اسپرد بشدت بالاست
اسلیپیج در حد غیر قابل باور
من توی تایم 15و30 دقیقه و 1 ساعته معامله می کنم.
قطعی صد درصد تعمدی.
از پشتیبان ایران بروکر خواهش می کنم بجای تبلیغ این شرکت -بروکر واقعیت ها رو بررسی کنه.
اسپرد بشدت بالاست
اسلیپیج در حد غیر قابل باور
من توی تایم 15و30 دقیقه و 1 ساعته معامله می کنم.
قطعی صد درصد تعمدی.
از پشتیبان ایران بروکر خواهش می کنم بجای تبلیغ این شرکت -بروکر واقعیت ها رو بررسی کنه.
پسر خوب
همین که با این شرایط - چارت رو داری می تونی لایو رو ببینی - شکر کن
روی سیستم معاملاتی و بهبود و ارتقاش تمرکز کن تا دوباره به نت وصل بشی و قوی تر برای ترید برگردی
بجای غر زدن ، دنبال پیشرفت و بهبود باش
الان بهترین موقع برای پیشرفته
به قول مایکل شوماخر: جایی که همه ترمز می کنن تو گاز بده
من دموش رو تست کردم اوکی بود از لحاظ اسپرد عدم تاخیر ولی بچه ها میگن توی ریل عمدا تاخیر میندازه و برداشت ها رو پاسحگو نیست!!!فعلا به نظرم ترید نکنیک بهتره…حتی آلپاری رو تست کردم به شدت قطع و وصلی و تاخیر در نشون دادن کندل ها داره…وضع خرابیه خدایی
ذهنیت خیلی خوبی داری و بهبود گرایی در تک تک کلمات شما دیده میشه. اما دلیل نمیشه واقعیت های روی زمین رو نبینم.بله حق با شماست.
اسپرد روی یورو به دلار 7 هست. نمی دونم چطوری برای شما خوبه.
اسپرد یورو 10 پوینته. وحشتناکه
جدا عدد هفت رو دیدم متاتریدر رو حذف کردم. شما بگو با ده چکار کردی. اسپرد ده نصف مسیر معامله است خب
دوست عزیز اگر براتون مشکلی نداره یه حساب دمو درست کنید اینجا بزارید .برای بک تست گرفتن فقط می خواستم.چند وقت هست ثبت نام کردم اما هنوز تماس نگرفتن
توی 1 و 5 دقه معامله نمیکنم فقط تماشاچیم. اما در تایم بالا میشه معامله کرد
برو روی متاتریدر وب 5 بروکر ای پلنت باز کن و بکتست بگیر. خودت رو با این بروکر زخمی و خسته اذیت نکن. قطعی مداوم و در لحظه های مهم حرکت مارکت بعلاوه اسپرد دیوانه کننده اصلا نمی گذاره شما درست استراتژی خودت رو اجرا کنی. من خودم روی بروکر ای پلنت دارم فروارد تست می گیرم و واقعا با توجه به شرایط دمشون گرم.
میشه بپرسم روی چه جفت ارزی معامله می کنی؟
من یک فایل اکسل دارم که یک بنده خدا به فامیلی نوری تهیه کرده با اون روی ای پلنت ریسک هر معامله رو حساب می کنم. خیلی سرراسته و زیر 10 ثانیه حساب و کتابش رو انجام میتونی بدی. اگر کارت رو راه می انداه بگو اینجا برات ادرس کانال روبیکا و آپارات اون بنده خدا رو بفرستم.
یه سوال من تمام تایم فریم هارا میفهمم به جز تایم فریم H1 میتونی یه راهنمایی بکنی که چطوری معلوم میشه روند برگشته یا کی تغیر جهت داده یا کی و با چه ستاپ هایی میشه تو H1 ترید کرد؟ این تایم فریم متوجه نمیشم و به نظرم خیلی فیک میزنه و فرصت ورودش معلوم نیست البته من تو طلا دیدم ممنون میشم یه دید کلی و راهنمایی کنی مرسی
برای من وقتی روند برگشته که حداقل دو خط حمایت مقاومت رو شکسته باشه. الان واقعا خسته هستم. فردا حتما با عکس مشخص می کنم خدمتت میفرستم.
خسته نباشی، و فردا راهنمایی که بتونیم متوجه بشیم بکن مرسی تا فردا
تشکر از شما. در حد فهم خودم یک تصویر منتشر کردم. امیدوارم کافی باشه.
پس اول یه فضا برای گرفتن بعد تشکیل دوتا کف و بسته شدن کندل پشت کف دوم درست فهمیدم؟