🚨 هشدار مهم: داستان بروکرهایی که با نت ملی میگن «ما وصلیم!»

من میدونم رگوله های که ایران رو ساپورت میکنن بدرد نمیخوره ولی چه کنیم باید بتونیم معامله کنیم الان شما دارید میگین که بروکری a بوک نیست یا غیر افشور یا رگوله اصلی الان مگه هست یا به ایران خدمات میده یا میخواد بیاد پس از نظر من. بحث هم دربا ره اش فایده نداره

عالی بود به بهترین نحوه ممکن اوضاع روشرح دادید، آرزو موفقیت برای شما و تمام افرادی دارم که دراین شرایط به فکر کمک به مردم هستند.:bouquet:

4 لایک کرده

زمانی که ضررده هستی بروکرهای خوبی هستن.وای به حال سودده شدن.میخوایم پول دربیاریم نه برای بروکر حمالی کنیم

8 لایک کرده

درسته ولی چه کنیم که ما ایرانی هستیم و ایرانی هم که راحتی نداره و از تولد باید سختی بکشی

2 لایک کرده

خداقوت،دم شما گرم…

درود به شرف شما که توی این وضعیت جنگی دارین با صداقت وشفاف با مردم حرف میزنین.

سپاس فراوان…

6 لایک کرده

بسیار ممنون بابت اطلاعات خوبتون، در شرایط فعلی که شاید خیلی از هم میهنان از نبود درآمد رنج میبرند این اطلاع رسانی ها بسیار برای آگاهی دوستان کم تجربه یا تازه کار موثر هست. امید وارم که تلاش دوستان مثل شما از ضرر این دوستان جلوگیری کند.:rose:

5 لایک کرده

باری از دوش خیلی ها برداشتی با نوشتن این پیام و حجت رو بر آنان که بزودی دار و ندارشون هاپولی میشه رو تموم کردی دوست من . ممنونم ازت

4 لایک کرده

با درود .با توجه به این شرایط که بروکر ها قطع هستند.وشاید بتونم بگم صرافیهای داخلی هم به نوعی دارند کلاهبرداری میکنند.بهترین راه ترید نکردنه .چون حداقل سرمایه ات از بین نمیره.حتما میپرسید چرا صرافی داخلی.چون من یک معامله روی ریپل در کف قیمت باز کردم.امروز که نگا ه میکنم میبینم با اینکه ریپل رشد داشته.و دلار هم افزایش پیدا کرده.و میدانم که تو سود هستم.صرافی برای من نشان ضرر میدهد.برای همین با ضرر معامله را بستم و حسابم را از صرافی خارج کردم تا بیبنم اوضاع جه میشه.فعلا که اصلا با این وضع بروکرها و صرافیها و بخصوص اینترنت اصلا نمیشه ترید کرد.

6 لایک کرده

روی اسپات که کاری نمی‌تونن بکنن و بدون مشکل هستند

و اینکه صرافی‌ها آیپی سفید دارند و به ولت‌هاشون دسترسی دارن

الان به راحتی می‌شه واریز و برداشت ارز دیجیتال داشت از صرافی‌های ایرانی

ولی سمت فیوچرز خب یه چیز داخلیه کاملا یعنی معمولا صرافی‌ها متصل به LP نیستن مثل بروکرها

و از قبل هم فیوچرز صرافی‌های ایرانی خیلی مشکلات داشت برای کاربرانشون و خیلی‌ها سر همین موضوع متضرر شده بودن

5 لایک کرده

دقیقا،صرافی ها که باز داستانشون جداست

3 لایک کرده

مرسی از راهنمایی بنظر شما بروکری که میشه اعتماد کرد معرفی کنید من لایت فایننس کار میکنم

1 لایک کرده

فرزانه جان لایت فایننس بروکره خوبیه.
لیست بروکر های معتبر از نظر من اینها هستند:

LItefinance
FXpro
Errante

البته نظر شخصی من هستش کاملا.

2 لایک کرده

سلام . به نظر من تو این شرایط ترید نکردن بهتر از ترید کردن با بروکرهای بدرد نخور هستش.

من که ترید کردم ضرر دادم توی شرایط عادی اینجوری ضرر نکرده بودم

6 لایک کرده

بهترین کار تمرین و بک تست گرفتن با حسابهاییه آزمایشیست

3 لایک کرده

دقیقا، موافقم باهات.

2 لایک کرده

جالب بود عالیه

صبر خودش سود کردن

2 لایک کرده

صبر خودش استراتژیه واقعا.
ولی الان من دارم ترید میزنم و وصلم.
توی بروکر هایی که الان وصلن Eplanet توشون از همه بهتره و من بهش وصلم و ترید میزنم. تجربمو توی این تاپیک نوشتم. بروکر Eplanet وصل شد با نت ملی

1 لایک کرده

من سال اول ورود به فارکس را با ایپلنت تجربه کردم. اسپرد یورو به دلار را ببین بیشتر از ۱۰۰ پیپه!!!

2 لایک کرده

درود دوست عزیز

نسخه وب متاتریدر شما میتونید

۱_اندیکاتور مدیریت سرمایه نصب کنید؟

۲_برداشت داشتید از این بروکر؟

۳_از لحاظقطع و وصلی چطوره ؟ پایداره؟

2 لایک کرده

ممنون از اطلاع رسانیتون

2 لایک کرده