بله توی سبک های مختلف ممکنه میزان تاثیر روی عملکرد متغییر باشه طبیعتا
اگه اینترنت بین الملل دارید فقط fxpro… داخل ایران بروکر هم معرفیش هست و رگوله هاش و هم حسای ecn داره برای اسکالپ هم متا ۴ و ۵ هم وب هم Ctrader من حدود یکساله کار میکنم راضی هستم داوجونز و طلا کار میکنم
با چیز متصل میشید؟
نه اینترنت پرو متاتریدر ولی اپلیکیشن موبایل و سایت fxpro.com از ق ش البته مهم نیست ق ش فری هم با اینترنت پرو سریع وصل میشه
شما با پرو بدن دیلی وصل هستید ؟
اسکالپ چند دقیقه ای می زنی زیر 1 دقیقه هم قبول میکند؟
بله حساب Raw هیچ محدودیتی در تایم نداره
الپاری خوبه ولی جدیدا خیلی خیلی قطع و وصلی داره
من در بروکر ایکس چیف با دارایی طلا(XAUUSD) در دمو تمرین می کنم. اسپردش نمی دونم زیاد یا کمه، چون زیاد یا کم بودن رو باید نسبت به بروکرهای دیگه سنجید. ولی اون قدر نیست که نتونم سود بگیرم.
من ستاپ معاملاتی ام کم ریسکه، یعنی طوری که یکی دو خط می گیرم و میام بیرون با این حال سود میشه
.
بعدش یه عالمه کندل ها در جهت تحلیلم پیش میره و اعصابم خورد میشه که چرا از دست شون دادم!
البته چاره ای ندارم چون بعضی وقت ها که صبر می کنم تا بیشتر بگیرم روند برمی گرده و میرم تو ضرر و ضرر می کنم. بنابراین ناچارم به همون یکی دو خط بسنده کنم. این جوری ضرر نمیده!![]()
بعدش باید کلی صبر کنم تا روند بزرگ یا نسبتا بزرگ برگرده یعنی میره برای حدواد یک ساعت بعد!خخخ
باید یه جور ته توی قضیه رو در بیارم که چه وقت هایی در جهت تحلیلم زیاد میره و چه وقت هایی هم کم میره. آخه فرق این دو حالت رو نمی دونم چون آماتورم.
.
خلاصه اینکه اسپرد برای منی که کم ریسکم و زود هم از معامله بیرون میام اون قدری نیست که اذیت کنه و سود رو میده.
تاکیید می کنم در دمو هستم با 0.01 لات.
امیدوارم جوابم به دردتون بخوره.![]()
با چندتا تایم فریم Multi-timeframe کار کن، بعدش ببین چقدر از میانگین دور/نزدیک شده و اگه بخاد فلان قیمت بره/بسته بشه تو بقیه تایم فریم ها کندل چجوری خواهد بود.
بیشتر توضیح میدادی کجای وارد میشی، لولای فیبوناچی رسم کن و معمولا تا حدودای لول 61.8 قیمت اصلاح میشه. میتونی اینجا استاپ بزاری یا وارد بشی.
مهم اینه ضرر نکنی! همیشه فرصت برا ترید هست. به مرور این رو هم خودت پیدا میکنی. فعلا هدفت ضرر نکردن باشه یا هم ضرر خیلی کم.
بهترین کار میکنی. همین لات زیاد کار دست ما میده ![]()
نمادا معاملاتی رو خواستی زیاد کن، بلند مدت کار کن، ببین کم ریسک ترین راه چیه، همونو پیش بگیر! خوستی تصمیم جدید یا تغییری ایجاد کنی ببین چقدر ریسک داره نسبت به بقیه حالت ها.