متصل شدن متاتریدر مای پراپ

متاتریدر باید نصب کنی

1 لایک کرده

دوستان سلام مای پراپ به نظرم بعد سرمایه گذار برتر بهترین پراپ توی ایرانه و ترید یکسری قوانینی داره که باید تموم اونها را رعایت کنید یعنی اگر حتی یکی هم رعایت نکنید حسابتون از دست میره و هر پراپ برای خودش قوانینی داره که شما مجبور به رعایت اون هستید دوستانی هم که میگن مشکل داره این شرکت لازم نیست پراپ بگیرن من مدارک و تجربه ی چند ساله ام ثابت کرده این پراپ هم قابل قبوله

1 لایک کرده

پنجره پرو.کسی سرور اجازه نمیده متاتریدر نصب بشه…قبلا این مشکلا به وجود میومد یه سرچ تو یوتوب کارو را مبنداخت…الان کوچیکتربن چیزا راهکار واسش نیست

1 لایک کرده

مشکل بنده هم همین هست.
شما اگه از قبل لاگین نکرده باشین نمیتونین بدون نت بین المللی متصل بشین بعد بتونین سرور نت ملی از متاتریدر انتخاب کنین، مشکل بنده با آلپاری هم همینه.

2 لایک کرده

سلام چالش رایگان هم هنوز داره ؟

1 لایک کرده

اره مال منم لود نمیکنه

1 لایک کرده

اصلا معلوم نیست کامنت برندینگ میکنی

2 لایک کرده

متاسفانه منم چندین روزه منتظرم اکانت مرحله دومم رو بدن. سرور ملی متاتریدر وصل میشه ولی سرعتش بسیار بسیار پایینه و خیلی وقتا هم قطع هست.

بزرگوار مشکلی نیست شما هم اگه الان بخرین میتونین وصل بشین من 3 فروردین تازه ازشون حساب خریدم با روشی که گفتند وصل میشه

بله داره

ولی باید زنگ بزنید پشتیبانی اطلاعات تکمیلی را ازش بپرسین

سلام دوستان اکانت رضا نقشینه که این همه داره تبلیغ میکنه یه اکانت کامنت برندینگ هست.آخرین بررسی مای پراپ برای کانال ویکی پراپ توی اسفند ماه بود که رسما اعلام به اسکم بودن زمان پرداخت سود کردن.این اقا یجوری میگه قانون رعایت نکردن و من چندین ساله تجربه همکاری دارم انگار مای پراپ سابقه یه دهه فعالیت داره و ما هم تازه از سر کوچه اومدیم میخوایم تریدر شیم و توانایی درک قوانین رو نداریم.راه دور نرید اصلا بخش کامنت های این پراپ رو توی همین ایران بروکر بخونید هم کافیه.

3 لایک کرده

سلام من نه هزینه ای دریافت کردم برای معرفی این پراپ نه هیچی

بنده خودم ۱ ماه متصل نبودم به متاتریدر

و دوست داشتم تجربه خودم و تیم تریدم که چند ساله داریم کار میکنیم به دیگر دوستان انتقال بدم.

دیگه دوستان هر جور صلاح میدونن من نه کدIBقرار دادم نه هیچی

شما هم منتظر بمون تا نت ها وصل بشه و برو تو هر بروکر و پراپی کار کن

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر ببینید دوستان مای پراپ متاسفانه اینماد ک برای اعتبار و اعتماد سایت هاست رو نداره و شک بر انگیزه دوستانی ک خریدن و تونستن برداشت کنند خبر بدن و عکس از برداشت شون بزارن خیلی خوب میشه

فعلا در رابین سود میشه با حساب چالشی رایگان ترید زد ک از بازار دور نباشیم اگ کمی اعتماد بيشتر ایجاد بشه یکبار خرید چالش بد نیست

https://www.robinsood.com/addreferral/PJ8FU3ZG

اینم لینک سایت رابین سود برای خرید چالش رايگان

1 لایک کرده