ممنون از به اشتراک گذاریتون.
روتین روانشاسی خیلی کاربردی که میتونید شما و همه دوستان از اون استفاده کنن:
۱- تا یک و نیم ساعت قبل از معامله دیگه توی شبکه های اجتماعی نباشید تنش هیجان و استرس رو قطع کنید
۲-اگر امکانش رو داشتید ۱۰ دقیقه پیاده روی در فضای آزاد داشته باشید اگر که امکانش نبود هیچ
۳- نیم ساعت مونده به معامله پشت میزتون بشنید.
۴- ژورنالتون رو بردارید و این سوالات و جوابش رو بنویسید:
الف- حال کلی من امروز چطوره؟
ب- آیا از سود یا ضرر دیروز اثر احساسی در من هست؟ (نباید باشه)
پ-سطح انرژی من از ۱۰ چنده؟ (کمتر از ۸ نباید باشی)
ج-آیا ذهنم شفافه یا مضطرب؟
چ-آیا آرامم یا مضطرب؟
د-آیا امروز معامله گری که باید باشم، هستم؟
بعد از نوشتن جواب این سوالها نوبت به کالیبره کردن ذهنتون میرسه، که مراحلش اینه:
۱- دو دقیقه تنفس آرام و عمیق برای پایین اومدن سطح کورتیزول خون
۲-یک دقیقه تصویرسازی ذهنی و تصور اجرای بی نقص معامله، ووردهای تمیز،صبر، انضباط، احترام به قوانینت و پذیرفتن نتایج بدون احساستی شدن چه سود چه ضرر
۳-یک دقیقه تمرین تعهد و گفتن یک جمله برای اون روز معاملاتی مثال: من روی اجرای درست استراتژیم متمرکز میشم نه سود و ضرر
۴-قبل از هر تحلیلی در چارت استراتژی خودتون رو با این که فوت آب هستید مرور کنید از لحاظ روانی مهم هست.
۵- با باز کردن چارت اول دنبال معامله نگردید یه اسکن خنثی در مورد نقدینگی، مناطق کارآمد و ناکارآمدؤ عدم تادل و ساختار کلیدی بازار انجام بدید.
۶-هدف امروزتون رو بنویسید و اگر احساساتی مانع اون هستند اونها رو نامگذار ی کنید و بنویسید.
۷- بنویسید که دیروز در معامله تون چی دیدید؟ چرا موفق شدید؟ یا چرا شکست خوردید؟
۸-فعال سازی فیزیکی: درست قبل از شروع بازه ی زمانی معاملاتتون صاف بایستید شونه هاتون رو به عقب بدید یه نفس عمیق و کنترل شده بکشید و یک حالت آرام و صبورانه اتخاذ کنید.
۹- به خودتون بگید: من فقط برای اجرای دقیق استراتژیم اینجا هستم نه تعقیب سود و ضرر.
این بخشی از روتین معاملاتی هر روز من هست. امیدوارم برای شما مفید باشه
۹-بعد از تموم شدن معامله در ژورنالتون حتما این رو هم بنویسید که اگر فقط یه چیز امروز از بازار یاد گرفته باشم اون چیه؟