در حال حاظر بروکر هایی که معرفی میشن خیلی ها یا کلاهبرداری هستن یا ساخته شدن برای اینکه پولتو از دست بدی خیلی ها که اصلا قوانین درست حسابی ندارن
۱. چند مورد را نام ببرید . (بدون نمره)
بروکر خوب هم خیلی ها هستن الان ک فعالیت میکنن
الان لایت فایننس با نت ملی کار نمیکرد جدیدا داره میاد روی نت ملی این نشونه ی خوبیه
اپوفایننس فعلا خبری ازش نیست و من دارم ازش ناامید میشم
وینگو خوبه، واریز برداشت ریالی اضافه کرده و با نت ملی کار میکنه
اوتت هم سرعت متاتریدرش خیلی پایینه ، کلاهبردار نیستن ولی خوب به کار ما تریدرا هم نمیاد
من شخصا اعتماد صد به هیچ بروکری نمیکنم
البته باید این رو هم در نظر بگیریم ک شرایط استیبل هم نیست
بروکر خوب هم زیاد داریم فقط باید مدتی باهاشون با مبالغ کم ترید کرد تا اعتماد شکل بگیره
این حرف راجب همه بروکرا صدق نمیکنه
امان از لایت فایننس
در کمترین حالت کندلها در متا5 1.5 دقیقه و در بیشترین حالت 20 دقیقه از بازار عقب می افتن
اومده روی نت فعلی ما ( که معلوم نیست چیه ) اما اگر نمیومد یا بعد از رفع نواقص میومد بهتر بود
مشکل اصلی خیلی از تریدرها این نیست که بروکر کلاهبردار بوده، بلکه خودشون بدون آموزش، بدون مدیریت سرمایه و با لوریج ۱:۵۰۰ وارد شدن و همه چیز رو از دست دادن. بعدش به جای قبول اشتباه خودشون، میگن همه بروکرها دزدن
بیایید قضاوت منصفانهتر کنیم: همیشه هم بروکر مقصر نیست، گاهی ضعف دانش و انتظارات غیرواقعی خودمون باعث ضرر میشه. فقط نریم تو دام اونایی که لوریج ۱:۱۰۰۰ و سود ثابت ماهانه میدن…»
عزیز احتمالا منظور دوستمان این است که بروکر سود را ندهد و به دلایل مختلف بعد از سود بزرگ از پرداخت خودداری و یا حساب را مسدود کند این مسئله بارها اتفاق افتاده برای کاربران ایرانی . تعجب میکنم شما چطور تا حالا برخورد نکردید
سواد ترید
خوندن ریز ب ریز قوانین ک از ما ایرانیها تقریبا بعیده
چک این بروکر ها چه رگوله هاشون و چه توی سایتهای معتبر بین المللی مث تراست پایلوت
کارکردن با سرمایه های کم توی شروع کار با بروکر
ازونکار اییه ک ماها ■■■■■■■
و فقط ب همین حرفایی ک دور هم تو گروههایی ک نصفش معلوم نیست تبلیغه یا ضد تبلیغ
اکتفا میکنیم
بعدشم یکی میزنیم تو سر خودمون یکی تو سر بقیه
اگر بخوایم ب این خرفا دا بدیم همه بروکرها ک ب ایرانی ها خدمات میدن
کلاهبردارن
حتما باید بروکرای معتبر و رگوله دار انتخاب بشه تا مشکلی نباشه
منم تا حالا همچین مشکلی نداشتم
حدودا 7 سالی میشه وارد دنیای ترید شدم بویژه فارکس حقیقتا با بروکر های آلپاری و بیشتر با لایت فایننس فقط کار کردم جز این دوتا با هیچ بروکر دیگه ای کار نکردم هیچوقت هم مشکلی نداشتن واقعا چه واریز چه برداشت یه اختلاف اسپرد هایی هست یا شروع مارکت در اول هفته سشن استرالیا گاها ممکنه قیمتا متفاوت باشن یا با گپ زیاد مارکت باز بشه در کل هیچوقت به مشکل نخوردم
اپو که سرور نت ملی داد(توضیحاتش تو ایرانبروکر هست)
البته نمیدونم چقدر بروکر قابل اعتمادیه تا این لحظه من فقط برای دمو استفاده کردم
خیلی مورد اعتماد بود
الان گویا میخواد پراپش رو جمع کنه و توی کامیونیتی دیدم برداشت هاش هم به مشکل خورده
من باهاش ترید کردم اولا خوب بود
الان ولی یکم مرددم براش میترسم در استانه جمع کردنش باشه
مبلغ بالا کار کردید چون معمولا بروکرها در مبالغ بالا و سودهای بالا کلاه برداری میکنند
نه حداکثر واریزی 300 دلار بود