استراحت دادن به ذهن نکات مهم روانشناسی

بنظرم من هر وقت ضرر زیاد یا سود زیاد کردین یا وین ریت ضعيف شد یک هفته کلن دور بشین از چارت اینجوری توهمات که مغز به خودش میده حذف میشه و به حالت نرمال بر میگردین

5 لایک کرده

سلام و احترام،

واقعا این چند روز که نماد طلا خیلی رنج زد، مجبور بودم خیلی وقت بزارم پای چارت و زیاد چک کنم خلاصه. حقیقتا میگم خیلی خسته شدم و از دیشب که یهو حرکت طلا شروع شد و از رنج خارج شدش، به دلیل خستگی ذهنی، واقعا عملکرد منطقی و درستی نداشتم. عملا نصفی از سودم، ضرر شد.

واقعا یه وقتایی باید پاتون رو بزارید روی ترمز و فقط استراحت کنید چون تصمیمات اشتباه میتونه خیلی ضررهای جبران ناپذیری بزاره.

خودم همین الان قربانی این اشتباه شدم و ضررهای امروزم رو اسکرین میدم خدمتتون که شماها اشتباه من رو نکنید عزیزان. موفق باشید :rose:

4 لایک کرده

مهم نیست چارت رو ببند یک هفته استراحت کن سعی کن سراغ چارت نیایی کلن چارت و معامله همیشه هست عمل کن بهش نتیجه رو میده

1 لایک کرده

نه یک هفته که نمیتونم، ولی انشاالله از دوشنبه با قدرت بیشتر ریکاوری میکنم برمیگردم :rose:

2 لایک کرده

دروست مشکل همینه روز های تعطیل رو زمیمه استراحت میکنی و عملن داری از توهمات دستورمیگیری.چون نمیتونی به مغزت دستور بدی و مدیریت کنی باز به امید برگشت خوب دوباره

1 لایک کرده

1 لایک کرده

والا من حسابم پراپم محدودیت تایم داره سر همین چاره ای ندارم جز اینکه ترید بزنم ولی از طرفی سعی میکنم ترجیحا یک پوزیشن بزنم و نهایتا حدود رو ست کنم بره. چاره ای نیست خلاصه.

ولی مرسی بابت راهنماییت :rose:

1 لایک کرده

ایشالا سر برداشت زحمات جبران میشن پراپ زیاد کار کردم میدونم پراپ سخته موقعه برداشت که میشه خستگی آدم میاد بیرون به امید. برداشت میلیاردی

3 لایک کرده

امیدوارم واقعا. متشکرم ازت :rose:

1 لایک کرده

سلام شما چه چیزی اتصال دارین؟

1 لایک کرده

سلام و درود،

ببخشید متوجه منظورتون نشدم، اتصال چی؟ ممنون میشم یکبار دیگه بنویسید

اقا حساب چند کا بود؟ همین اتفاق هفته پیش واسه من افتاد در یک روز همه سود حساب از بین رفت حتی فرداش ضرر بیشتر شد و حساب حدود یک درصد رفته به ضرر

فول فاندم الان گرگ عزیز :rose:

امیدوارم در سریع ترین زمان هم من هم شما بتونیم به روز های معاملاتی خوبمون برگردیم نیما جان:folded_hands::rose:

نیما جان یک سوال داشتم از خدمتت من دنبال یک حساب دمو میگردم که بشه با نت ملی به متا 5 گوشی وصل کرد و قطعی کم داشته باشه مخصوصا لحظه اپن مشکل نداشته باشه . ایا راهی وجود داره ؟

بزرگواری عزیزم، قطعا همینطوری هم خواهد شد. اگر قرار باشه ضرر نکنیم چیزی یاد نمیگیریم. درست میشه همه چیز انشاالله :rose:

ببین متا۵ گوشی فقط با ابزار تغییر ای پی شدنی هستش. متا دسکتاپ هستش که الان کار میکنه فقط

بروکرهای مختلف هم هستش که الان اوکی باشه

تمام ممنون یه راهی پیدا میکنم

1 لایک کرده

کاری نکردم، موفق باشی :rose:

شما فقط میای نظر میدی که بقیه رو تخریب کنی؟؟

هرجا پیام هاتو دیدم همش داشتی تخریب میکردی