یه سوال جدی دارم از بچههایی که اسکالپ میزنن.
بنظرتون اسکالپر بیشتر از سویینگکار به بروکر خوب وابستس؟
چون وقتی تارگت ۳ تا ۵ پیپه
یه ذره اسلیپیج یا اسپرد بد کل سود رو میپرونه.
شما با چه بروکری اسکالپ میکنید و واقعاً راضی هستید یا نه؟
یه سوال جدی دارم از بچههایی که اسکالپ میزنن.
بنظرتون اسکالپر بیشتر از سویینگکار به بروکر خوب وابستس؟
چون وقتی تارگت ۳ تا ۵ پیپه
یه ذره اسلیپیج یا اسپرد بد کل سود رو میپرونه.
شما با چه بروکری اسکالپ میکنید و واقعاً راضی هستید یا نه؟
حمید دادا
میگم اسکلپ رو دست خودم ندیدم تو زیر 1 دقیقه مث بنز ضرر میکنم
ولی خب سود هامم تونستم بگیرم خدایی کار داریم
بروکرا اسکلپ زیر 30 ثانیه رد میکنن…قوانین پراپ هم همینه
با وینگو صحبت کردم گفتن بهتر بالا 1 دقیقه بکشه پوووزیشنت
من خودم اسکالپ رو خیلی وابسته به بروکر میدونم. یعنی اگه سویینگ بزنی شاید یه پیپ اونورتر اینورتر خیلی نابودت نکنه، ولی تو اسکالپ همون یه پیپ یعنی نصف سودت رفت هوا. اسپرد، کمیسیون، سرعت اجرا، حتی اینکه تو لحظه خبر اردر چجوری پر میشه خیلی مهمه. واسه همین بنظرم اسکالپر اگه بروکرشو درست انتخاب نکنه، استراتژی خوبم داشته باشه آخرش اذیت میشه
یه چیزی که خیلیا نمیگن اینه که اسکالپ فقط تحلیل نیست. مثلا تو بکتست یا دمو ممکنه همه چی خوب باشه، ولی حساب ریل یه دفعه میبینی اسپرد بیشتره، اسلیپیج میخوری، یا خروجت اون قیمتی که میخوای انجام نمیشه. من چندبار همینجوری فهمیدم مشکل از استراتژی نبود، از شرایط اجرا بود ![]()
من خیلی اسکالپر نیستم ولی دوستم که اسکالپ میزنه همیشه میگه بروکر برای اسکالپر مثل زمین بازیه. زمین کج باشه هرچی هم بازیکن خوبی باشی اذیت میشی. مخصوصا رو طلا که یه حرکت کوچیکش میتونه کل حسابو تحت فشار بذاره. بنظرم اسکالپ بدون تست چند هفتهای بروکر اصلا کار منطقی نیس
طبیعیه دگ،بر اساس ریاضی و آمار، وقتی تعداد بیشتری ترید داری و بروکرت خوب نباشه هم تو کمیسیون و هم اسپرد
معلومه ک بخاطر تعداد بیشتر ترید، اسپرد و کمیسیون بیشتری هم میدی بهش،دگ از نظر سرعت اجرای ترید و کیفیت خدمات دهی حساب نکردم همین دوتا کافیه
من الان بیشتر دارم بروکرا رو با نگاه execution میسنجم، نه فقط اسپرد تبلیغاتی. مثلا رو وینگو چندتا تست سبک زدم، تو شرایط عادی اجرای سفارش بد نبود، ولی برای اسکالپ واقعی باید بیشتر دیتا جمع کرد. بنظرم هیچ بروکریو با دو روز تست نباید تأیید یا رد کرد.
اسپرد-کامیشن-اسلیپیج = مهمترین معیار ها برای اسکلپ هستن
درسته واقعا
من خودم اصولا همینطور چک میکنم
میخواستم بدونم بقیه واقعا توی این شرایط چکار میکنن
خوب الان شما با چی ترید میکنید ؟
بروکرتون کیه ؟
شما هم اسکلپرید ؟
بروکرتون چیه ؟
بله - جدیدا کپیتال
متاسفانه فعلا اوپو فاینس با نت ملی ک نمیکنم بیشتر اوقات، اول هفته بعد هم ببینیم سرمایه گذار چکار میکنه حساب های قبلی مون رو ببینیم میشه برداشت زد ترید کرد خوب هست وضعش اگر نبود نمیزنم همونم