دمت گرم داداش
اره حالا باید این هفته حواسم باشه
دمت گرم که شفاف و بدون گارد تجربهت رو توضیح دادی دوست من و مشخصه که چند سالی بازار رو دیدی که فقط دنبال تعداد برد نیستی و نهایتا رفتار بازار و شخصیت خودت توی معامله رو هم میشناسی و این خیلی عالیه
![]()
در مورد اینکه گفتی ریسکی و خلاف جهت ترید میکنی به نظرم این خودش هم میتونه نقطه قوت باشه هم نقطه ضعف، ازین جهت که خیلی وقتا بهترین موقعیتها توی بازار دقیقا جایی اتفاق میافتن که اکثر معاملهگرها هیجانی روند رو دارن دنبال میکنن و تریدر باتجربهتر میره سمت جذب نقدینگی و جهش ها رو شکار میکنه …
که البته این سبک مرزش با انتقام گرفتن از بازار یا زودتر از موعد جلوی روند وایسادن خیلی باریک و خب ریسک بیشتر داره !
یه نکته ی دیگه هم تو صحبتهات برام جذاب بود اونم اینکه گفتی بعد ترید میرفتم سراغ بقیه کارام برای خیلیا شاید جمله سادهای باشه ولی در عمل این یعنی آرامشت به باز بودن پوزیشن ها وابسته نیست و از نظر من توی موفقیت معاملات خیلی مهمه ( بهت بگم که منم همینطورم)
ولی حواست باشه، چون 1380پیپ سود عدد جذابیه، ولی چیزی که حساب رو نگه میداره کنترل ریسکت توی روزهایی که بازار بد حرکت میکنه، نه فقط هفتههای پرنوسان …
خیلی از معاملهگرها توی هفتههای خبری خوب عمل میکنن، اما بعد که بازار وارد فاز کند و بیجهت میشه، کل سودها رو پس میدن !!!
در جایگاه یک دوست بهت پیشنهاد میکنم از این به بعد معاملات همجهت روند و خلاف جهت روندت رو جدا جدا توی ژورنالت ثبت کنی.مثلا برای یکی دو ماه آینده،تعداد برد و باخت هرکدوم از این دو حالت، مقدار سود و ضررشون، شرایط بازار و همینوطر حس و تمرکزت موقع ورود رو جدا بنویس.
این ژو.رنال رو که کامل کنی خیلی شفاف میتونی بفهمی که کدوم سبک برای شخصیت و استراتژی تو سودسازتره.
در کل مشخصه که بازارو فقط از روی اندیکاتورا نیگا نمیکنی و در کل فلو و جریان بازارو درک میکنی و میفهمی ![]()
موفق باشی دوست عزیزم
خیلی عالی حسین عزیز، ممنون که تجربت رو بدون روتوش داری برای من دیگر دوستان به اشتراک میذاری ![]()
این برای من خیلی ارزشمند هست و دمت گرم ![]()
به نظرم یکی از مهمترین تفاوتهای بین معاملهگر سودده و معاملهگر فرسایشی همین نکتهس که گفتی اگه چارت نویزی باشه نزدیکش نمیشی ( حفظ کن این دیدگاهت رو )چون خیلی ساده خیلیا فکر میکنن هر روز باید ترید کنن
در حالی که بعضی روزها بهترین تصمیم همینه که فقط نظارهگر چارت باشیم و اصلا ترید نکنیم .
واچلیستیم که گفتی منطقیه، چون فکر میکنم داری بین چند مارکت دنبال ستاپ میگردی نه یک جفتارز خاص.
یه نکته خیلی خوبم تو حرفات دیدم که به نظرم ارزشش از سود این هفته بیشتره
اونم اینکه اهمیت مدیریت سرمایه و داشتن تایم مشخص برای معاملات رو پی بردی بهش چون خیلی از معامهلگرها سالها طول میکشه تا بفهمن مشکلشون تحلیل نیست، بلکه بینظمیه، اینکه الان فقط سشن لندن کار میکنی و ساعت مشخص داری، این باعث میشه ذهنت کمکم شرطی بشه برای تمرکز و تصمیمگیری بهتر پیدا کنی توی تریگر گرفتن و زمان نتیجه گیری پوزیشنهات ![]()
در مورد فری کردن روی تارگت اول هم اگر با بکتست و تجربه بهش رسیدی، کاملا قابل احترامه، ولی میخوام بگم ک بعضی وقتا فری کردن زودهنگام میتونه باعث بشه معاملههای خوبت قبل حرکت اصلی ازت گرفته بشن، مخصوصا روی جفتهایی مثل پوند و طلا که نوسانهای تیز دارن، و پیشنهادمم این هست که یه مدت جداگانه بررسی کنی که چند درصد معاملات بعد از فری شدن برگشتن استاپ خوردنو چند درصدشون در نهایت تا تارگت کامل رفتن
این ژورنال رو که بنویسی میتونی دقیق اندازه گیری کنی و بفهمی که محل فری کردنت واقعا بهینه بوده یا فقط از نظر دهنی و روانی بهت حس امنیت داده …
قوروبنت حمید عزیز، امیدوارم هفته ی پر سودی رو در پیش داشته باشی و هر موقع خواستی صحبت کنی من اینجا هستم رفیق
خیلی متشکر از شما که اینقدر قشنگ تعریف کردید و نکات ارزنده ای رو گفتید. چشم حتما سعی میکنم تو برنامه خودم، نکاتی رو که گفتید رو اضافه کنم و بهشون عمل کنم.
بازم ممنونم ![]()
خیلی ممنون بابت واکنشتون ریسک فری رو حذف کردم و روی ریوارد ۱ به ۲ دارم کار میکنم بهتر پوزیشن هام تیپی میخورن.
خواهش میکنم دوست عزیزم، منم از همصحبتی باهات خیلی خوشحال شدم
برا من خوب نبوداولش . سه تا استاپ خوردم
اما معامله اخرم هم سود کردم هم تی پی خوب گرفتم و اون سه تا استاپ جبران شد .
و قبلا اگه استاپ میخوردم پشت سرش معاملات انتقامی میزدم و میخواستم همون روز حتما جبرانش کنم
اما الان برام افتخار امیزه که با وجود استاپ پشت سرهم صبر کردم صبر کردم و در نهایت در روز دیگه یدونه معامله خوب زدم و همشو یجا جبران کرد🙂
این هفته ۴درصد اکانت رو رشد دادم
هفته خوبی بود