اتصال پایدار متاتریدر با نت ملی (آموزش ویدیویی نصب و اتصال ) + اکانت تست رایگان سرور برای کاربران ایران بروکر ( حساب رسمی پشتیبانی پراپکو )

سلام به تریدرهای عزیز ایران بروکر؛

همه ما می‌دانیم قطعی متاتریدر در لحظات حساس بازار چه ضررهایی به همراه دارد. تیم فنی پراپکو برای پایان دادن به این دغدغه، زیرساخت جدیدی را آماده کرده است که امکان اتصال مستقیم و پایدار به متاتریدر را از طریق اینترنت داخلی (بدون نیاز به هیچ ابزار جانبی) فراهم می‌کند.

در این تاپیک، آموزش ویدئویی راه‌اندازی را قرار داده‌ایم و یک اکانت تست اختصاصی نیز برای شما ساخته‌ایم تا کیفیت و سرعت پینگ ما را شخصاً بررسی کنید.
:television: آموزش ویدئویی (چطور متصل شویم؟) در این ویدئو، به صورت گام‌به‌گام نحوه تنظیمات متاتریدر برای شناسایی سرورهای اختصاصی ما روی شبکه داخلی را آموزش داده‌ایم:

2 لایک کرده

تست کیفیت (فقط برای اعضای ایران بروکر) ما به جای شعار، از شما دعوت می‌کنیم کیفیت اتصال ما را تست کنید. برای تمام کاربران این تاپیک، یک اکانت تست اختصاصی با مشخصات زیر در نظر گرفته‌ایم تا پینگ و سرعت اجرای پوزیشن‌ها را شخصاً بررسی کنید:

login: 260000
pass: Iran_Broker1@
server: 94.232.168.105
balance: 26,000,000

اگر در زمان نصب با چالشی روبرو شدید یا در مورد نحوه عملکرد این سیستم سؤالی دارید، همین‌جا در نظرات بپرسید. تیم پشتیبانی فنی پراپکو در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما خواهد بود.

با آرزوی تریدهای پرسود و بدون قطعی، تیم پشتیبانی رسمی پراپکو

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر

لطفاً در مورد انتقادهایی که کاربران در ایران بروکر در قسمت پراپ پراپکو گذاشتند توضیح منطقی بدید که زمان تایید این فرایند اتصال، با اطمینان چالش خریداری کنیم

سپاس از تلاشتون

روز اول مسابقه سرعت سرورها افتضاح بود !

ولی یکی دو روزه واقعا سروراتون خوب شده و همون لحظه معامله باز میشه و تیپی و استاپ و هم همون لحظه کار میکنه

میدونم که تو این شرایط بالا آوردن متاتریدر کار آسونی نبوده !

سپاس از شما :rose:

1 لایک کرده

اسپرد داوجونز رو 8
اسپرد نزدک رو 10
اسپرد S&P 500 رو رو 8.4
اسپرد دکس رو 4.5
میشه بگین با این نحو اسپرد چجوری قرار بچه های که رو شاخص ترید میکنن. با شرکت شما همکاری داشته باشن؟
این اصلا ربطی هم به شرایط جنگ نداره چون دیگه بیشتر بروکر هایی که به بچه های ایرانی خدمات میدادن برگشتن و میشه رفت دید از لایت فاینسس تا الپاری ، حتی بروکر های تازه تاسیس مثل ویگو. ای پلنت و گرین اپ
.
من واقعا دوست داشتم با شرکت پراپ شما کار کنم اما نمیشه. نمیتونم با این اسپردها کار کنم خیلی فضاییه
انگار که حساب استاندارد با اسپرد بالا دارین تحویل میدین و حداقل برای افرادی که شاخص هارو کار میکنن عملا نمیتونن با شما کار کنن
امیدوارم راه حلی پیدا کنین چون حیف!!!

1 لایک کرده

اسپرد شاخص ها خیلی زیاده!

من مسابقه را شرکت کردم میخواستم حساب هم بخرم ولی اسپرد داوجونز 800، نزدک 1040 پوینت، نمیشه کار کرد اینجوری

1 لایک کرده

مشکل در دانلود متاتریدر دارم