تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

آپدیت انس طلا : واکنشش به محدوده مقاومتی عالی بود ! حالا اینجا که رسیده یک حمایتی داره ببینیم میتونه موج برگشت بده بالا یا نه

3 لایک کرده

آپدیت داوجونز : مقاومت پودر کرد حالا مونده سقف کانال صعودی اش را پودر کنه کمی همت کنه میتونه به سقف جدیدش برسه

2 لایک کرده

کی بود میگفت نقطه زنی وجود نداره !؟؟! ورود بای ته کندل قوی اسپایک نزولی :money_mouth_face:

2 لایک کرده

طلا را سریع ریسک فری کردم چون تمرکزم روی سقف جدید داو جونزه اون پوزیشنهای سل در سقفش بگیره و ریزش کنه خیلی عالی میشه

2 لایک کرده

اوه اوه اوه داو جونز بعد از چند هفته چقدر به اردرهای سلم نزدیک شده :smiling_face_with_sunglasses:

3 لایک کرده

طلا هم انگار گرفته اینو با 10 پیپ و 100 پیپ و 500 پیپ ول نمیکنم اگر بگیره و نیاد پایین ریسک فری بزنه نگهداری میکنم ! فعلا تمرکزم سنگین روی داوجونزه

4 لایک کرده

صندوق فارمانی چه رشد خوبی داشته

موج قبلی صندوقهای دارویی و غذایی خیلی خوب بودن ، فارمانی چارت تکنیکالی قشنگی داره

2 لایک کرده

اپدیت انس طلا : هم مقاومت عالی قیمت برگشت داد و هم حمایت ، احتمالا یک موج مثبت باعث حرکتش به سمت بالا بشه و اینکه چقدر بالا میره بستگی به ایجاد موجهای منفی در مقاومتهای بالایی داره !

2 لایک کرده

آپدیت داو جونز : فقط کمی مونده تا سقف جدیدش تاچ کنه ، امیدوارم برگشت نزنه و به راهش ادامه بده در اون سقف ان شاءالله شروع به ریزش سنگین کنه :money_mouth_face:

3 لایک کرده

احسان جان صندوق هوشیار،رالطف می کنین تحلیل کنین

1 لایک کرده

ظاهرا موقعیت خوبی داره

اره دیدمش ، زیاد هم هوشیار نیست ! :grin:

1 لایک کرده

چه موقع باید ورود کرد به هوشیار؟؟

الان خوبه؟

ظاهرا پایین تر از ناوشم داره معامله می شه

فقط بخاطر اینکه ناوش پایینه !؟!؟! سوالی که اینجا مطرحه اینه که چرا این صندوق حرکات خوب صندوقهای سهامی دیگه را تکرار نکرده ؟!؟! مشکوک میزنه ! نقاط ورود کم ریسک در کف کانال نزولی یا زمانی هست که سقف کانال نزولیش بشکنه و یک سطح بالاتر بیاد و بعد از اون دیگه نباید بیاد زیر اون سطح چون حد ضررت میزنه

3 لایک کرده

سپاسگزارم ازتحلیلهای خوبتون:folded_hands::folded_hands:

1 لایک کرده

البته این تحلیل ها احتمالاته شاید هم دارم اشتباه میکنم با افراد دیگه ای هم مشورت کنید

2 لایک کرده

آپدیت انس طلا : مقاومت بالایی با ایجاد موج نزولی باعث شد قیمت حمایتش بشکنه و تا پایین ترین حمایت برسونش البته اینجا داره تحرکاتی انجام میده و احتمالا موجهای مثبت مشاهده بشن ، دامنه حرکاتش خیلی کم و رنج شده از سویینگهای هفتگی رسید به سویینگهای دیلی والان داره بین دوتا حمایت مقاومت 4 ساعته رنج میزنه !!!

2 لایک کرده

آپدیت داو جونز : همچنان در زیر سقف جدیدش داره معطل میکنه ، احتمالا با یک کندل به سقفش شدو بزنه احتمالا

2 لایک کرده

دوستان عزیز پلنتون برای این هفته بازار چیه ؟ الان شاخص در چه موقعیتی هست ؟ صندوقهای کالایی چه وضعی دارن ؟ باید همچنان صبر کنیم یا وارد بازار بشیم ؟ اول هر هفته باید این سوالها را از خودتون بپرسید و تا آخر هفته به تصمیمتون پایبند باشید یادتون باشه ضرر نکردن از سود کردن مهمتره !

3 لایک کرده