اشتباه بنیادی تریدر های اماتور

اکثر تریدرها یک اشتباه بنیادی دارند.

آن‌ها فکر می‌کنند اگر تمام تأییدیه‌ها را داشته باشند، نتیجه باید مشخص باشد.
نقدینگی جمع شده.
ساختار شکسته شده.
FVG شکل گرفته.
Order Flow هم جذب حجم را نشان می‌دهد.
پس بازار باید بالا برود… درست است؟
نه.
مشکل دقیقاً از همین کلمه شروع می‌شود: «باید».
بازارهای مالی بر اساس قطعیت حرکت نمی‌کنند؛
بازارها بر اساس احتمالات حرکت می‌کنند.
اقتصاد با داده‌های واقعی اندازه‌گیری می‌شود.
GDP، تورم، نرخ بهره این‌ها اعداد واقعی هستند.
اما بازار این داده‌ها را ترید نمی‌کند.
بازار انتظارات نسبت به آینده این داده‌ها را ترید می‌کند.
قبل از انتشار هر خبر، هزاران بانک، صندوق سرمایه‌گذاری و الگوریتم در حال قیمت‌گذاری سناریوهای مختلف هستند. هر سناریو احتمال خودش را دارد.
به همین دلیل است که گاهی یک خبر مثبت باعث ریزش بازار می‌شود و یک خبر منفی باعث رشد.
چون بازار از قبل بخشی از آن سناریو را قیمت‌گذاری کرده است.
حتی اگر اخبار را هم کنار بگذاریم، ساختار خود بازار ذاتاً احتمالاتی است.
قیمت نتیجه‌ی برخورد میلیون‌ها تصمیم مستقل است.بانک‌ها، صندوق‌ها، الگوریتم‌ها، بازارسازها و تریدرهای خرد همگی در حال ارسال سفارش هستند. هرکدام با مدل تحلیلی متفاوت و اهداف متفاوت.
نتیجه‌ی این برخورد عظیم از سفارش‌ها همان چیزی است که ما به آن حرکت قیمت می‌گوییم.
حتی در سطح Order Flow هم قطعیتی وجود ندارد.
ما ممکن است جذب حجم ببینیم.ممکن است Iceberg تشخیص دهیم.ممکن است عدم تعادل در بازار دیده شود.
اما هنوز نمی‌دانیم در لحظه‌ی بعد چه حجمی از سفارش‌های جدید وارد بازار خواهد شد.
به همین دلیل حتی بهترین ستاپ‌ها هم قطعیت ندارند.
تریدر حرفه‌ای به دنبال قطعیت نیست.
او به دنبال یک چیز ساده‌تر است:
برتری آماری.
تریدر آماتور می‌گوید:بازار باید بالا برود.اما تریدر حرفه‌ای می‌گوید:در این شرایط، احتمال حرکت صعودی بیشتر است.
و همین تفاوت کوچک،
مرز بین قمار و ترید حرفه‌ای است.

درک همین مفهوم ساده تریدر رو چند سال جلو میندازه…:clap:

آخ خدا خیرت بدهههه توضیح کامل دادی!:white_check_mark:

یارو اومده تاپیک زده!!! میگه توی مارکت قطعیت هست… خو توی کدوم حرکت جمعی قطعیت وجود داشته این دومیش باشه! فقط نشانه های مرتبط وجود داره و احتمال.

ممنون از نظرت دوست عزیزم قطعا همینطوره :folded_hands:

خواهش میکنم دوست عزیزم.بله کاملا درست میفرمایید.دوستانی که از قطعیت صحبت میکنن دارن دو پارامتر دیتا ها و انتظار قیمتی رو با هم اشتباه میکنن.و این باعث میشه توی بک تست ها به این نتیجه برسن بازار میتونه قطعیت داشته باشه !!! اما من به عنوان فردی که سال ها چارت رو با اطلاعات لول 2 و 3 دیدیم و پایه های اصلی سیستم معالاتیم بر اساس اعداد و حجم هاست. به این نتیجه رسیدم که داده ها کاملا منتطقی و قطعی و کارشناسی شده هستن .این قطعیته تو بازار و هیچ گونه نقضی هم وجود نداره . اما زمانی که افراد نسبت به برداشت های شخصیشون از داده ها شروع به ترید میکنن اینجاست که احتمال شکل میگره و باید بهش وزن داد.

برای من همیشه بازار قطعیت داره با قطعیت خلاف جهت انتخاب من حرکت میکنه🤭

:rofl: :folded_hands: :folded_hands::rofl: :folded_hands: :folded_hands::rofl: :folded_hands: :folded_hands::rofl: :folded_hands: :folded_hands:

:collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision:

ممنون از شما موضوع خوبی برای خواندن و درک کردن بود برای تریدرهای تازه کار

خب امتحان کن ازین به بعد کلا برعکس ترید کن .شاید جواب داد.

خواهش میکنم دوست عزیزم خوشحالم که تونستم مطالب به صورت مفید بهتون انتقال بدم .خوشحال میشم اگر نظری یا مطلبی مد نظرتون هستن بفرمایید تا توی تاپیک ها بعدی در موردش صحبت کنم :folded_hands: