🚨 هشدار مهم: داستان بروکرهایی که با نت ملی میگن «ما وصلیم!»

ممنون از همراهیت سینا جان :blue_heart:

5 لایک کرده

درود رفقا

من وینگو ثبت نام کردم پشتیبانی سریع تماس گرفت کلی خوش امد گویی کرد هر سوالی میپرسیدم ۵ دقیقه بعد جواب میداد و سریع احراز هویت هم برام انجام داد ، برای تست ۱۰۰ دلار شارژ کردم ۲ ساعت بعد ۴۰ ۵۰ تا معامله کردم همش بالای ۳۰ ثانیه ۶۰ دلار سود کردم درخواست برداشت ۵۰ دلار دادم بعد ۲ ساعت پشتیبانی جواب داد . فرداش روی ۱۱۰ دلار باقی معامله کردم ۱۲۰ تا سود کردم باز درخواست برداشت دادم پشتیبانی تا ۲ روز دیگه جوابم رو نداد :joy: و الان ۵ روزه رفتن حسابم رو بررسی کنن و جالب اینه بعد ۲ روز گفت داریم بررسی میکنیم و الان ۳ روز هست جواب نمیده!

اخه ۵۰ دلار!!!:joy: حداقل دون میپاچیدین

حالا اگر جواب دادن بهانه های احتمالیشون رو براتون مینویسم!

8 لایک کرده

واقعا کاش حداقل دون پاشی کنن!:sweat_smile:
برگی نمی‌مونه برای آدم از کارای این «مثلا» بروکر ها!!
آپدیتمون کن حتما

4 لایک کرده

کی ثبت نام کردی !؟
با من هنوز تماس هم نگرفتن بعد ۱۰ روز

3 لایک کرده

من دوشنبه هفته پیش تو سایت ثبت نام کردم ، تحریم شکن داشتم. بعدش زنگ زدن ، پشتیبان بهم ایدی تلگرام هم داد . تو یه وب چت که نیاز به تحریم شکن نداره برای ارتباط با پشتیبانی هم عضوم کردن که همه جوره باهام در ارتباط باشن ولی بعد ۲ ساعت باهام قطع ارتباط کردن:frowning::grinning_face_with_smiling_eyes:

6 لایک کرده

ممنون از ارائه این مطالب مفید :folded_hands::folded_hands:

5 لایک کرده

واقعا مطلب کامل و جامعی بود :ok_hand: :blue_heart:

می‌شه یه نتیجه گرفت که الان وصل بودن بروکر نه تنها نشانه‌ی خدمات خوب بلکه نشانه‌ای از خدمات نادرست بروکرهاست.

6 لایک کرده

بروکر B-book هم تا جایی که معاملات رو دستکاری نکنه، مشکلی نداره

کلا مشکل اصلی این دستکاری‌های قیمتی و پلاگین ران کردن‌های بروکرهاست

7 لایک کرده

واقعا عجیبه رفتارشون :sweat_smile:

4 لایک کرده

دقیقا نکته مهم اینه که بروکر مدیریت ریسکش رو حرفه‌ای انجام بده تا نیازی نباشه برای درآمد معامله تریدر رو دستکاری کنه.

4 لایک کرده

واقعا نژاد پوست کلفتی هستیم! متاسفانه اینکه حقوقمون پایمال بشه برامون عادی شده

6 لایک کرده

بنده دیروز اپلیکیشن بروکر ترندو رو یک روز کامل تست کردم دیدم علناً داره کندل سازی می‌کنه و با استراتژی من اصلا مطابقت نداشت ولی با این وجود هم میشد سود کرد ولی شخصا حاضرم صد سال سیاه ترید نکنم تا اینکه مجبور بشم کل سرمایه مو ببرم سمت آلپاری یا همچین بروکر هایی

4 لایک کرده

اگر اسکرین‌شات یا مدرکی داشتی ممنون می‌شم برامون بذاری یاسر عزیز

4 لایک کرده

ادمین عزیز میخوام یه چت درست کنم و هر کس ویدئو های حجم پایین مربوط به ترید بزاره از روانشناسی تا انگیزشی و… ولی نمیشه دسترسی این کار را آزاد کن تا بتونیم از دیتای بقیه استفاده کنیم

4 لایک کرده

دوشنبه با باز شدن بازار حتما قرار میدم

3 لایک کرده

اگر a_Book هستن چطوری با ثبت درخواست شهروندان تحت تحریم آمریکا(ما ایرانی ها) در موسسات و بانک های آمریکایی هنوز به فعالیت ادامه میدن؟

خودتو گول نزن.همونطور که بایننس و صرافی های بین المللی کریپتو به ما خدمات نمیدن،بروکرهای وصل به بازار اصلی فارکس هم خدمات نمیدن

7 لایک کرده

خدا خیرت بده میخواستم حسابمو شارژ کنم ولی دیگه اینکارو نمیکنم…منم هم ثبت نام و هم احراز کردم…فقط واریز وحساب ریل مونده…هنوزم جوابتو ندادن؟؟؟!!!مشخص بود از اول یکجای کارشون میلنگه…این بروکر ها روی ضرر مشتری شرط میبندن…وینگو کلاهبردار…

6 لایک کرده

از نظر من هست ولی ۶۰ درصد یا ۴۰ درصد مثلا اوربکس که ndd حساباش و یا اپوفایننس که جندین رگوله داره یا امارکتس یا اهمیت به کاربر

ایشون تجربه‌اش از ترندو مثبت بوده ظاهرا

3 لایک کرده

شما معنی تحریم رو درک نمیکنی و با سازوکار اون آشنا نیستی.رگوله هایی که شعب زپرتی بروکرها دارن حتی در کشوری که این رگوله ها صادر شده هیچ ارزش قانونی ندارن.رگوله یعنی اگر کندل سازی یا هر تخلفی توسط بروکر انجام شد یک مرجع رسیدگی وجود داشته باشه تا کاربر توانایی پس گرفتن حق خودش رو داشته باشه

این بروکرها هر اسمی که داشته باشن،هر پشتوانه ای که داشته باشن فقط برای شعبه اصلی هست.حتی ثبت شرکت این شاخه از شرکت ها در جزایر غیرقابل دسترس از نظر قانون و حسابرسی انجام شده و فقط برای بریدن گوش ملیت هایی که تحریم شدن ساخته شدن.اکثرا با دلارهای ما در پروژه های ساختمان سازی سرمایه گذاری میکنن

4 لایک کرده