یکی نجاتم بده 🙏🏼 (نگرانی تریدرها از آینده پراپ‌ها)

این قطعی اینترنت واقعاً داره منو دلسرد می‌کنه ازینکه دیگه شرکت های پراپ مثل قدیم اکانت رو فعال نکنن.
این موضوع همیشه تو ذهنم هست و عذابم داره میده جدی جدی با این قیمت دلار نمیتونم پراپ جدید بگیرم.
من تازه پاس کرده بودمممم.
نجاتم بدین از این افکار.

5 لایک کرده

من هیچوقت پراپ کار نکردم. شاید چون عادت کردی به پراپ فکر میکنی بدون پراپ نمیشه زندگی کرد.

کلا از اول نرفتم سراغش و عادت نکردم بهش.

2 لایک کرده

ما برعکس شما اعتیادمون بروکره

هیچ وقت پراپها رو درک نکردم

1 لایک کرده

اگر سرمایه ۱۰۰ دلار حداقل داری با حجم 0.01 روزی دوتا سه تا پوزیشن حداکثر بزن توی بروکر معتبر مثل ترندو یا ایپلنت یا هرچی چالش واسه خودت بزار مثلا تا وقتی که نت بیاد استراتژیم تقویت میدم و روانشاسیم قوی میکنم همزمان این حساب رو گسترش میدم.

اگر سرمایه نداری توی بروکر هایی که حساب دمو خوبی فراهم میکنن سرعت کندل و چارت خوبی دارن شروع کن توی لایو مارکت پلنتو تقویت کن.

خیلی واریز نکن توی بروکر همون 100دلار کافیه برا سرگرمی با حجم کم و استاپ کوچیک 1/2دلار

3 لایک کرده

از کدوم شرکت پراپ داری ؟

سلام و احترام،

والا چیزی نیست که بشه بگم و واقعا تسکین دهنده باشه برای این اوضاعی که الان داخلشیم. صرفا میتونم بگم بری پراپ هایی که طرح رایگان دارن رو استفاده کنی که حداقل سرگرم باشی و تمرین کنی.
قطع نت واقعا دیگه از حد گذشته و کاریش نمیشه کرد

1 لایک کرده

سلام مهدی در مرحله اول اینو بدون که تنها نیستی اکثرمون تو همین شرایطیم.حالت عادی کار کردن تو بازار مالی فشار روانی داره چه برسه به اینکه تو این شرایط بد هم هستیم. تو مرحله دوم ذهنتو درگیر مسائلی نکن که تو کنترلت نیس در عوض بگرد ببین چه راه حلهای دیگه ای هست که بتونی با کمی ریسک کردن منطقی انجام بدی مثلا استراتژیت رو بازبینی کن برای اینکه با 100 دلار یا حتی کمتر 50 دلار روی این بروکرایی که الان وصل میشه کار کنی اینجوری فشار ذهنیتو جهت دادی روی چیزی که تو کنترل خودته نه نشخوار وضعیت افتضاح که تو کنترلت نیست.الان وقته اینه بشینی رو استراتژیت و روانشناسی تریدت کار کنی در واقع تبر ات رو تیز کنی

2 لایک کرده

همچی اوکی میشه رفیق نگران نباش ماهم منتظریم

2 لایک کرده

4 لایک کرده

خودمم عین خودت داداش

این نیز بگذرد…

1 لایک کرده

واقعا فکر میکنی با ۱۰۰ دلار میشه مدیریت سرمایه کرد؟

بعد چند درصد سود کنه که بتونه گذران زندگی کنه؟

4 لایک کرده

بله واقعا میدونم با 100دلار هم میشه مدیریت سرمایه کرد.

پوزیشن روی طلا نزن‌.

روی پوند و یورو و ین بزن با حجم ثابت 0.01 لات.

دلیل اینکه گفتم 100دلار اینه که نمیشه خیلی ریسک کرد در زمان حال هم شرایط نا مساعده هم ریسک تیغ زدن بروکرا هست.

2 لایک کرده

درصد سودش مهم نیست

پایداری و دور نشدن از مارکت و تحلیل هدف از این چالشه.

اینکه زده نشی توی این شرایط مغزتو درگیر کنی

1 لایک کرده

من ده ساله ترید میکنم اصلا نمی دانم پراپ چیست

2 لایک کرده

100 دلار برای یورو دلار خوبه ولی خوب گذران زندگی را بعید میدانم بشود با 100 دلار انجام داد حتی رانندگی در اسنپ هم یک سرمایه ماشین حداقل 200 میلیونی میخواهد

2 لایک کرده

نگران نباش راه درآمدی برا تریدر سودده زیاده جذب سرمایه گذار حقیقی و حقوقی، حساب پم بروکر و اسپانسری و…

1 لایک کرده

برو ۵۰ دلار اوکی کن زیادم نه توی ترندو فقط جفت ارز

توی ایکس چف بری حساب سنتی اوکی کن فقط طلا

درست کار کن هم خرج روزانت در میاد هم میتونی رشد بدی همونو

بعد پراپ برگشت میتونی یخوردشو اوکی کنی برای پراپ از طرفیم کار میکنی دستت میاد و پراپ رو راحت پاس میکنی

1 لایک کرده

هیچ چیزی بهتر نخواهد شد حداقل تا چند سال آینده و همه چیز بدتر هم خواهد شد، الکی به خودتون دروغ نگید و روحیه بیخودی ندین، به فکر چاره باشین حالا کار کردن با بروکرها و پراپ‌هایی که با نت ملی فعالن یا کار کردن با ش.ک.ن های آیپی ثابت و ..

1 لایک کرده

سادس! سراغ پراپ نرو

1 لایک کرده

خلاصه و مفید…….

1 لایک کرده