بهترین استاد توی این بازار
ذهنیت خودت هست
این ذهنیت معامله گری است که باعث میشه یک دید واقع بینانه از نمودار و الگوهای رفتاری قیمت داشته باشی!
بهترین استاد توی این بازار
ذهنیت خودت هست
این ذهنیت معامله گری است که باعث میشه یک دید واقع بینانه از نمودار و الگوهای رفتاری قیمت داشته باشی!
یعنی قبل سال ۱۳۸۸ وارد این حرفه شدین؟
خب شما که دوره رو دیدی در قسمت ۱۰ بود فکر کنم ویدئو های تکمیلی دیدی چجوری ترید میزدن ؟
دوست عزیز استاد پورصمدی هیچ وقت بروکر معرفی نکردن برای ثبت نام ، فقط سال ۹۸ که خیلی از بچه ها اصرار داشتن ایشون اسم بروکری که داخلش حساب دارن و گفتن ، دوره آموزشی ایشون هم ۵ ساله ۳میلیون تومنه، اگه قرار بود پکیج فروش باشه طرف الان قیمت میزاشت ۵۰ میلیون نه که ۳ میلیون برای ۹۰ جلسه آموزش، تازه اون پول دوره هم که میگیرن کمی برای پشتیبانی سایت و فضای مجازی هست و مابقی برای کمک میکنن به بیماران سرطانی
بسه اینقدر هندونه نزار زیر بغل پکیج فروش اعظم ![]()
همه دورش رو خریدین انگار رایگان توی تلگرام و یوتیوب هست که هر استادی رو بیارین دورش پابلیک شده:joy:![]()
![]()
چون دوره آموزشیش مفت نمیارزه… ارزون میده
اگر دیتایی که من 3 ساله از پرایس اکشن در اوردم بت بگم فر میخوری ببینی سبحان صمدی و پورصمدی چه شیادایی هستن
من هنوزم واسه اینکه نکته جدیدی شاید پیدا کنم میبینم اصلا من ترید رو با دوره ایشون یاد گرفتم ولی اصل ماجرا دوره ای هست که ایشون به فارسی برگردون کرده و خودشون مسلط هستن بهش
اون که کمک میکنن شکی نیست ولی بروکر ویندزور رو ایشون اوردن بالا
افراد زیادی هستن که قبل از پورصمدی وارد این حرفه شدن و الان یه گوشه دارن فعالیت میکنن و خیلی توی چشم نیستن
فرض کن دریایی از اطلاعات به زبان انگلیسی وجود داره و افرادی به اندازه یه پارچ از اون رو ترجمه کردن و ارائه دادن
قطعا پورصمدی فقط با مطالبی که منتشر کرده به تنهایی ترید نمیکنه
قعطا آدم خوبیه اما دلیل نمیشه تعصب داشته باشیم
قطعا بروکرها برای استادان(آی بی های خودشون)حساب دمو با سربرگ ریل میسازن
قبول دارم ولی دلیل بی احترامی رو متوجه نمیشم ،من از استادپورصمدی چیزهای زیادی یادگرفتم پس بهشون احترام میزام ، اما طرف هنوز تفاوت سبحان صمدی و پور صمدی رو نمیدونه بعد نظر میده جالبه
من دو سال پیش دوره ایشون رو کامل دیدم
راجب اینکه کلاهبرداره یا نه نظری ندارم اما ایشون پایه های پرایس اکشن من رو قوی کرد که حتی الانم استفاده دارم ازش
به هر حال دوست عزیزم
سبک استاد پورصمدی در این دوره از بازار هرچقدر هم حرفه باشین سر به سر میکنه شمارو
سعی کن این دوره برات پله ای باشه به سمت دوره های حرفه ای تر و در نهایت حرفه ای شدن در تحلیل تکنیکال
مگه تفاوت دارن ؟ ![]()
سبحان از شاگردان کلاس پورصمدی بوده.هر دو قسمتی از البروکس رو کپی کردن و آموزش میدن
البته ناقص
پورصمدی روند کاری بهتری نسبت به سبحان داره
سبحان با توکل بر خدا وارد میشه پایین و میگیره اگر صعود کرد بالا رو میگیره
پورصمدی با استاپ گشاد و چند ورود و چند ساعت موندن در پوزیشن ها و افزایش حجم
هر دو در زمان واقعی معاملات برای تریدر سم هستن.این ذهنیت رو ایجاد میکنن که همه چی اوکی هست اما در تایم ریل معاملات فقط باعث فشار عصبی میشه
درسته جناب
پورصمدی الان توی آمریکا کلی سرمایه گذار داره
شما الان کجایی ؟
من منظورم از حرفم چیز دیگری بود
شما برو خود البروکس رو ببین میفهمی چقدر دوره پورصمدی ناقص هست