نحوه پیگیری تخلفات بروکرها در ایران بروکر

اسپرد و کمیسیون وحشتناک بالایی دارن این بروکرها وحشتناک

این یعنی این بروکر کلاهبرداره رسما داره دزدی میکنه از جیب امثال من

هر کدومشون هم به یه بهانه ای

پروایدر ما با بروکری که مقایسه کردی متفاوته (چون نمیتونه رسما بگه ما دزدیم)

بعد شما باز این بروکر ها رو تبلیغ میکنید

اسم خودتون رو هم گذاشتید مرجع

فکر نمی‌ کنیم شما دنبال گفتگوی منطقی باشید و فکر نمی‌کنم که با نقدوبررسی ها و قسمت نظرات در سایت ما آشنایی داشته باشید.

تبلیغات هم در سایت داریم و این را هم با تگ AD و با آیکن‌های مختلف به اطلاع کاربر می‌رسانیم که این جایگاه تبلیغاتی است. تمام پلتفرم‌های دنیا بر پایه تبلیغات است. تلگرام و اینستاگرام و گوگل و توییتر و یوتیوب و لینکدین و … شما تمام جایگاه های گوگل را می‌توانید با google Ads خریداری کنید. در تلگرام در هر کانالی که بخواهید میتوانید تبلیغات کنید و الان جولانگاه کلاهبرداران شده. اگر در جریان نیستید همان ویکی اف ایکس هم که شما طرفدارش هستید پر از تبلیغات است و فراتر از آن امتیاز و رنک بروکرها هم قابل خرید است.

فعالیت ما در ایران بروکر همیشه شفاف بوده است. بخش کامنت هر بروکری که میخواهید را در ایران بروکر مشاهده کنید. اگر تمایل ندارید از خدمات و وبسایت ما استفاده کنید هیچ اجباری نیست.

مدرک میخوای باشه درست

کامنت اول قسمت نظرات این بروکرهای معتبر با سابقه 20 ساله رو ببین

جواب پیگیری این سایت رو هم برای من بفرست من ببینم لطفا

این سایت ماست فروشه هیچ وقت نمیاد بگه ماست آلپاری ترشه چون داره ازش پول میگیره آی بی این بروکره

اول هم گفتم راه دیگه ای برای درآمد زایی پیدا کنن

تو نمیتونی به بهانه هزینه و مخارج هزاران تریدر رو بدبخت کنی

اصلا سایتت رو پولی کن یا یه راه دیگه ای پیدا کن

مگه میشه 200 تا بروکر رو بررسی کنی هزاران کامنت زیر هرکدوم از این بروکر ها بذارن بعد همشون هم خوب باشن و هیچ مشکلی نداشته باشن

اسم یک بروکر رو توی این سایت به من نشون بده که ایران بروکر گفته باشه ازش فاصله بگیرید

اون هزینه ها نبود خیلی وقت پیش پول ملت رو جمع کرده بود رفته بود . من قبلا در مورد بروکرها یک پست کامل زدم در این موارد توضیح دادم. خودت تاپیک میزنی خودتم راه حل ارایه میدی :rofl:

آفرین هموطن

ویکی اف ایکس تبلیغ میکنه

تراست پایلت هم تبلیغ میکنه

این بروکرهای معتبر که شما تبلیغش میکنید چرا توی همه این سایت های تقریبا معروف به عنوان بروکر متخلف و هشدار برچسب خوردن

چرا به اونا پول نمیدن تبلیغشون کنن

اگه فعالیتتون شفافه چرا نمیذاری اونایی که از این بروکرها ضربه خوردن اینجا حرفشون رو بزنن

بی احترامی که نکردیم. هر کی از هر بروکری تجربه ای داره بذارید به اشتراک بذاره و بحث کنن

دوست عزیز شما چند دقیقه به من دسترسی بد و بیراه گفتم به این آدم کم فهم و بی منطق رو بده و خودت هم آفلاین شو

در قسمت فیلترها گزینه بروکرهای کلاهبردار را بزنید تا مشاهده کنید.

بروکر کلاهبردار با بروکر متخلف متفاوت است. اگر برای ما محرز شود یک بروکر کلاهبردار است به صورت عمومی و رسمی در سایت اعلام می‌کنیم و هیچ همکاری با آن بروکر نخواهیم داشت.

اما هر بروکری ممکن است تخلف کند و اینجا نقش ما پررنگ می‌شود. این تخلف را می‌تواند در سایت ما در قسمت نظرات یا در این کامیونیتی یا در داشبورد کاربری خودش ثبت نماید و ما به عنوان یک رسانه این موضوع را پیگیری می‌کنیم. صدها پیگیری تخلف و آزاد کردن صدها هزار دلار برای یوزرهای مختلف و پیگیری مشکلات کاربران بخشی از فعالیت ما در این سال‌ها بوده است.

تلاش ایران ‌بروکر در تمام این سال‌ها پاسخگو کردن بروکرها و کمک بیشتر به شفافیت مارکت ترید در ایران بوده است. چیزی که قبل از این اساسا در ایران وجود نداشت.

دوست عزیز کجا ما اجازه ندادیم کسی صحبت نکنه؟ عرض شد اگر از شما کلاهبرداری شده یا تخلفی شده با مستندات منتشر کنید تا ما هم بتوانیم آن بروکر را پاسخگو کنیم و برایتان پیگیری نماییم.

وااااای

بی عقل ضربه خوردی مدرکشو بده اینا تبلیغ نکنن، همه کسایی که مثل تو ضربه خوردن فقط تو نظرات هستن و کسی چیزی ارائه نداده

کم فهم

کجا بفرستم براتون

توی داشبورد خودتون در ایران بروکر می‌تونید تیکت ثبت کنید در قسمت گزارش تخلف بروکرها.

همچنین توی صفحه خود بروکر هم میتونید در قسمت نظرات ارسال بفرمایید.

باشه تا فردا شب ارسال میکنم خدمتتون

این همه جا فرستادم شما هم روش

میشه اینجا هم بذاری خواهشا بی صبرانه منتظر مدارک موثقتونم

اینجا اینجوری نیست درجا یه تاپیک بزاری بگی یکیو بد کنی

بعد بگی فلان بروکر خوبه

صرفا خیلیا سعی در راهنمایی یکدیگه دارن و از تجربه شخصیشون میزارن و اطلاعات و اگاهی که واقعا نسبت به فعالیت دارن

یه موجی الکی راه میندازین