تریدر و درون گرا بودن!‼

سلام
به نظر شما تریدر بودن چقدر روی درونگرایی آدم ها ثاثیر میذاره؟؟ دیگه واقعا احساس میکنم نمیخام با هیچ فردی درباره چیزی صحبت کنم مخصوصا درباره ترید !!! حتی دلم نمیخاد بدونم سبک بقیه چیه. چون راه خودمو پیدا کردم و دلم نمیخاد چیزی جز مسیر ترید خودم توی ذهنم وارد شه و اون رو خدشه دار کنه. ترخدا هم نگید قانون بذارم برا خودم
…. چون تریدر باید خودش مدیر خودش باشه و همه چی رو رعایت کنه.. اما میخام بدونم این حس بین همه تریدرها مشترکه؟؟

اول باید مشخص کنین درونگراییه، افسردگی نیست.
اون بخش «هیچ فردی» بیشتر به افسردگی میخوره تا درونگرایی.

هیچ تریدری توی مسیر افسرده نمیشه؟

عرض نکردم هیچ تریدری افسرده نمیشه، به جمله اولتون جواب دادم.
من خودم افسردگی حین ترید رو تجربه کردم و خیلی دنبالش گشتم، برای من و فکر میکنم اکثر تریدرها مسئله اینکه که All in هستیم روی تریدینگ. وقتی روی یه چیزی All in هستی اون مسئله جزئی از هویتت میشه و چون این کریر اصلا استیبل نیست، یه روز ضرره یه روز سوده، اون حال روحیمون هم نوسانی میشه.
بخاطر همینه به قول استادمون سعی کنین هروقت سشن تریدینگ تون تموم شد اونو همونجا پارک کنین و به بقیه زندگی تون برسین، به هویتی خارج از ترید هم نیاز داریم.

درست میگید. ممنونم

الان که داری میگی فکر کنم طبیعیه ! منم نمیگم چیزی به کسی و به حرف کسیم گوش نمیدم در مورد ترید !

مگه چن نفردر روز درباره ترید با شما صحبت میکنن و صحبت درباره سایر مسایل چرا باید روی معامله گری شما تاثیر بزاره با افرادی که مثبت فکر میکنن رابطه برقرار کن……………..

بنظرم درونگرا ها تریدرهای بهتری هستن (این شغل مخصوص اوناست)

به تعداد آدم هایی که از ترید چیزی نمیدونن ازم سوال میپرسن!! این فشار روانی از خود مارکت سخت تره

طبیعتا تاثیر میذاره هم خستگی هایی که ایجاد میکنه برای اون ادم هم زمان زیادی که باید پای مانیتور باشه اتوماتیک یه آدم برون گرا رو هم ممکنه کم کم به سمت درونگرایی بیاره. اتفاقا کار کاملا درستی میکنی و امیدوارم همین کارو ادامه بدی.

دقیقا!! حتما که همین مسیر رو ادامه میدم. :ok_hand:

کاملاً طبیعیه که تریدر شدن آدمو یه‌جورایی درونگرا‌تر کنه، چون بیشتر وقتت رو توی سکوت، با خودت و چارت می‌گذرونی. اینکه نخوای سبک بقیه رو بشنوی هم رایجه، چون ذهنت می‌خواد روی سیستم خودش ثابت بمونه. خیلیا این مرحله رو تجربه می‌کنن.

ولی اگه کامل از آدم‌ها فاصله بگیری، کم‌کم از اجتماع زده می‌شی و همین خودش به مرور روی روانت و عملکردت اثر منفی می‌ذاره. ترید کار طولانی‌مدته و برای دووم آوردن باید به بعد اجتماعی شخصیتت هم برسی، سلامتیت رو نگه داری، بری باشگاه، فعالیت بدنی داشته باشی تا هورمون‌هات سرجاش باشن. ترید بدون تعادل بیرون از چارت خیلی زود آدمو خسته و منزوی می‌کنه.

آره قبول دارم. اما تا وقتی به ثبات صد درصدی نرسیدی نمیتونی به ابعاد دیگه زندگی فکر کنی. اصلا آلرژی دارم یکه بفهمه ترید میکنم!!! :joy: