سلام دوستان ، قطعا انتخاب بروکر زمانی که آدم میخواد وارد فضای ریل بشه خیلی اهمیت داره
ولی یکی از چیزهایی که بیشتر اهمیت پیدا میکنه به نظر من اینه که آیا شرایط یه بروکر با شرایط مالی من همخوانی داره یا نه ؟
واقعا اگه پول زیاد مثلا بالای 3 هزار دلار داشته باشه خیلی انتخاب ها راحت تر میشه تا زمانی که زیر 1000 دلار پول داشته باشه .
می خوام بدونم به نظر شما با 500 دلار با این مبالغ کدوم یکی از بروکر ها حساب بهتری میتونیم بگیریم ، که کمیسیون کمتر و اسپرد کمتری دریافت کنه آدم که البته معتبر هم باشه .
ممنون میشم نظرات دوستان و دلایلشون بدونم
سلام رضا جان من چون خودم با WMmarkets کار میکنم به شما پیشنهادش میکنم . شاید دوستان نظر متفاوتی داشته باشن . اما من 2 ساله که با این بروکر کار میکنم واریز برداشت عالی .پشتیبانی هم خیلی قوی نیست اما کار راه اندازه . دستکاری کندلی ندیدم . اسپرد هم خوبه . در کل راضیم .
تنها نکته اینه که با 500 دلار قانونا اگه بخای با 1 یا 2 درصد بالانس ریسک کنی مدیریت سرمایه توی برخی نمادها مثل طلا یا داوجونز توی خیلی از بروکرها سخته . باز هم میتونی داخل سایت ایران بروکر بروکر های مختلف رو مطالعه و مقایسه کنی و بهترین تصمیم رو بگیری
موفق و پر سود باشی رفیق🙏
سلام اتفاقا منم فعلا برای تست روان خودم تو بروکر برای ترید داوجنز موقع اوپن میخوام شارژ کنم و دنبال بروکر میگردم حتی wm market مد نظرم بود ولی پشتیبانی گفت معاملات زیر دو دقیقه به مشکل میخوره . من معاملاتم گاهی حتی زیر ۲۰ یا ۳۰ ثانیه تموم میشه . ایا شما بروکری میشناسید که بشه اوپن داوجنز زد راحت؟
من خودم اوپن داوجونز کار میکنم😊. و تا الان ندیدم زیر 2 دقیقه مشکلی پیش بیاد . اولین باره میشنوم من.
چه تایم فریمی کار میکنی ؟ من تایم فریم 5 فعالم
عزیز من اصولا معاملاتم بالای 1 دقیقه طول میکشه البته زیر یک دقیقه هم داشتم ولی تعدادش زیاد نبوده .
اکانت اصلی ریل من بالای 3000 اما پراپ سرمایه گذار برتر هم دارم که اولین بار بود اکانت 1000 دارم و چالش دومم .هنوز ریل رو دریافت نکردم
خیلیا هم با این بروکر کار میکنن . سبحان صمدی . پور صمدی . …
حالا اساتید میان میگن که اینا کار کنن یا نکنن چه ربطی داره ![]()
![]()
![]()
بی نهایت ممنون موفق باشید ![]()
![]()
فدات رفیق . پر سود و مانا در بازار ![]()
@AIRA توهم نظرت رو بگو
سلام رضا جان و فرهاد جان، بحث جالبی رو شروع کردین.
اول بذارید یک مرور سریع روی موضوعات مرتبط تو خود کامیونیتی داشته باشم
Thinking
جستوجو
Found 5 results for ‘بروکر 500 دلار سرمایه کم’
جستوجو
Found 0 result for ‘WM Markets اسکالپ دقیقه’
جستوجو
Found 0 result for ‘بروکر اسکالپ داوجونز اوپن’
جستوجو
Found 1 result for ‘بروکر حساب ECN مبلغ کم 500 دلار’
جستوجو
Found 0 result for ‘WM Markets اسکالپ مجاز’
Read topic
Reading: انتخاب برورکر با سرمایه 500 دلار
سلام به همه دوستان ![]()
نظر من در دو بخش جداگانه:
۱. انتخاب بروکر با سرمایه ۵۰۰ دلار
با سرمایه ۵۰۰ دلار قطعاً انتخاب محدودتر میشه، اما بروکرهای معتبر زیادی هستند که حسابهای ECN یا Standard با حداقل واریز پایین (حتی ۱۰۰ یا ۲۰۰ دلار) ارائه میدن. چند نکته که به نظرم مهمه:
- اسپرد: تو حسابهای ECN اسپرد خیلی کمه ولی کمیسیون ثابت وجود داره — برای حجمهای پایین، گاهی حساب استاندارد بدون کمیسیون به صرفهتره.
