سه ساله دارم تلاش میکنم نمیتونم به جایی برسم
تو این شرایط بی اینترنتی به نظرتون دوره آموزشی کدوم خوبه کدوم مدرس ؟
شما فکر کنید من هیچ بلد نیستم
سه ساله دارم تلاش میکنم نمیتونم به جایی برسم
تو این شرایط بی اینترنتی به نظرتون دوره آموزشی کدوم خوبه کدوم مدرس ؟
شما فکر کنید من هیچ بلد نیستم
اول دوره ی جامع استاد پورصمدی رو ببین ؛ بعد برو سراغ استراتژی هاش !
به نظر من ببین اول که ایراد اصلیت از چی هست؟ آیا استراتژیت ایراد داره؟ ایا مدیریت سرمایه ت ایراد داره؟ یا رواانشناسی تریدت مشکل داره؟
بدون دونستن این که کدوم یک از اینها مشکلت هست شاید اصلاح مسیرت طولانی بشه
قطعا مدیریت سرمایه و روانشناسی مشکل داره! همون مشکلی که همه ما داشتیم و داریم. وقتی میگن با سکه انداختن هم میشه سودده بود(که البته به هیچ عنوان موافق نیستم) پس به نظر من آموزش های تکنیکال دیدن دیگه هیچ فایده ای براتون نداره و هرچی دیدن بسه.
دوست عزیز اگه بعد سه سال سر به سر نیستی فکر میکنم مدیریت سرمایه و از همه مهم تر باید ویدئو و کتاب های روانشناسی بخونی و واقعا خودتو بیشتر بشناسی
داداشم مثل دانشگاه میمونه.نمیتونیم با یک یا دو سبک بگیم میتونیم ترید موفق بزنیم.باید پله به پله درسو بخونیم بریم سطح بالاتر .و این بازه زمانی بالای 5 سال زمان میبره. اینو گفتم که بتونید زمان درستی رو برای رسیدن به موفقیت در این مسیر در نظر بگیرید.بهترین استاد شما دلاریه که پرداخت میکنی به بازاره بازار بزرگترین استاده برای شما .من همیشه گفتم یک یا چند ترید موفق مهم نیست مهم تداوم سیستمه شماست یعنی سیستم شما تکرار پزیر بشاه.شما نیاز دارید سبک های پایه چارت خونی رو یاد بگیرید مثل پرایس اکشن بعدشم میتونید تو سبک های نقدینگی محور ورود کنید بعدش با سبک های حجمی اشنا میشید بعد اون با استراتژی شخصیه خودتون میتونید ترید بکنید.امید وارم تونسته باشم واضح توضیح داده باشم دوست عزیزیم
موفق و پر سود باشید
باهات موافقم ، نباید دنبال استراتژی بگردی ! استراتژی خود تریدر هستش ! بعد سه سال شاید ممتد نبود یا پاره وقت بوده باشه ! باید واضح تر بگه کجاست تا بتوینم مسیری روشن تر کنیم براش ! سلف گفتن سه سال و نمیدونم چیکارکنم باعث تحلیل .نحصیت های گوناگون میشه بدتر بلاتکلیف ممکن قرار بگیره طرف !(
شما با دیدن صد تا دوره یا ترکیب صد تا سبک استراتژی به جایی نمیرسی صرفا با یه بک و دوره که خوب ارتباط میگیری و بختر درکش میکنی بچسب و تلاش تمرین کن یه قسمت دوره برابر با یه روز کامل برسی و تمرین کن و هر اموزش تکنیکال نسبت یک به ده با روانشناسی رو داره
سلام یوسف جان،
اول از همه اینو بدون:
۳ سال تلاش کردی و هنوز دنبال راه درست هستی یعنی مسیر رو ول نکردی—این خودش از خیلیها جلوتره.
اما یه نکته خیلی مهم ![]()
مشکل ۹۰٪ آدمها «نداشتن دوره خوب» نیست
مشکل اینه که از اول مسیر رو اشتباه میرن.
حقیقتی که کسی نمیگه
هیچ دورهای نیست که تو رو سودده کنه.
اگر بود، فروشندهاش خودش فقط ترید میکرد نه آموزش میفروخت.
بیشتر دورهها:
یا کپی همدیگهان
یا فقط تئوری میگن
یا وعدههای غیرواقعی میدن
اگر از صفر بخوای درست شروع کنی (مسیر واقعی)
مثلاً:
BabyPips → کاملترین آموزش رایگان فارکس
آکادمی بروکرها (مثل eToro / AvaTrade)
و مدرسه ایران بروکر
این منابع از صفر تا پیشرفته رو پوشش میدن و برای مبتدیها طراحی شدن
اینها گزینههای منطقیان (نه تبلیغاتی):
دورههای Udemy مثل
“Forex Trading A-Z”
چون:
ساختار مشخص دارن
مثال واقعی دارن
ارزونن (نه چند ده میلیون!)
