با بروکر لایت فایننس
سلام آقا احسان خداقوت
اتفاقی تاپیک و تحلیلهای شما را دیدم ، کارتون خیلی عالیه ، فقط خواستم تشکر کنم ، سپاس .
اختیار دارید علی آقا ، تاپیک خودتون هست ![]()
آپدیت داو جونز : در برگشتش به سطح حمایتی رسیده شاید کمی دیگه پایین بیاد ولی احتمالا بعدش حمله به سقف جدید
آپدیت انس طلا : همچنان تحت فشار موج نزولی داره ریزش میکنه ، اینجاهای کار رسیده نزدیک حمایتهای قوی هدف کلی اش هم اون کف جدیدش هست محدوده 4200 اگر موجها را تغییر فاز صعودی بده احتمالا بالای دیگه ای میزنه بعدش مجدد میاد سراغ این کف جدید مگر نه احتمال داره یکضرب با یک نوسان کوچیک بیادش پایین
آپدیت انس طلا : اون کف محدوده حمایتی که دیروز گفتم وارد عمل شد و موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی داد ، البته خواب موندم و بهش نرسیدم
اینجا محدوده اولش بوده که پرتابش هم اکثرا تا همین جایی هست که رسیده انتظارم اینه که بتونه اصلاح عمیق تری ایجاد کنه و از همین ناحیه مقاومتی مجددا موج نزولی بسازه باید ببینیم چیکار میکنه
احسان جان چرا سایت فاندبیس باز نمی شه؟
من اصلا نتونستم بازش کنم
نمیدونم اینرا دیگه برای چی فیلتر کردن !؟؟! با فیلتر شکن باز میشه
سرو و آساس و آگاس دوتا صندوق کم ریسک کلاسیک قدیمی ، دوستانی که کم ریسک کار میکنند اینها را در کف کانالشون حتما بگیرن ، عملکردشون در ریزش سال 99 عالی بوده این صندوقها بودن که سرمایه ملتو نجات دادن ، یکیش خودم بودم ![]()
این بخشی های غذایی مثل طعام و نمک و غیره ، عملکردشون واقعا عالی بوده دیتایی ندارن باید ببینیم در ادامه وضعیت کانالشون چجوری میشه کف بعدی دقیق نگه میدارن یا نه
برای اینکه کف پیوت جدید شاخص کل به دست بیاریم خیلی مهمه که این ترند صعودی آبی رنگ شکسته بشه ، البته میشه وضعیت چارت بدون خطای بازار را از صندوقهای کلاسیک یا شاخصی ها هم بدست اورد کلا باید صبر کرد تا این ترند صعودی آبی شکسته بشه بعدش میشه شیب و زاویه برخورد قیمت با کف پیوتش به دست بیاریم
صندوقهای شاخصی فیروزه و وبازار حرف نداشتن به کفهای معتبرشون دقت کنید ! کاردان هم خوب بوده ، تعجبم از سهامدارانیه که وقتی همچین گنجهایی در بورس هستند چرا باید سهم هایی بخرن که تا 5 سال هم در ضرر نگهشون میداره !؟!؟
اپدیت انس طلا : موجهای نزولی که ساخته بود ضعف نشون دادن و پراکنده شدن ! مجدد در این محدوده مهم باید صبر کنیم اگر موجهای صعودی مجدد ایجاد شدن مقاومت بعدی را در محدوده 4498 تا 4505 در نظر میگیریم اولین مقاومت مهم اصلیش در 4524 هست
صندوق عیار در 45500 یک حمایت داره ولی کف پیوتش در 42700 میبینم ! حالا شاید دوستان ایراد بگیرن ولی روی حرف سیستم حرفی نمیزنم چون بارها شده که برخلاف نظر دوستان نظر سیستم درست دراومده و نظر من به نظر سیستم نزدیکتره ![]()
سلام. آقا احسان یک ماهه چه سهم یا صندوقی رو خوب میبینید برای خرید؟ ممنونم
صندوقهای سهامی که هیچی همگی در سقفشون هستن ولی کالایی ها شاید ارزش مسکن در صف فروش شنبه میرسه به یک حمایت و البته بهترین موقعیتش اون کف پیوتش هست که بالاتر تحلیلش قرار دادم و نقره ای ها البته اگر سیمین 1400 رد کنه ، عیار هم در کف اگر برسه ، سینرژی و نهال هم دارن اصلاح میکنند اونها هم باید به کف برسند ، الان بنظرم صبر کن حالا زمان مناسبی نیست
آپدیت انس طلا : همچنان موجهای صعودی دارن قیمت ساپورت میکنند ، مقاومت هم پودر کرد رسید به محدوده مقاومتی که فعلا باعث برگشت شده باید ببینیم میتونه اینجا تغییر فاز نزولی بده یا اینکه همین موج ادامه میده تا مقاومت بالایی باید صبر کرد تا موجهای منفی بیان