من دیلی تریدرم و خب این روزا خیلی سخت بود نمیشد کار کنم اما تونستم با دلتا اف ایکس متصل شم و خدارو شکر دارم کار میکنم
اسپردش افتضاحه خانم
با توجه به اینکه گفتن دیلی تریدرم فک کنم اسکلپ نمیکنن و سووینگ تریدر هستن
اگر اینطور باشه
اسپرد نباید اذیتشون کنه
اره شما درست فرمایش کردی بنده چون سریع پیام رو خوندم فک کردم اسکلپر هستن…![]()
مهدی جان میزان اسپرد حساب ecn رو داری؟
بله اسپردش به نسبت زیاده
یورو روی 1
ارز های اصلی 1 تا 1.5
داوجونز 400
نقره 4
طلا 18
متاسفانه اونم دقیق همین اسپرد رو داره اصن نمیشه تایم 1 و5 ترید بزنی والا تایم 15هم ریسکی میشی
سلام مهدی جان واسه اسکلپ کدوم بروکر پیشنهاد میدی؟کاری ب قطع بودن یا نبودنش ندارم
ببین عزیز بستگی به مقدار اسپرد هر بروکر داره که بازم بستگی به حساب های معاملاتی که به کاربراش میده داره… مثلا شما تو یه بروکر برای اینکه بتونی یه حساب خوب بگیری که اسپردش پایین باشه حداقل دیگه باید 500 دلار رو شارژ کنی که این اسپرد رو روی کمیسیون ازت کم میکنه… بنده توی بروکرهای آلپاری و موند اف ایکس کار کردم که هردوتا بنظرم معقول بودن ولی خب داداش اینم بدون که گاهی وقتها بروکر ها یه شیطونی هایی میکنن نه الزاما در تمام موارد… مثلا در تایم های خبر که شما میتونی اون موقع ها ترید نکنی…
اگه یورو و پوندش روی یک پوینت باشه خوبه
برای اسکلپ فقط و کپیتال اکستند
اسپرد ها بی نظیره
کمیسون هم ۶ دلاره
جالبش اینجاس دپازیت حساب proecn فقط ۱۰۰ دلاره
ولی برای خودم من وب تریدرش قطعی زیاد داره
نمیدونم به خاطر نتمه یا منطقه
بروکری هست که اوکی باشه بشه کار کرد؟ من vtمارکت بودم عالی بود اونم گفته برداشت بزنید دیگه به ایرانی ها خدمات نمیده
داداش سلام یسوال اسلیپیج روی طلا تایم غیر از خبر ندارع؟من سوده هستم ولی متاسفانه با چندتا بروکر دارم کار میکنم خیلی اذیتم میکنن روی اسلیپیج اونم تایم غیر از خبر
سلام عزیز جان
نه والا تایم خبر اسلیپیج خاصی من توش ندیدم
بروکر خیلی خوبیه
به نظرم یه مدت کار کنی باهاش خودت متوجه میشی
تو تایم قطعی اینترنت باهام تماس گرفتن و پوزیشن های باز رو برام بستن
الانم که روی نت ملی بالاس و حدودا دو هفته ای میشه بدون قطعی ترید داشتم