اگر تجربه ایی دارید در ایام جنگ که بروکر ها از وضعیت ایران سواستفاده میکنند به اشتراک بذارید بقیه هم مطلع بشند.
همشون شک نکن . اگر تریدر سوددهی باشی همشون دنبال راهی برای کلاه برداری ازت هستند
اوتلت هلاکوییروشنیدم اخیرا یسری شکایت داشته
احتیاط کنید
رو چه حساب اینو میگی
اوربکس کار کردم و پشتیبانی خیلی خوبی داشته و اسپرد کمی داشته و هم سایت خیلی عالی داشته و ازش رازی بودم فقط کمیسیون زیادتر از دیگر بروکر هاس اما کاملا معتبر و قابل اعتماد هست
چون بارها در این چند سال حسابم بیخود و بیجهت مسدود شده نه تنها بروکرها بلکه خیلی از سایتهای دیگر. نمی گویم عمومیت دارد ولی این را شک نکن مشتریان سود ده را شناسایی میکنند برخی که با انصاف هستند و البته کاربران کشورهایی که رگوله انها را پیشتیبانی میکند را به abook منتقل ولی همواره دنبال یک بهانه کوچک برای حذف مشتریان در سود دارند. مخصوصا اگر پول زیادی داشته باشند شاید با سودهای کم مشکلی نداشته باشند و بخاطر اینکه کسی حرفهای افرادی مثل من را باور نکند رندوم به این کار اقدام کنند
به دلیل اینکه ما ایران هستیم و نمی توانیم از انها شکایت کنیم سو استفاده میکنند شما قوانین انها را نگاه کن هرگز شفاف نیست مثلا می گویند معاملات مشکوک را مسدود میکنند ولی حد و مرز معاملات مشکوک را مشخص نمی کنند. مثلا برخی میگویند معاملات زیر یک دقیقه ممنوع است خوب به نظرت برایشان کاری دارد که سیستم را طوری طراحی کنند که معاملات زیر یک دقیقه اصلا امکانپذیر نباشد؟ براحتی میتوانند این کار را انجام دهند ولی انها اینکار را نمی کنند که بتوانند با مسدودی حساب کاربر موجودی ان را مصادره کنند
حرفات خیلی ترسناکه. اگه اینطوری باشه که عموما کسی توی ایران نمیتونه ترید کنه. پس همه تریدرای سودده توی ایران یا حذف میشن یا باید برن شهروند یه کشور دیگه بشن. خیلی غیر منطقی به نظر میاد
من توی جنگیه
با وینگو کار کردم خوب بود با نت ملی هم کار میکرد
پشتیبانیش ضعیف بود ولی هم واریز و هم برداشتش خیلی خوب بود خدایی
خودم فعلا از لایت فایننس که قطع شد خیلی سرچ کردم
اومدم xcheif سابقه اش خوبه سرعتشم عالیه
اسپرد پایین تر از لایت
واریز وبرداشت فوری نیست مثل لایت ولی رگوله است به نشبت بقیه ۱۰ سالم سابقه داره
تا ببینیم چی میشه
تکثر تریدهای ایرانی ضرر بده هستند . کثرا وانمود میکنند که سودده هستند نه اینکه سود نکنند ولی معمولا برایند سود و ضرر انها به سمت ضررر متمایل است مثلا ابتدا 3000 دلار ضرر دادند حالا روی خط سود افتادند
بحث سوء استفاده بروکر یه بحث خیلی عمیقه.
یه وقت هست خود بروکر میخواد از موقعیت سوء استفاده کنه
یه وقت دیگه هم هست ناخواسته مثلاً با قطع شدن نت تریدر، بروکر سود میکنه
خلاصه همه چیز به نفع بروکر در جریان است
خداروشکر که شما راضی هستین عکس ۲تا از ترید هاتون بزارین اگر عوامل بروکر نیستین
این معامله ی فست اسکلپ طلای منه
دو هفته پیش داشتم یه حساب ریل 50 دلاری رو فوروارد تست میگرفتم
بدون شک بروکری که داره به ایرانی ها خدمات میده هر لحظه میتونه اسکم کنه
دلیلش اینه که بروکرهای که به ایرانی ها خدمات میدن , اساساً غیرقانونی و بدون نظارت عمل میکنن، پس هیچ تضمینی برای امنیت سرمایه یا خروج پول وجود نداره. اونها میتونن هر لحظه به بهانههای مختلف (مثل تغییر قوانین داخلی، فشارهای بینالمللی یا سودجویی شخصی) سرورها رو خاموش کنن و ناپدید بشن. به عبارت دیگه، فعالیت با چنین بروکری در اصل اعتماد به نهادیست که از پایه، مشروعیت و پشتوانه قانونی نداره.
دادا پس چیکار کنیم
الپاری اصلا وحشتناکه
خیلی به درد نخوره
متاسفانه کاری نمیشه کرد. باهاشون کار کنید اما پول زیاد واریز نکنید
منم سر این موضوع یه تاپیک دارم، جواب بروکر آلپاری جالب بود برام، توصیه می کنم ببینی. خودم قانع نشدم خیلی