آیا معامله گری شخصیت و ذهنیت شما را قویتر یا ضعیف تر کرده?
ایا از شخصیت معامله گری خودتون رضایت دارید?
آیا معامله گری شخصیت و ذهنیت شما را قویتر یا ضعیف تر کرده?
ایا از شخصیت معامله گری خودتون رضایت دارید?
ترید کردن به من صبر داشتن رو یاد داد. اینکه بعضی زمان ها کاری نکردن خودش بهترین کار میتونه باشه.
صبر داشتن توی معامله گری یا تمامی ابعاد زندگی?
هر دوش. شما تو زندگیت هم اگر صبر نداشته باشی ممکنه سریع تحت تأثیر حرفا و رفتار دیگران قرار بگیری و واکنش هایی نشون بدی که به ضررت تمام بشه. تو معامله گری هم همینطوره. اگر نتونی بارها جلوی چارت بری و بدون اینکه معامله ای باز کنی صرفاً به خاطر اینکه سیستم معاملاتیت اونطور که باید تامین نشده حسابی ضرر میکنی.
والا کریزیم کرده ![]()
من از شخصیت معامله گری خودم خوشم میاد.ولی دیگران نظر مخالف دارند.
اطرافیان میگند تو به هیچ کسی اهمیت نمیدی.البته شاید حق داشته باشند.
همانطور که یک معامله گر سود و زیان معاملاتش را حساب میکنه .معیار سنجش او برای ارتباط با دیگران هم بر اساس سود و زیان در نظر گرفته میشه.
یعنی کسی تا زمانی که سود داشته باشه مهمه اگر زیانش از سودش بیشتر شد ارتباط را قطع میکنیم.
توی شخصیت معامله گری احتمالا ارتباط های سمی شناسایی و یکی و یکی قطع میشه.یعنی توی انزوا فرو میرویم.
چون احساسات و هیجانات ادمها حتی زمانی که چیزی به زبان را به راحتی شناسایی میکنیم.
معامله گری ادم را منطقی تر ولی در عین حال سطح درک احساسی را بالاتر میبره.
یعنی میتونیم به تعادلی بین منطق و احساس برسیم.
قبلا از معامله گری سطح هوش هیجانی من 70% بود بعد از فعالیت در بازارهای معاملاتی رسید به 98.5%
چون تشخیص دادن اینکه کدوم ارتباط یا ادم سوده یا زیان ده هست را من تشخیص میدم ولی اونها نه
بهم یاد داد پول در اوردن سخته و موقع خرج کردنش باید قدرش رو بدونم.
و اینکه سالها با دست رنج پدر و مادرم زندگی کردم و گاهی در نظر نگرفتم که اونا چقدر برای به دست اوردن اون پول زحمت کشیدن.
و الان وقت جبرانه.
مدیریت هزینه مهمترین دلیل برای داشتن یک ذهنیت ثروتمند است
روان پریشمون کرده !اره داداش عاشق شخصیت معامله گریمم 72 ساعت میشنم واسه نقطه ورود بعدش 2 روزم صبر کنم تا تی پی !! بعضی وقتا حس اصحاب کف باشه بهم دست میده ![]()
ببخشید برای مزاح گفتم.به شدت منو ادم صبور کردی و کلا احساساتمو خنثی کرده .یه جورایی به مساعل اشتباه بی تفاوت نگاه میکنم ![]()
میشه گفت از مسیری که طی شده راضیام. منظمتر و متعهدتر (به پلن) شدم، صبورتر شدم، و احساساتم متعادلتر شده، یعنی با یه اتفاق مثبت (یا سود) هیجانزده نمیشم، و با یه اتفاق منفی (یا ضرر) ناامید و نابود نمیشم. آهسته و پیوسته با هر چه پیش آید، همراه میشم.
جالب اینجاست بعضی وقتا هم ۱ روز صبر میکنی دم تیپی برمیگرده میره استاپ میشه
روی سطح ریسک پذیری چه طور? سطح ریسک پذیری بالاتر رفته یا پایین تر اومده
این دیگه خیلی سوز داره خدایی درست میگی
. کلا به نظرم باید حجم خالی کنی دیگه کاریش نمیشه کرد .
کلا ادم ریسک پذیری هستم من توی حجم هام ریسک پزیرم ولی توی استاپ ها نه .یعنی دستم برای حجم میاد رواله ولی استاپ بزرگ بشه نه میریزم بهم.عدد دلاری استاپ مهم نیستا اون ناحیه اگر نصرفه برام و ورود کنم حقیقت بهم میریزم .
یچیز های جالبی هست
من روی ریل ریسکم ۰.۲۵ بود و روی پراپ ۱
بعد از یه مدت پراپ برگشتم ریل و میتونستم ریسک های ۱ درصدی رو مثل پراپ تحمل کنم
از نظرم تا تجربه نکنی ذهنت نمیتونه عادت کنه
ضعیف تر کرده راضی نیستم
من ریسک فری هم ندارم تو پلنم دیگه بدتر میشه اوضاع برام ![]()
![]()
روی ارتباط اجتماعی و خانوادگی چه طور?
من شخصا حس حسادت شدیدی اطرافیان نسبت بهم پیدا کردند و ازم فاصله گرفتند
بیشتر تو انزوا رفتم
به به به خوشی باشه دیگه این تههه ریسکه .!!!میگم دیگه داش روانپریشمون کرده دیگه
![]()