شما اگ بیل لیپشوتز ببینی چی میگی
دورد و احترام ، در دنیا آدم میتونه از هر کسی یه نکته یاد بگیره ، بنده دوره ها و آموزش های زیادی رو دیدم و کتاب های مختلفی رو خوندم و سالهاس که دارم تجربه کسب میکنم در این راه ، تعصب خاصی روی جناب پورصمدی دارم فقط بخاطر اینکه ایشون انسان بزرگواری هستن ،همین ، من فقط دل تنگ ایشون بودم و خواستم ازین طریق پیام به گوششون برسه ، ولی تعجب دارم از افردای که حتی ایشون رو کامل نمیشناسن و اینجوری گارد گرفتن
آقای به ظاهر خوشبخت ، تجربه خواستی بفرمایید در اختیارتون بزارم ، بنده فقط منظورم دل تنگی برای جناب پورصمدی بود
شهر عجیبیه ، شما بفرمایید کی بهتره ما بریم از همون طرف دوره بخریم والا، اصلا ذره ای استاد پورصمدی رو میشناسید که اینجوری بی احترامی میکنین؟ یا که فقط تو کامنتا اسمشو شنیدین؟
اس چه تیتمنتی عزیز، کجای کاری که استیتمنت هم میشه بصورت فیک ساخت، بهتره روش دیگه ای برای اعتبار سنجی انتخاب کنی
صمدی جان پروفسور هست ولی مطمئن باش تریدر نیست!
البته مهندس هم هست ولی مهندس سکه اندازی شیر یا خط!
به چشم خودمدیدم بار ها ک چندین اکانت رو در طی چند ساعت به طرز عجیبی رشد میدادن
من هم یک اکانتم را ۴۰۰۰۰٪ توی ۱۲ ساعت رشد دادم.این موضوع عجیبی نیست
الان از پروفسور اقای مهندس استاد محمد علی پور صمدی یک استیتمنت یک ماه بخواهی میگه ندارم.دنبالش نگرد
کلا ما هر چیزی که رایگان در اختیارمون میزارن قدرشو نمیفهمیم که هیچ به طرف هم القاب رکیک میدیم ، شخصا از استاد پورصمدی مطالب بشدت مهم رو یاد گرفتم کلی بکتست گرفتم استراتژی میکرومپ و sp2l واقعا میتونم بگم اگر یه نفر درست اجراشون کنه بدون شک سودمنده البته باید با تیپ شخصیتی خودش ادغام کنه هر تریدری متفاوته طرز تفکر و نوع معامله گریش…..
منظورم دوره صفر تا صدش نیست ، استراتژی های بر اساس اسپایک رو میگم ویدیو های رایگانش هست همه جا.
دوره صفر تا صد پکیج آموزشیش رو ندیدم اطلاعی ازش ندارم.
شخصا هم به نظرم زیادی اغراق کرد همون استاد کافیه نه اینکه چند لقب رو همزمان به طرف بدین کار درستی نیست
عزیزشما مگه رایگان دیدی ؟ من دوره رو خریدم سال ۱۴۰۰ ، شما هم بخر دوره ایشون رایگان نیست
مجید جان دل بندم، اون که شما یه اکانت رو ۴۰ برابر رشد بدی قطعا یه بار بوده و شانسی و قطعا مدیریت سرمایه رو رعایت نکردی ولی ایشون کار هر روزشون این هست و با رعایت مدیریت سرمایه یه حساب رو چند برابر میکنن
من توی یوتیوب رایگان دیدم
40 برابر نبوده گلم 400 برابر بوده
قطعا شانسیه .اگر این طوری بود که یکی از نهنگهای بازار من بودم
دیدن اموزشهای پروفسور صمدی سکه انداز وقت هدر دادنه!
مهم نیست بابا ولکن اینکه جواب هر کسی رو بدی که هنر نیست ، بعضیارو اصلا نباید جواب بدی بی محلی از هزارتا جواب بدتره
![]()
یعنی شما ازیشون هیچ نکته ای یاد نگرفتی که بدردت بخوره؟ واقعا بی انصافیه؟ من که حداقل ۳۰ درصد راه رو ازیشون یاد گرفتم پس حتما بهشون احترام میزارم
شما یه استاد بگو ما بریم ببینیم چقدر میتونیم ازشون یاد بگیریم
مشکل اینجاست همون نداره
اون موقع که ما توی بازارهای مالی وارد شدیم پروفسور صمدی هنوز الفبای ترید را هم بلد نبودند!