داداشم اینا رو ول کن گوش نده بهشون و اینکه اقای پور صمدی افتخار ترید ایرانه کسایی که اینجا یا هر جا میان بهش هیت میدن به اندازه 5 درصد استاد پور صمدی هم درآمد ندارن خدایی
امامی امامییی تو با ما چکار کردییی ![]()
درآمد از پکیج فروشی و ib گری
نیکولا تسلا موقعی که مرد فقیر شده بود.اینکه ثروت و درآمد رو برای میزان شایستگی افراد ملاک قرار میدن یه مغلطه بسیار اشتباه هست.خیلی ها هم هستن که از پور صمدی خیلی تریدر بهتری ولی درامدی کمتری دارن . چرا چون زندگی و شرایط همه انسان ها برابر نیست واسه تریدر هم همینطور.یکی با بابای پولدارش شروع میکنه و شارژ چندهزار دلاری و چیز خاصی بلد نیست ولی هربار که فیلد میشه باباش پول میده شارژ میکنه راحت و یک دگ هم میره پیک موتوری کار میکنه چند سال و به زور یه اکانت خیلی کوچیک داره و ترید های خیلی کوچیک ولی سود مستمر، حالا اون تریدره که باباش بهش پول میده میتونه بگه به تریدر پیک موتوری چون تو حسابت خیلیی کوچیکه پس تریدر موفقی نبودی تو اگر سودده بودی حسابت بالای 100 کا بود…آیا این حرف و این طرز دید درست است؟ قطعا خیر پس به سود و میزان درامد و خونه و ماشین یکی نمیشه گفت آدم موفق و شایسته و داشتم میگفتم پس پور صمدی چون خیلی پول داره پس از نیکولاتسلایی ک در فقر مرد خییلی شایسته تر و ادم حسابی تره چون اون تو فقر و تنهایی مرد اخرش؟ اینم اشتباهه ها حالا برای نوع نگاه شما مثال زدم مگر ن باید بررسی کنیم ک چرا تسلا اونجور شد با این همه اختراع ک داشت و فروخت و حق اختراع هاش برا مثال گفتم ک متوجه بشید
درود به همه دوستان،راستش اهل کامنت گذاشتن نیستم اما موضوع جناب پور صمدی که دیدم اومدم نظرات بقیه دوستان رو ببینم ،بسیار جالب بود،فقط خواستم بگم جناب پورصمدی برای تریدر های ایرانی خیلی زحمت میکشه و هنوز هم به فکرشون هست ،از حوصله کامنت خارجه که بخوام تک تک کارهای ایشونو ذکر کنم ،اما بسیار بابت زحماتشون همینجا قدر دانی میکنم و عزیزانی که شناختی ندارن از ایشون کم لطفی نکنن ،با تشکر از همگی
حرفت خیلی خیلی درسته ولی قبول کنیم پور صمدی از خیلیا موفق تره و اینایی که اینجا بهش هیت میدن حتما از پورصمدی موفقیت کمتری دارن وگرنه نمیان اینجا پشت سرش حرف بزنن
شما که ذهنتیت کلا منفی و داغونه
هیت گراست
بابا شما برو چتاتو با بچه ۱۸ ساله انالیز کن
تورو چه به انالیز مارکت و استاد پورصمدی
چرا انقدر حسودین
پسر جون استیتمنتو از کسی میخوان که بهش شک هست
به کسی که میخوان سرمایه بدن
نه کسیکه خودش استیتمنته
نه کسی که خودش سرمایه میده
من نه دوره ایشونو دیدم
نه سبکشون رو کار میکنم
ولی شخصیت ایشون کاملا مشخصه
همینکه اونا پورصمدی رو میشناسن
اما اون اینارو نمیشناسه خودش کافیه
پرایس اکشن ایران = پورصمدی
بقیه شاگرداشن
لقب استادی واقعا برازنده شه
نه حرف داره نه حریف
هر کس این مرد بزرگ رو درک کرد خوش به سعادتش
واقعا خیلی باید خوش شانس باشی که با همچین کسی آشنا بشی
من که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم نه فقط ترید
حلالش باشه هر چی از این مارکت در میاره
بهش میرسه
شخصی که تو کارش ریا کاری نباشه از دادن استیتمنت یا دادن گذرواژه سرمایه گذاری بروکر طفره نمیره وگرنه همه میتوانند به کپی کردن دوره های خارجی ادعای استادی بکنند
تعداد کمی به این سطح میرسن.
99 درصد اینایی که تو فروم پلاسن سرکار هستن.
بعد جالبه این 99 درصد فکر میکنن اون 1 درصد در اشتباهن
مارکت طوری میزنه تو صورتت که برق از چشات بپره!
اگه قرار بود کسی با دوره گذروندن از مارکت بتونه پول بکشه بیرون الان هیچکس سر کار نمیرفت و همه لم داده بودن رو مبل