خیلی سوال قشنگی پرسیدی! ارهههه خیلی عوض شدم و این کاملا قابل شهوده!
صبور شدم، قبل از حرف زدن خیلی فکر میکنم، عدم قطعیت رو کاملا میفهمم و قوی سیاه کمتر برام پیش میاد، تحلیل های بلند مدتم بهتر شده، احساس آزادی عمل دارم همیشه، آستانه تحمل استرسم زیاد شده!
و خصوصیات بدم پیدا کردم: همه چیزو میشمارم، میزان سودم توی ماه روی میزان دست و دلباز بودن یا چیپ بودنم تاثیر میزاره، بی خیال ضرر شدم، دیگه پول اون معنایی که بودو نداره (مثل امتیازه یه گیمه برام! مثل اون حلقه هایی که توی سونیک میگرفتیم.) و میزان درامد آدما برام مهم شده
در این مورد تغییری نداشتم، چون قبل از تریدر شدن هم منزوی بودم و اطرافم خلوت بوده همیشه
در مورد حسادت نمیدونم، ولی انزوا رو زیاد دیدم و شنیدم، یه کارایی مثل ترید به دلایلی باعث انزوا میشه. اول اینکه تریدر غرق کارش میشه، وقتی عاشق چارت بشی، همهی زندگیت چارت میشه، از هر فرصتی استفاده میکنی که ببینی بازار چه خبره دوم اینکه کار و کلن جهانبینی یک تریدر برای اکثر اطرافیان و جامعه شاید قابل درک نیست و این هم باعث ایجاد فاصله میشه. و دلایل متعدد دیگه که از سواد و تجربهی من خارجه. در کل انزوا رو اثر منفی نمیبینم. فکر میکنم به مرور کمتر میشه و بعد از چند سال تعادل برقرار میشه.