بروکر wingo markets داره در پشت پرده عملیات فیشینگ انجام میده

درود احترام خدمت همه .

من این پست رو همینجا پخش میکنم که همه نظرشونو بگن چون مگه مردم الکی پول به دست نمیارن که اینا بندازن تو جیبشون ! و اینو انقد اعلام میکنم که فرار کنند . چون دارند مال مردم رو بالا می کشند با نام بروکر .

دوستان من نمیخواستم اینا رو در معرض دید عموم قرار بدم ولی دیدم ادمای زیادی دارن پولشونو از دست میدن

این حالا صفحه چهار هست تو بقیه صفحات سوپرایز هست

شش صفحه برداشت دارم میدونید یعنی چند بار تلاش ؟

اینجا حتی 15 دلار زدم ببینم اصلا میده !! :rofl: :pinching_hand:

اینجا از اون کیفی که مدیر می گفت نمیشه بهش واریز کنیم و میگفت دیکلاین میشه ! منم 30 دلار زدم ببینم درست میگه !

دیدم دروغ میگه از همون کیف پول وقتی میزنم میاد به کیف اینا !

اینجا 30 دلار رو برداشت زدم نیومد مدیر 5 روز جواب نداد

و من تو ابهام موندم ! برگشتم 15 دلار زدم برداشت زدم نشد !

دوباره یه 7 دلار زدم ببینم ای خدا بلکم من اشتباه می کنم !! بعد برداشت زدم ! دیدم نیومد

به خودم گفتم اقا فیشینگه بکش بیرون اصلا در جای اشتباهی هستی !!!

و

دلی دست به کار شدم این اسناد و تاریخچه مکتوب برداشت من که با پرداخت نشدن یبار برای همیشه قید بروکر وینگو مارکت رو بزنیم . برای کلاینتی HFT هست .

حقه ای که ویندگو مارکت برای کلاینت ها میزنه اینه که

میاد برداشت ها رو بصورت درون سیستمی ثبت میکنه !

و کلاینتی HFT هست زمانی که اعتراض کرد چرا برداشت رو پرداخت نمی کنید میان میگن برای شما برداشتی از سمت شما درون سیستم ثبت نشده و ترنسفر های شما بین کیف هاتون انجام شده .!

و وقتی کلاینتن اعتراض به اینکه برداشت انجام شده و مشکل از سمت بروکر هست

حقه بعد

اول چندین روز پاسخ نمیدهند

با پاسخگو نبودن چند روزه در قبال برداشت کلاینت ها از این حقه برای فروپاشی روانی معامله گر استفاده می کنند

حقه بعد

اگر دیدند شما به هردلیل لیکوئید نمیشین و دچار فروپاشی روانی نمیشید

میان از حقه بعد

برقرار نبودن اینترنت یا محدود بودن واریز به صرافی مورد نظر استفاده می کنند .

بعد دیدند اگر کلاینت بلده

میرن حقه دیگه ای استقاده می کنند مثلا میگن شما زیر ساخت ها رو خراب می کنید

شما به هر دلیل اگر سودده هستین و پول به بروکر وینگو مارکتس واریز کردین نباید انتظار برداشت از سمت بروکر وینگو داشته باشید

این تصویر خلاصه ای از ضرری هست که اگه قبولش نداشتین میتونید شما هم به بروکر وینگو مارکت پول برگشت ناپذیر بدهید و حقه اخر اینه ته ته تهش شما بصورت قانونی خودتون با دست خودتون پول واریز کردین .

من اگه بخوام document حمله های روانیشونم به اشتراک میزارم

بخوام document چندین هفته پاسخ ندادنشونم به اشتراک میزارم

پس به بال پرم نپیچید شما نه تنها عددی نیستین برای فیشینگ بلکه انقدر خدا شما ها رو حقیر ذلیل افریده که حتی بلد نیستین با نون حلال خودتونو سیر کنید میرید دنبال اینکار ها ! .