3. چیزی که باید داخل دوره باشه (مهمتر از اسم مدرس)
اگر اینارو نداشت → نخر ![]()
مدیریت ریسک (اصل کار)
روانشناسی ترید
بکتست واقعی
مثال لایو مارکت
(نه فقط اندیکاتور و سیگنال!)
یه هشدار خیلی مهم
طبق تجربه و حتی نظر خیلیها:
دوره خوب اونیه که «یاد بده چطور فکر کنی»،
نه اینکه بگه «کجا بخر و بفروش»
و منابع معتبر هم تاکید میکنن بدون آموزش اصولی، ورود به بازار خیلی پرریسکه
جمعبندی واقعی (بدون تعارف)
اگر از صفر بودم:
BabyPips کامل
تمرین روی دمو
بعدش یه دوره ارزون (نه گرون)
تمرکز روی روانشناسی + مدیریت سرمایه
جمله آخر که مسیرتو عوض میکنه:
«تریدرها با استراتژی سودده نمیشن؛
با مدیریت ضرر زنده میمونن.»
قطعا تو دوره خودشناسی و روانشناسی هستی عوض کردن سبک چیزی رو تغییر نمیده!
این دوره طولانی و خسته کننده س!
به نظر بنده مشکل شما ی چیز کوچیک میتونه باشه و باید پیداش کنید! باید هر روز و هفته و ماه تریداتون رو بررسی کنید، نقطه ورودها و محل حدضرر و حدسود و موارد دیگه! قول میدم مشکل رو پیدا میکنید.
مشکل میتونه ورود زودهنگام یا دیرهگام باشه، اجازه دادن به رشد تریدهای ضررده، اور ترید، ترید انتقامی، کم خوابی، تریدهای عشقی یا آر به آر پایین باشه.
شاید ببینید تریدهایی که تو تایم بالاتر گرفتید بهتر از تریدهای اسکلپ بوده یا متوجه بشید که ریسک فری بدرد شما نمیخوره یا ببینید در جهت روند بهتر ترید میکنید یا مخالف روند و خیلی موارد دیگه
البته خودتون بهتر میدونید ولی به نظر بنده روانشناسی،خودشناسی و پرورش روح و مواردی که گفتم رو جلو ببرید بهتره
خودت بشین معاملاتت رو بنویس، علت ورود، احساس درحین ورود، نتیجه معامله
بعد از یک ماه خودت، خودت رو درمان میکنی
خواهش میکنم
اینجا ی تاپیک درمورد روانشناسی ترید و همنطور کتاب های خوب دیدم میتونید ببینید بچه ها چی توضیه کردن اونجا رو ببین، کتاب کتاب میاره دوره دوره میاره و همینجور جلو میری.
اما بطور کلی خودت رو بنداز تو این حوضه ینی همه چیزت بشه دنبال کردن رونشناسی.شاید خنده دار باشه اما دیدی برای رسیدن به مدارج عرفانی چله میگیرن یا میرن تو غار یا کوه یا هرچیزی! ینی همه چیزشون میشه اون موضوع.
روانشناسی بحث مهمی هست که باید اینجوری دنبالش کنی. کلا مسائل روحانی و روحی سیر تکوینی دارن ینی اولش چیزی متوجه نمیشی ولی باید هی درش مداومت بخرج بدی تا کم کم بشینه به جونت. همین دیگه!
تو این شرایط از کجا میتونم دوره پیدا کنم
میخوام تو موبایل ببینم
لطفا نقشه راهی که تو این مدت رفتید رو خلاصه وار بفرمایید تا بشه پیشنهاد تکمیلی داد، نه اینکه رو دور باطل انداخت
تو روبیک پی ام بدین براتون میفرستم .
ایدی لطف می کنید
کلی کلیپ یوتیوب دیدم
کلی مقاله خوندم واقعا آموزش بگیم واقعا سود ده باشه نیست
سر ب سر موندن یعنی به موفقیت خیلی نزدیکی، همین ستاپ و استراتژی که میتونه تورو سر ب سر نگه داره بهینه کن، تغییر اساسی نده مگر با بهینه کردن و بک تست 6 ماهه ببینی نتایج تغییر نمیکنه
جسارتا کدوم سبک هارو کامل دیدی و توش مستر شدی و بک تست حداقل 6 ماهه مکتوب داری ازش؟
میخام بعد فهمیدن جواب این سوال، مسیر رو اصلاح یا بهینه اش کنیم
من فقط پرایس اکشن دیدم
اصلا میخوام هر چی میدونم بندازم دور
سلام و وقت بخیر. اگر واقعا قصد داری تو این بازار به سود دهی و موفقیت برسی باید حداقل یک سال تمرین مداوم رو یه سبک قدرتمند رو تو دستور کارت قرار بدی. میتونم یه نفر معرفی کنم بت که آموزش آنلاین میده و میتونید از تجارب بالاشون استفاده کنید.
یا حق