اتصال به مای پراپ با اینترنت ملی؛ راهنمای mt5 و گلایه‌ها از تأخیرها

:white_check_mark: آموزش کامل ورود به متاتریدر ۵ (MT5) با آدرس اختصاصی

(برای کاربران مای پراپ در ایران)

برای دسترسی مطمئن به سرورهای متاتریدر مای پراپ در شرایط اختلال اینترنت، می‌توانید مستقیماً با آدرس meta.myprop.trade به حساب معاملاتی خود متصل شوید.

مرحله ۱: اجرای برنامه MetaTrader ۵

ابتدا نرم‌افزار MetaTrader ۵ (MT5) را روی سیستم خود باز کنید.

مرحله ۲: باز کردن صفحه ورود

از منوی بالا روی File کلیک کنید.

گزینه Login to Trade Account را انتخاب کنید.

یا از صفحه کلید، کلیدهای ترکیبی Ctrl + L را فشار دهید.

مرحله ۳: وارد کردن اطلاعات حساب

در پنجره‌ای که باز می‌شود، اطلاعات زیر را دقیق وارد کنید:

Login → شماره حساب معاملاتی شما (شماره حساب)

Password → رمز عبور حساب (رمز عبور)

Server → آدرس سرور:

meta.myprop.trade

سپس روی دکمه Login کلیک کنید.

اگر اطلاعات را صحیح وارد کرده باشید، متاتریدر به حساب شما متصل می‌شود و در پایین سمت راست صفحه، نوشته Connection: xx kb (با رنگ سبز) ظاهر می‌شود.

مرحله ۴: اتصال به حساب

نکات مهم برای اتصال موفق

حتماً سرور را به صورت meta.myprop.trade وارد کنید.

اگر اتصال برقرار نشد:

۱. اینترنت خود را قطع و وصل کنید.

۲. آدرس meta.myprop.trade را دوباره چک کنید .

۳. یک بار متاتریدر را کامل ببندید و دوباره باز کنید.

در صورت ادامه مشکل، بررسی کنید که آیا محدودیت خاصی از سمت ارائه‌دهنده اینترنت شما وجود دارد یا خیر.

نکته : این اتصال برای کاربران ویندوز قابل استفاده است.

4 لایک کرده

مای پراپ کلاه برداره ۱۰روزه خریدکردم هنوز خبری ازاطلاعات چالش نیست ودارندخیلی محترمانه دزدی میکننددزدی ازهموطنت اونم توهمچین شرایطی دیگه نجس تروپست تروبدذات تر ازاینا مگه داریم آخه

2 لایک کرده

بیشتر نظرم رو اینه که آیا یک پراپ تونسته رو نت ملی متا تریدر 5 رو راه اندازی کنه؟

صرف اینکه مای پراپ معتبر هست یا نه بحث دیگری است که ذاتا من خودم فقط به سرمایه گذار برتر اعتماد دارم در برهه کنونی، اما چرا واقعا اقدامی برای راه اندازی خدمات رو متا5 در بستر نت ملی نمیکنند کلافه ام کرده

2 لایک کرده

زنگ زدی؟ یکی گفته بود تعطیلی نوروز بودن. زنگ بزن ببین چی میشه. اپدیت بده اینجا لطفا.

1 لایک کرده

سلام آره 100 بارتماس داشتم کاملا محترمانه جواب میدن ولی هیچ اطلاعاتی از چالش نبود آخرین دفعه هم گفتم اگه محترمانه جواب دادن دلیل بردرست بودن این کار هست خب شما پولتو بده به من وهرروز زنگ بزن بگو پول من چی شد ببن من چقدر محترمانه رفتار خواهم کرد به هر حال دیشب بالاخره بعد بیشترازیک هفته اطلاعات چالش روفرستادند ولی الان یکشنبه وبازار تعطیله پس هنوز شروع نکردم بببینم چی به چیه اگه به ثمر رسید همین جا نتیجه رو میزارم

5 لایک کرده

ممنونم از ایحکه جواب دادی

1 لایک کرده

اگر متا5 با اینترنت ملی در مای پراپ کانکت شد و قطع و وصلی نداشت ممنون میشم اطلاع دهید

1 لایک کرده

با ترید در نت ملی فقط خودتون رو در معرض ضرر قرار میدین

سازوکار نت ملی،با سازوکار بازار فارکس هیچ ارتباطی ندارن

نترس حسابت میده

منم فکر کردم کلاهبردان ولی نه اینقدر همه اومدن سمتش که مشتری هاش زیاد شده یکم طول میکشه حسابت بده وقتی هم بده وصل میشه نترس

از من شده نگران نباشید با همین روش

2 لایک کرده

منم چندین روزه منتظرم اکانت مرحله دومم رو بدن ولی متاسفانه میگن تعطیلات بوده و سرمون شلوغه و اینا. متاسفانه سرور ملی متاتریدر وصل میشه ولی سرعتش بسیار بسیار پایینه و خیلی وقتا هم قطع هست.

1 لایک کرده

برای همین بوده که امکان تست نذاشتن این نشونه بدی هست برای یه پراپ

من رابین سود پلن دو زاریش رو دارم میزنم برای امتحان ۳۰ ثانیه گرافیک کندلاش عقبتره از فراز و امکان سئیو سود نداره و حد سود و حد ضرر میشه گذاشت ولی در چارت خطوطشون دیده نمیشه

سلام جسارتا از شما یک سوال دارم تریدری که اکثرا سربه‌سر هست یعنی نه سرمایه رشد می‌کنه نه ضرر و همیشه لب مرز هستش نشانه چی هست

ببخشید از من سوال کردید، پاسخ رو کلیک کنید و مرقوم بفرمایید تا طرف خطابتون مشخص بشه

بله از شما سوال کردم

اینجا تایپیک دیگه ای هست من در تایپیک روانشناسی که باز کردم به سوالتون جواب میدم بعدا خواستید بیایید بخونید