دوستان همین طور که این دوستمون توضیح دادن از این بروکر‌ بی درپیکر( وینگو مارکت)) خروج بزنید این مدل بروکرا در حقیقت بروکر‌نیستن اسمی بله بروکر هستن اما در باطن یک سیستم‌ طراحی کردند که به کاربران ضرر بزنند

به هر کس که میشناسید اجازه ندید داخل این بروکر‌ احراز هویت کنه

هر ننه قمری با باباش قهر کرده به فکر ایجاد بروکر افتاده

سلام وقت بخیر
کاربر گرامی

در خصوص موارد مطرح‌شده، پس از بررسی کامل حساب کاربری و سوابق فعالیت، نکات زیر جهت شفاف‌سازی اعلام می‌گردد:

نام کاربری و مشخصات ثبت‌شده در پروفایل کاربر مورد بررسی قرار گرفت و مغایرت‌هایی در اطلاعات هویتی ثبت‌شده مشاهده شده است. بر همین اساس، اعتبار برخی ادعاهای مطرح‌شده نیازمند تأیید مجدد از طریق احراز هویت رسمی می‌باشد.

در خصوص ادعای عدم امکان برداشت، بررسی‌ها نشان می‌دهد مواردی که توسط کاربر به‌عنوان برداشت مطرح شده، در واقع انتقال داخلی بین حساب معاملاتی و کیف پول داخلی بوده است و برداشت خارجی از بروکر ثبت نشده است. بنابراین هیچ‌گونه برداشت یا کسر غیرسیستمی از حساب انجام نشده است.

در خصوص حساب IB، مطابق قوانین برنامه همکاری، در صورت عدم فعالیت در بازه زمانی مشخص، پنل IB به‌صورت سیستمی غیرفعال می‌گردد. این موضوع به هیچ عنوان به معنی حذف حساب معاملاتی یا ایجاد محدودیت در برداشت نیست.

ادعاهای مطرح‌شده مبنی بر تهدید یا اعلام الزام به معرفی کلاینت جهت جلوگیری از حذف حساب، فاقد هرگونه مستندات در مکاتبات رسمی بوده و مورد تأیید نمی‌باشد.

تمامی فرآیندهای مالی، شامل انتقال داخلی، برداشت و مدیریت حساب، مطابق با قوانین شفاف پلتفرم و پروتکل‌های امنیتی و انطباقی (Compliance) انجام می‌گیرد.

در صورت تمایل کاربر به ادامه بررسی موضوع، امکان پیگیری از طریق واحد پشتیبانی و ارائه مستندات هویتی معتبر جهت تطبیق حساب فراهم می‌باشد.

با احترام
تیم پشتیبانی وینگو مارکتس

درود و احترام خدمت بازدید کننده گان عزیز

کلا هر کسی که بیاد اینجا جملات وینگو رو با دقت بالا بخونه ، بخوبی متوجه میشه که وینگو مارکت از هیچ حقه ای دریغ نمی کند ! اولا هویت هر کلاینت محفوظ هست و هیچکس و هیچ ارقانی حق فاش کردن اطلاعات کلاینت رو نداره خیلی سادس !!! این موضوع سیستمی وینگو مارکت چه ربطی داره که هویت کلایت چیه و کیه !!! و چه کسیه ؟؟؟ که این جواب رو مطرح کردید ؟؟!

{ نام کاربری و مشخصات ثبت‌شده در پروفایل کاربر مورد بررسی قرار گرفت و مغایرت‌هایی در اطلاعات هویتی ثبت‌شده مشاهده شده است. بر همین اساس، اعتبار برخی ادعاهای مطرح‌شده نیازمند تأیید مجدد از طریق احراز هویت رسمی می‌باشد. } ( بازی روانی )

بنظر اصلا وینگو مارکتس بلد نیست پاسخگو باشد !! یک دلیل دیگر !