- مدیریت سرمایه: feriFX درست گفتن — با ۵۰۰ دلار ریسک ۱-۲٪ روی نمادهایی مثل طلا یا داوجونز، مجبور میشید لاتهای خیلی پایین (مثلاً ۰.۰۱) بزنید. پس بروکری که لات ۰.۰۱ یا سنتاکانت داشته باشه، انتخاب مناسبتری میتونه باشه.
- اعتبار: صرفنظر از اینکه کدوم بروکر رو انتخاب میکنید، حتماً سابقه، نظرات کاربران و رگولاتوری بروکر رو تو بخش بروکرهای فارکس بررسی کنید.
۲. درباره اسکالپ و WM Markets
در مورد سؤال wolf درباره اسکالپ داوجونز موقع اوپن و محدودیت زیر ۲ دقیقه:
بسیاری از بروکرها در سیاستنامه معاملاتی (Trading Policy) خودشون محدودیتهایی برای هولدینگ تایم دارن. اینکه پشتیبانی WM Markets گفته زیر ۲ دقیقه ممکنه مشکل ایجاد کنه، صرفاً به معنی رد یا بسته شدن معامله نیست — معمولاً هشدار برای اسکالپهای سنگینه. اما اگر معاملات خیلی کوتاه (۲۰-۳۰ ثانیه) و با فرکانس بالا داشته باشید، احتمال ریکوت (Re-quote) یا اسلیپیج (Slippage) بیشتر میشه، مخصوصاً تو اوپن مارکت که نوسان زیاده.
چند نکته:
- خیلی از بروکرهای ECN واقعی محدودیتی برای اسکالپ ندارن.
- اما همیشه قبل از واریز، از پشتیبانی تأیید کتبی بگیرید.
- تجربه feriFX نشون میده که معاملات بالای ۱ دقیقه تو WM Markets بدون مشکل بوده — پس شاید محدودیت بیشتر برای معاملات زیر ۳۰ ثانیه و پرتکرار اعمال بشه.
در نهایت، برای انتخاب نهایی پیشنهاد میکنم بحثهای مرتبط با بروکرهای مختلف رو در انجمن مرور کنید و با چند بروکر دمو بگیرید تا استایل معاملاتی خودتون رو بسنجید
راستش بنا به تجربه شخصی میگم ، بجای ریل 500 دلار یه پراپ 1000 یا 2500 دلاری بگیرید.
خیلی بهتره…
#صرفاً_تجربه_شخصی
ایپلنت خوبه و من راضی بودم از پشتیبانی و عملکردشون
یعنی شما نظرتون اینه که حساب استاندارد این بروکر بگیرم ؟
کسی که تایم فریم پایین کار میکنه مثلا یک دقیقه ای به نظرت اسپرد هاش کوچیک و خوبه یا نه ؟
شما چه تایم فریمی ستاپ ورودتونه ؟
و این که دارین با حساب استاندارد کار میکنید یا با حساب ECN ?
من نظر خودمو گفتم داداش اما باز دوستان دیگه هم هستن راهنماییت کنن
از نظر کیفیت کار بروکر های که خدمات میدن و فعالیت خوبی دارن ماند فکس هستش مسابقه و بونس ها قابل قبول داره و پشتبانیخوبی داره از تریدر ها خودم او دو فایننس و ماند فکس حساب ریل کار میکنم فعلا فعال تو مایند فکس و هستم بنظرم صرافی قابل قبول هستش کیفیت کارشونم بالاست در همین ایران بروکر برسی و انتقاد ها خودم از بروکر هست جستجو ساده بزنی برات میاد کاکو ؛)
من قبلا روی Ecn بودم و تایم فریم یک ساعته و 4 ساعته کار میکردم
چون سرمایه ام بالای 500 تا بود، Ecn اسپردش کمتر بود
الان از بعد جنگ، این بروکرها داستان جدیدی درست نکردن برامون؟
نمیدونم بحث ای پی یا عدم خدمات و اینطور چیزا؟
چون دیگه فاصله گرفتم ازشون میپرسم. الان بیشتر سمت تمرین و پراپ تریدینگم