معامله گری روی شخصیت و ذهنیت شما چه تاثیری داشته?

پوزیشنهایی که انتظار ریواردهای بالاتری داریم و بازه زمانی طولانی باز هستند

وقتی که بر خلاف انتظار استاپ میخورند

به شدت روی ذهنیت تاثیر منفی میگذاره ولی پوزیشن های کوتاه مدت در صورت خوردن استاپ خیلی قابل تحملتره بار روانی اش

پس بهتره روی سودها کم متمرکز باشیم چون بار روانی کمتری دارند

یعنی توی ترید کیفیت مهم نیست کمیت مهمتره

به جای یک پوزیشن با ریوارد 10 چند تا پوزیشن با ریوارد 1 یا 2 یا 3 بگیریم

اره واقن :joy:
یه دوتا عکس از چارتت بده ببینم چیکاره ای سلطان

از چه نظر ضعیفتر شدید؟

ببخشید از هفتا مانیتور فقط 4 تاش اومد تو اسکرین :rofl: :rofl:

1 لایک کرده

با این دیتاهای اوردر فلو نتیجه ای هم گرفتی تاحالا؟
یا فقط من هرچی تو اوردر فلو و ایسیتی و اسمارت بیشتر فرو میرم بیشتر غرق میشم :joy:

1 لایک کرده

نه خدارو شکر اوایل واقعا قفل میشدم درست میگی .خب طبیعیه دیگه ادم جو میگیرتش فک میکنه عصای موسی داره ولی خب بازار بهم یاد داد چطور میشه ازش مستمر سود گرفت.ولی الان خدارو شکر رسیدیم بع استیبلش :face_with_hand_over_mouth:

1 لایک کرده

منم خنثی شدم . هیچی نمیتونه تاثیر زیادی روم بزاره .

2 لایک کرده

روند پیری رو تسریع کرده

1 لایک کرده

خیلی بالغ ترم کرد، بهم صبر یاد داد

یاد گرفتم با یه سری اتفاقات موقتی مثل استاپ خوردن خودم بالا پایین نشم، یه روز ضرر ده شده نظرم راجب مارکت و کارم عوض نشه.

و این دید زندگی رو برام بهتر کرد.

1 لایک کرده

خیلی سوال قشنگی پرسیدی! ارهههه خیلی عوض شدم و این کاملا قابل شهوده!

صبور شدم، قبل از حرف زدن خیلی فکر میکنم، عدم قطعیت رو کاملا میفهمم و قوی سیاه کمتر برام پیش میاد، تحلیل های بلند مدتم بهتر شده، احساس آزادی عمل دارم همیشه، آستانه تحمل استرسم زیاد شده!

و خصوصیات بدم پیدا کردم: همه چیزو میشمارم، میزان سودم توی ماه روی میزان دست و دلباز بودن یا چیپ بودنم تاثیر میزاره، بی خیال ضرر شدم، دیگه پول اون معنایی که بودو نداره (مثل امتیازه یه گیمه برام! مثل اون حلقه هایی که توی سونیک میگرفتیم.) و میزان درامد آدما برام مهم شده

1 لایک کرده

من یه اکس داشتم خلبان بود، این شبیه کابین پرواز خلبانه :white_check_mark:

در این مورد تغییری نداشتم، چون قبل از تریدر شدن هم منزوی بودم و اطرافم خلوت بوده همیشه :sweat_smile:
در مورد حسادت نمیدونم، ولی انزوا رو زیاد دیدم و شنیدم، یه کارایی مثل ترید به دلایلی باعث انزوا میشه. اول اینکه تریدر غرق کارش میشه، وقتی عاشق چارت بشی، همه‌ی زندگیت چارت میشه، از هر فرصتی استفاده میکنی که ببینی بازار چه خبره :grimacing: دوم اینکه کار و کلن جهان‌بینی یک تریدر برای اکثر اطرافیان و جامعه شاید قابل درک نیست و این هم باعث ایجاد فاصله میشه. و دلایل متعدد دیگه که از سواد و تجربه‌ی من خارجه. در کل انزوا رو اثر منفی نمی‌بینم. فکر می‌کنم به مرور کمتر میشه و بعد از چند سال تعادل برقرار میشه.

1 لایک کرده

بله قطعا ادم را زودتر پیر میکنه چون شغلی هست که از مغزت استفاده میکنی.

کسی هم که زیاد از مغزش استفاده کنه نمیتونه بی خیال باشه پس زودتر پیر میشه.

1 لایک کرده