{ در صورت عدم فعالیت در بازه زمانی مشخص، پنل IB به‌صورت سیستمی غیرفعال می‌گردد. } :rofl: ( تهدید 1 )

و

{ فاقد هرگونه مستندات در مکاتبات رسمی بوده و مورد تأیید نمی‌باشد. } ( بازی روانی )

.

اینکه میفرمایید برداشتی انجام نشده کاملا معلومه اگه یه فرد بی سواد هم اسکرین شات های بالا رو با دقت بررسی کنه متوجه این موضوع که برداشت ها از بروکر وینگو مارکت صورت گرفته و طبق صحبت ها و پاسخ ساپورت وینگو مارکت کاملا از عملکرد غیر شفاف سیستم وینگو مارکت و پاسخ های ساپورت وینگو مارکتس می بایست خواهد شد )

مثال :

تمامی فرآیندهای مالی، شامل انتقال داخلی، برداشت و مدیریت حساب، مطابق با قوانین شفاف پلتفرم و پروتکل‌های امنیتی و انطباقی (Compliance) انجام می‌گیرد. ( بازی روانی ) { در حالی که اسکرین شات های بالا کاملا اثبات کننده جواب غلط شما می باشد )

و

اینکه می فرمایید

در صورت تمایل کاربر به ادامه بررسی موضوع، امکان پیگیری از طریق واحد پشتیبانی و ارائه مستندات هویتی معتبر جهت تطبیق حساب فراهم می‌باشد. ( بازی روانی ) { چون تمام مدیران به اطلاعات کامل کلاینت ها دسترسی دارند } { اصلا جالبه مردم بدونند اینها میدونند به کی باید پیغام بدهند } مگه شما امروز با کلاینت مورد نظر تماس نگرفتید !؟ چجوری این صحبت ها رو می کنید ؟ فکر نمی کنین صدای ساپورت شما ضبط بشه ؟

و

باعث تعجب هست با وجود صحبت با کلاینت مورد نظرتون و دریافت مستندات هویتی از کلایت مورد نظر در زمان مقرر ، طبق اصول خودتون در زمانی که پولشو خوردین تایید هویتی شده !!

الان مشکلتون از مطرح کردن هویت چیه !!؟

اسکرین شات های بالا ؟

یا جواب سربالای ساپورت شما ؟

در ادامه به پررویی که به خرج میدید باید خندید :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: و حتی قابل کف زدنه :clap: :clap: که بلد نیستید دروغ زیبا تر بگید . و امیدوارم کمی متوجه صحبت های خودتون باشید !! از تهدید هویت کلاینت گرفته ! تاااااا غیر !! دست بردارید } شما هیچی نیستید ! اینو باید باور کنید !! هیچی ! وبا پاسخی که دادید : جواب سادس : شما عملیات فیشینگ انجام می دهید !!

حواستون باشه جلوی کدوم ملت دارید قد علم می کنید برای فعالیت !!!

دوباره بصورت کتبی از شما می خوام پول مردم رو برگردونید و مزاحم اوقات خصوصی ملت نشید . امیدوارم متوجه جملات باشید .

.

کلا سمت این بروکر سمی نرید.

کسی سمت این بروکر‌ نره یک سری کانال های تلگرامی هستن دارن تبلیغ وینگو مارکت می‌کنن آن هم یک دلیل بیشتر نداره کانال های تلگرامی یا روبیکایی اعضای زیادی در کانالشون دارن و میان با این بورکر قرار داد می‌بندند به ازای هر نفری که صاحب کانال بتونه کسیو عضو این بروکر با لینک زیر مجموعه گیری خودش بکنه یک کمیسیون به صاحب کانال میرسه حالا فکرش کنید یک کانال مثلا ۱۰۰۰ نفر عضو داره ۳۰۰ نفر میان با لینک طرف ثبت نام می‌کنن و اینطوری بورکر هم به صاحب اون کانال کمیسیون میده و اینطوری بروکر های مزخرفی مثل وینگو کاربران بیشتری جذب می‌کنند